Cennik fotografa
Zwiń
X
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
Im większa gwiazda i mocniejszy spliff tym więcej. Ja np. za zdjęcie lokalnej gwiazdy z popularnym w zębach (z 2 metrów, albo i bliżej) nie doostałem ani grosza
...ale gdyby to był Majkiel Dżekson to podejrzwam że pieniądze byłyby na prawdę przystojne.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Mi parę razy chcieli płacić koło trójki za rubrykę imprezowiczów na miesiąc. Dokładniej nie wiem, bo takie rzeczy omijam szerokim łukiem.
Tak czy siak, czy się stoi czy się leży, trzy tysiące się należy. Niestety dosłownie, i jeszcze lepiej jak leży
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrottoKomentarz
-
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrottoKomentarz
-
Jednak wolałbym NIE :grin:Wszystko przed Wami
http://www.majkel4michael.pl/kontakt.html
Dzięki Igi :-) jednak myślę że te trzy tysiące to i tak za coś co do tematu niewiele wnosi (czyt. zdjęcia nawalonych gwiazd, których i tak wszyscy wiedzą że chleją i ćpają na potęgę :rolleyes
. Za zdjęcie np. palącego opium jednego z kardynałów z 2 metrów pieniądze byłyby bardziej dostojne...tak mi się wydaje.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
Komentarz
Komentarz