Sondaz wyborczy

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

Dziwne to miasto, to Skarżysko, gdzie matki wychodzą ciskać kamieniami w policję, demolować budynki i samochody itd. To teraz nie dziwię się, że nikt ich nie chce zatrudnić.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• muflon
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 6763

Mmsza, ode mnie EOT na ten temat. Albo nic nie rozumiesz, albo udajesz.

Ale coś inni jakby przycichli ;-) kończyć kolację i wracać do flame'a
      zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• KuchateK
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 4895

Zamieszczone przez mmsza
        To się czep tramwaja a nie mnie, bo ja (przeczytaj uważnie moje posty) ani razu nie zabrałem głosu na temat polityki i jej uzdrawiania. Mówię tylko "nie" dla ludobójstwa.
        Takie radykalne "nie" nie tak dawno powodowalo paranoje w naszym pogmatwanym prawie polegajaca na tym, ze w praktyce trzeba by zostac najpierw zabitym zeby miec prawo kogos zabic w obronie wlasnej. Skuteczna obrona nie na tym polega.

Rozpedzanie demonstracji to nie ganianka policji i protestujacych po miescie, naparzanie sie i zostawianie pobojowiska za soba.

Fakt ze ostra amunicja to moze i przegiecie (chyba wyjatkiem byli by uzbrojeni na ostro demonstranci). Zauwazcie tylko ze slowa JKM to nie nowosc. Nie tak dawno policja nie miala ani gumowej amunicji, ani innych srodkow jakie ma dzisiaj do walki z tlumem. Mysle ze mozna dzisiaj (w przeciwienstwie do przeszlosci) skutecznie sobie poradzic z demonstrantami stosujac nie tylko ostra amunicje.

Zamieszczone przez mmsza
        Swoją drogą jesteśmy właśnie świadkami jak do polityki dobierają się ludzie z epoki gier komputerowych, dla których ludzkie życie znaczy tyle co kliknięcie palcem w czerwony spust joysticka. Aż się chce zaśpiewać przyśpiewki Grześka Halamy - "ja wiedziałem, że tak będzie"
        Jako pokolenie "gier komputerowych" prosze o brak generalizowania. To ze ktos utlukl pare milionow za pomoca komputera i przychodzi mu to z latwoscia nie znaczy ze tak samo postapi w rzeczywistosci.
        Ostatnio edytowany przez KuchateK; 1338.
        ...

Komentarz

• birez
          Uzależniony
          • 2005
          • 609

Zamieszczone przez muflon
          Ale coś inni jakby przycichli kończyć kolację i wracać do flame'a
          Head&Shoulders - dwa flejmy w jednym:
          Do nikoniarzy strzelac!

Komentarz

• birez
            Uzależniony
            • 2005
            • 609

Zamieszczone przez mmsza
            bbbbbbbbbbbbb
            Bo jak bys nie zauwazyl, to Tomek do takich zadymiarzy chcial strzelac...

Komentarz

• Ramirez
              Początki nałogu
              • 2005
              • 335

Zamieszczone przez birez
              Head&Shoulders - dwa flejmy w jednym:
              Do nikoniarzy strzelac!

Nie wiem czy było, ale jak chcecie postrzelać i mieć jednocześnie wpływ na wynik wyborów to polecam to: http://www.mkombinat.com/gra.html

Relax murowany

Komentarz

• KuchateK
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 4895

Zaraz zaraz...
                A jesli Ci ludzie zachowuja sie jak bandyci i ida na Ciebie z mysla zeby Cie utluc? Co wtedy? Czekac az Cie utluka demolujac po drodze pol miasta? Skutecznosc palek, wody i gazu jest ograniczona. Gumowe kule tez moga kiedys nie wystarczyc.
                Ostatnio edytowany przez KuchateK; 1338.
                ...

Komentarz

• Tomasz Golinski
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 8623

Zamieszczone przez Ramirez
                  Nie wiem czy było, ale jak chcecie postrzelać i mieć jednocześnie wpływ na wynik wyborów to polecam to: http://www.mkombinat.com/gra.html

Relax murowany
                  To ja dodam jeszcze w klimatach europejskich: http://www.upr.org.pl/main/gra.swf
                  30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

Komentarz

• muflon
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 6763

Zamieszczone przez KuchateK
                    A jesli Ci ludzie zachowuja sie jak bandyci i ida na Ciebie z mysla zeby Cie utluc?
                    Eee, ale przecież nikt Cię nie chce utłuc :-) Przecież "oni tylko walczą o godne zycie". A że masz nieszczęście być akurat policjantem na służbie, który znalazł się w nieodpowiednim punkcie trajektorii płyty chodnikowej.... Twój pech

(będę się teraz trzymał tej płyty tak samo jak mmsza uczepił się strzelania ;-) )

Komentarz

• birez
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 609

Zamieszczone przez KuchateK
                      Zaraz zaraz...
                      A jesli Ci ludzie zachowuja sie jak bandyci i ida na Ciebie z mysla zeby Cie utluc? Co wtedy? Czekac az Cie utluka demolujac po drodze pol miasta? Skutecznosc palek, wody i gazu jest ograniczona. Gumowe kule tez moga kiedys nie wystarczyc.
                      No kiedy mamy do czynienia z tlumem wscieklych renegatow podpalajacych kamienice, na ktorych klasyczne srodki przymusu nie dzialaja... to coz... wtedy mamy wlasnie rzeczona ostatecznosc i kalachy w dlon...

Z tym ze nie przypominam sobie zadnej zawieruchy ktora miala miejsce ostatnio i ktorej nie dalo by sie rozpedzic nie zabijajac...

Komentarz

• muflon
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 6763

Zamieszczone przez birez
                        No kiedy mamy do czynienia z tlumem wscieklych renegatow podpalajacych kamienice, na ktorych klasyczne srodki przymusu nie dzialaja... to coz... wtedy mamy wlasnie rzeczona ostatecznosc i kalachy w dlon... Z tym ze nie przypominam sobie zadnej zawieruchy ktora miala miejsce ostatnio i ktorej nie dalo by sie rozpedzic nie zabijajac...
                        No nareszcie... bo już myślałem, że wszystkim się wydaje, że ja i Tomek chcemy wysyłać komandosów na babcie wymachujące w parku laskami i narzekające na polityków ;-)

Komentarz

• Jurek Plieth
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 2087

Ale coś inni jakby przycichli ;-) kończyć kolację i wracać do flame'a
                          Nie, po prostu ja z założenia eliminuję wszystkie skrajne głosy, bo z ortodoksami nie daje się dyskutować. A od Tomkowego odcięcia się od demokracji i zamiłowania do dyktatury tylko krok do eliminowania wszystkich pedałów, następnie zaś Żydów, Cyganów itd. Historia to już przerabiała, ale widać nie wszyscu są tak pojętni, aby z niej wyciągali wnioski.
                          EOT.
                          http://plieth.com

Komentarz

• muflon
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 6763

Zamieszczone przez Jurek Plieth
                            A od Tomkowego odcięcia się od demokracji i zamiłowania do dyktatury tylko krok do eliminowania wszystkich pedałów, następnie zaś Żydów, Cyganów itd.
                            W szczególności JKM chyba o tych pierwszych ma dośc konkretne zdanie...

Komentarz

• Tomasz Golinski
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 8623

Eliminacja Żydów miała miejsce w demokracji

Dla mnie oczywiste jest, ze racja nigdy nie leży po środku.

Komentarz

• Tomasz Golinski
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 8623

W szczególności JKM chyba o tych pierwszych ma dośc konkretne zdanie...
                                Jasne, zwłaszcza o Ayn Rand i Miltonie Friedmanie

Edit. Sorry, widzę, że chodziło o pedałów. Mój błąd.

Komentarz

Pracuję...