Jak łatwo zarobić na zdjęciach?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thrymek
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 22

Ja nie bronię tego sprzedawcy i nie lubię takich przekrętów (Tak, uważam że to przekręt). Apeluję jednak o rozwagę przy zakupach "za pół darmo". Dopóki ludzie będą się nabierać na takie rzeczy dopóty będą tacy sprzedawcy.
    Zarzucono mi, że zarejestrowałem się na forum żeby bronić jakiego sprzedawcę z allegro. Moja odpowiedź: Sprawdźcie proszę w moim profilu kiedy utworzyłem konto..
    Canon 50D, C50/2.5 Compact Macro, C24-105/4, C80/1.8, Metz 48AF

Komentarz

• RNz
      Uzależniony
      • 2007
      • 708

thrymek, napisałem, że mam wrażenie
      Po dacie rejestracji widzę, że było ono mylne.
      Zwracam honor i przepraszam. Mea culpa :-)

Komentarz

• VomitroN
        Uzależniony
        • 2006
        • 516

Zamieszczone przez Shadow
        Ciekawe jak ? Konto można założyć nawet babci, a logować się można z różnych IP. To jest nie do opanowania przez Allegro.
        Niejeden juz probowal i sie bardzo zdziwil
        "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Komentarz

• Franek_
          Bywalec
          • 2009
          • 206

A ja nie mam nic przeciwko. Aukcja była umieszczona w zakładce fotografia artystyczna, nie w telefony i akcesoria. Gość w opisie zamieścił pogrubioną informację, że sprzedaje zdjęcie telefonu. Nadmienił, by wyraźnie czytać opis aukcji. Rośnie nam pokolenie analfabetów i idiotów z genetycznie powiększonymi kciukami do sprawniejszego napieprzania w konsole, to może choć jeden się czegoś nauczył. Nikt rozgarnięty nie kupiłby tego. A sama aukcja mogła być wystawiona dla jaj po prostu. Nie mam nic przeciwko, a wręcz przeciwnie - polecam tego Allegrowicza=)

Komentarz

• chuba
            Bywalec
            • 2009
            • 173

Ja bym sam chętnie kupił od niego tą aukcję. W tytule aukcji jest wyraźnie napisane - "Iphone 4 32gb". W opisie też podaje parametry urządzenia, nie parametry zdjęcia. Dla każdego sądu sprawa będzie jasna co sprzedaje.

To trochę tak jak z smsami informującymi o wygranej. Niektórzy powysyłali przedsądowe pisma o wypłatę wygranej.
            Jedyna różnica pomiędzy cwaniaczkiem z telefonem a cwaniaczkiem z smsami jest taka, że ci od SMSów nawet jak wypłacą nagrody tym nielicznym którzy pójdą do sądu, na całym interesie i tak będą sporo do przodu. Natomiast ten cwaniaczek z telefonem, będzie musiał kupić za swoje Iphone i szybko wróci do rzeczywistości
            Minolta x-300 + 50/1.7 + opemus 6 + 3 x cyfra Canon

Komentarz

• kulek855
              Początki nałogu
              • 2009
              • 327

Opis aukcji powinien być jasny. I zgodny z tym co sprzedajemy. Trudno mi zabrać zdanie na temat sprzedającego więc jego postawę przemilczę.
              ARTLIMITED

Komentarz

Pracuję...