Fotoradary - mapa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gietrzy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 5727

Zamieszczone przez eternus
    A to fotoradary tez punkty nabijaja?
    Niestety też :-(
    the silence is deafening

Komentarz

• maverick
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 39

Zamieszczone przez eternus
      A to fotoradary tez punkty nabijaja? Zwazywszy na brak pewnosci co do identyfikacji kierowcy, to chyba tylko kasa.
      Kierowca sam się znajdzie ( właściciel auta o to zadba), jak będzie trzeba sporo zapłacić i odebrać bonus w postaci punktów.
      EOS 5D MIII, MI | 17-40/4L + 24-70/2.8L + 70-200/4L | 600EX-RT + 550EX

Komentarz

• eternus
        Uzależniony
        • 2004
        • 668

no nie wiem - bo wtedy moga wejsc rzeczy przez kodeks karny, okreslane jako "grozby karalne"
        EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
        "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
        że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• Nemeo
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1757

Niestety też
          To prawda sam się o tym niedawno przekonałem.

Komentarz

• woyd
            Początki nałogu
            • 2005
            • 488

Prawda prawda - w maju pstryknęło mi fotkę w okolicach Chojnic (swoją droga wszystko było na niej widać - i moją twarz, i rejstrację - tylko twarze pasażerów zakryte były białym prostokątem). Wraz ze zdjęciem dostałem pisemko z poleceniem wskazania kierowcy. Chyba, że jestem nim ja sam, wtedy powinienem zapłacić mandat przez co uznaję swoją winę, i sprawa jest zakończona.

Co do punktów - dostałem 4 ( i to nie od policji, tylko straży miejskiej Gminy Chojnice).

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Komentarz

Pracuję...