Zamieszczone przez mganko
Mamy identyfikatory
Zwiń
X
-
to samo mam... ale przeciez nie widac tego normalnie tylko jak sie przypatrzysz... a poza tym uwazam ze z dwa tygodnie noszenia tego ID i wkoncu by tak wyglądało
-
-
Jak Limited to lepsze byłyby avatarki :-)Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Drogi Diodaku!
Zgodnie z informacjami zawartymi w tym wątku: http://canon-board.info/showthread.php?t=5390 wpłaciłem Ci kwotę 24.80 PLN - specjalnie sprawdziłem.
Tu nie chodzi o złotówkę ani o głupi łańcuszek, ale o zasadę:
nie wmawiaj mi czegoś, jak jestem pewien czegoś innego.
Bo to czy ten łańcuszek dostałem czy nie to mi wisi koło drąga, tak tylko pozwalam sobie zauważyć, że zapłaciłem za coś i tego nie dostałem.
Gdy piszę o swoim spostrzeżeniu publicznie to wmawiasz mi pomyłkę jakbym był 8-mio latkiem i nie wiedział co czynię - wystopuj proszę.
Pozdrawiam...
PS. Bo znowu zaraz wyjdzie, że ze mnie jakiś strasznie czepliwy i problemowy gość...
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
mówiłem ze Sajgon bedzieZamieszczone przez Silent PlanetDrogi Diodaku!
Zgodnie z informacjami zawartymi w tym wątku: http://canon-board.info/showthread.php?t=5390 wpłaciłem Ci kwotę 24.80 PLN - specjalnie sprawdziłem.
Bo to czy ten łańcuszek dostałem czy nie to mi wisi koło drąga, tak tylko pozwalam sobie zauważyć, że zapłaciłem za coś i tego nie dostałem.
Gdy piszę o swoim spostrzeżeniu publicznie to wmawiasz mi pomyłkę jakbym był 8-mio latkiem i nie wiedział co czynię - wystopuj proszę.
Pozdrawiam...
PS. Bo znowu zaraz wyjdzie, że ze mnie jakiś strasznie czepliwy i problemowy gość...
Komentarz
-
Drogi Silent Planet!Zamieszczone przez Silent PlanetDrogi Diodaku!
Nikomu nic nie wmawiam - napisałem tylko jaką zasadą kierowałem się przy pakowaniu - piszac o tym nawet nie pamiętałem ile wpłaciłeś.
Teraz sprawdziłem... wpłaciłeś za 2 ID + 1 łańcuch + 1 dodatkowy i tak też pakowałem. Dostałeś tylko jeden łańcuch? W jakim woreczku w małym czy dużym?EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
-
Spokojnie, spokojnie Kolego, wszystko mozna wyjasnic na spokojnie i z szacunkiem.Zamieszczone przez Silent PlanetDrogi Diodaku!
Pozdrawiam...
Najlepiej na PW.Ostatnio edytowany przez pn_; 2892.Komentarz
-
a ja cały czas czekam
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2Komentarz
-
Ja też czekam
Widzę te posty i szlag mnie trafia
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
-
Wygląda, że identyfikatorów nie dostali ci, którzy źle o Diodaku pisali? Ale Tomasz skasował ten wątek, a Diodak wtedy był w niebycie, więc nie czytał tego.
Czyli ktoś podkablował!
Ale kto?
Teraz, poukrywanych za ciemnymi okularkami nie rozpoznasz nijak!
300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
-
ooo wrociłeś... a miales juz tutaj nie zawitac wiecejZamieszczone przez kocisWygląda, że identyfikatorów nie dostali ci, którzy źle o Diodaku pisali? Ale Tomasz skasował ten wątek, a Diodak wtedy był w niebycie, więc nie czytał tego.
Czyli ktoś podkablował!
Ale kto?
Teraz, poukrywanych za ciemnymi okularkami nie rozpoznasz nijak!
Komentarz
-
Co Ty?
Wyłączyłem się z forum na ten dzień.
Nic więcej.300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
Komentarz