Co poradzić... miało być szare wyszło lekko żółtawe... czerwony też miał być bardziej canonowy, ale nie jest źle .
Mamy identyfikatory
Zwiń
X
-
A słałeś w CMYKu czy w RGB? Bo jak wiadomo w eRGieBie kolor sie j*****. -
-
-
hehe no proszę, ktoś nawet miał jak sprawdzić co jest pod kodem kreskowymZamieszczone przez pazurekHa! Wlasnie uzylem czytnika kodow kreskowych na swoim identyfikatorze, odczytal "001830" czyli moj nr uzytkownika na forum. Fajne

Projekt poszedł w CMYKu i kolory były OK.Zamieszczone przez canis_lupusA słałeś w CMYKu czy w RGB? Bo jak wiadomo w eRGieBie kolor sie j*****.
liczba łańcuszków i ID była zamawiana i pakowana na podstawie wpłat. Czyli nie patrzyłem ile ktoś zamówił ID i ile łańcuszków tylko, patrzyłem na kwotę jaką wpłacono i na tej podstawie zamawiałem ID, a potem pakowałem odpowiednią liczbę łańcuszków... widocznie pomyliłeś się przy wpłacieZamieszczone przez Silent PlanetDo mnie też doszło.
Identyfikatory zrobione bardzo ładnie, nie można mieć zastrzeżeń.
Jedno tylko pytanie mam - zamawiałem dodatkowy łańcuszek... nie znalazłem.
.
Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
Mam i ja :-)
dzięki Diodak, mam nadzieję że w drugiej turze będziesz częściej informował o postępach w tworzeniu ID ;-)
I jeśli faktycznie jakas drukarnia będzie sobie pogrywała, to wal z infem na CB - napewno ktoś Ci pomoże :-)Pozdrawiam
MarekKomentarz
-
-
Poznań, Szczecin, ba! nawet Nowy Jork, a umnie d...a
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Może podpadłeś u Pana D.Zamieszczone przez kami74Poznań, Szczecin, ba! nawet Nowy Jork, a umnie d...a
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
ja z Poznania i też d...a!Zamieszczone przez kami74Poznań, Szczecin, ba! nawet Nowy Jork, a umnie d...a
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2Komentarz
-
Trochę spóźniony ale mój ID też dotarł bezpiecznie, fajny jest.
W sprawie legitek praswych - może Diodak mimo wszystko jednak byś się zdobył na poprowadzenie tematu? Wydaje mi się że jest nas tu większosć którzy podobnie do mnie nabrali do Ciebie zaufania i chętnie Tobie powierzyliby taką sprawę (niekoniecznie społecznie - może kilka złotych dolicz dla siebie do każdej sztuki?). Natomiast Ci, którzy nie byli zadowoleni ze sposobu załatwienia ID niech po prostu nie zamawiają i się nie odzywają...Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?Komentarz
-
Komentarz
-
-
Przyłączam się!!!Zamieszczone przez GrzdyllW sprawie legitek praswych - może Diodak mimo wszystko jednak byś się zdobył na poprowadzenie tematu? Wydaje mi się że jest nas tu większosć którzy podobnie do mnie nabrali do Ciebie zaufania i chętnie Tobie powierzyliby taką sprawę (niekoniecznie społecznie - może kilka złotych dolicz dla siebie do każdej sztuki?). Natomiast Ci, którzy nie byli zadowoleni ze sposobu załatwienia ID niech po prostu nie zamawiają i się nie odzywają...Arkady
EOS 550D, KIT 18-55 IS, Sigma 18-200 DC, Speedlite 430EXKomentarz
-
-
Komentarz