Oszukana przez fotografa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez oskarkowy
    Wybaczcie, nie chce mi się czytać tego wszystkiego, ale widzę, że nastroje są bardzo jednostronne. Dlatego chciałbym zwrócić uwagę na kilka detali.

Nie wiecie, jaka była umowa
    A widzisz... trzeba było jednak przeczytać wątek przed wypowiedzeniem się, to byś się nie wygłupił tym stwierdzeniem : http://www.canon-board.info/showpost...7&postcount=55

Komentarz

• oskarkowy
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2513

Zamieszczone przez Vitez
      A widzisz... trzeba było jednak przeczytać wątek przed wypowiedzeniem się, to byś się nie wygłupił tym stwierdzeniem : http://www.canon-board.info/showpost...7&postcount=55
      Tak, właśnie doczytałem. W takim razie o czym ten wątek? Bo teraz, to już tych żali i chęci obijania zupełnie nie rozumiem.
      Jarek

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

W takim razie o czym ten wątek? Bo teraz, to już tych żali i chęci obijania zupełnie nie rozumiem.
        O niczym w sumie...
        Choć zaczyna w sumie dryfować w kierunku czy "modelka" znośna bo i nazwa periodyku się pojawiła...

Komentarz

• basala
          Uzależniony
          • 2008
          • 615

[...]W takim razie o czym ten wątek?
          Jest to prowokacja mająca na celu zwiększenie sprzedaży czasopisma oraz wylansowanie fotografa i modelki.

Komentarz

• panuna
            Początki nałogu
            • 2007
            • 267

Wybaczcie, nie chce mi się czytać tego wszystkiego, ale widzę, że nastroje są bardzo jednostronne......
            no to chyba mojego posta należy zaliczyć do tych nie doczytanych, bo ogólnie ujmując odniosłem się do odpowiedzialności za swoje czyny w kontekście podpisywanych dokumentów. W końcu jest pełnoletnia.
            Przyznam też nie czytałem całego wątku i dopiero po załączeniu linka przez Viteza znalazłem umowę. Czy jest ona do podważenia, bo ma luki - nie wiem, prawnikiem nie jestem. Jedno co natomiast mogę teraz stwierdzić to powtórzenie dokładnie tego samego co przytoczyłem wcześniej:

"Życie jest wredne i jak ktoś ma w d.pie realia to za błędy trzeba płacić i się na nich na przyszłość uczyć.
            Wiedza kosztuje, a niewiedza też nie jest tania i nie zwalania od odpowiedzialności."

Dziewczyna albo nie czytała co podpisywała, albo ma problemy z interpretacją prostych sformułowań, albo kombinuje.
            Jeżeli czuje się pokrzywdzona ostatnim stwierdzeniem, to sorry ale nie mam argumentów aby jednoznacznie i z czystym sumieniem jej współczuć.

Komentarz

• BRS
              Bywalec
              • 2009
              • 116

Zamieszczone przez basala
              Jest to prowokacja mająca na celu zwiększenie sprzedaży czasopisma oraz wylansowanie fotografa i modelki.
              tez mi sie tak wydaje...
              bo jakos zainteresowana (przestawiciel tej osoby) nie pojawia sie w dyskusji

ale jest jeszcze jeden punkt ktory niebyl wzeity pod uwage
              jest umowa, ona czyta, rozumie, podpisuje...
              wie ze beda publikacje ale fotograf mowi jej ze tylko po za granicami polski
              ona wierzy...a potem zonk ze polski szmatlawiec ma jej foty heheh
              (ale nie sadze by tak bylo, bo przeciez takie info by zostalo podane w 1 poscie:P)
              Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
              http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez BRS
                bo jakos zainteresowana (przestawiciel tej osoby) nie pojawia sie w dyskusji
                Pojawia się, ale bardzo sporadycznie: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=136 (2 dni po założeniu wątku).
                Pewnie całe zainteresowanie skierowali na forum Olympusa. Ciekawe na ilu jeszcze forach powstał taki sam wątek .

Komentarz

• czerwiniak
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 196

Ja bym proponował zakończyć całą rozmowę, bo wydaje mi się, że szkoda.
                  !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                  Zamieszczone przez czerwiniak
                  Ja bym proponował zakończyć całą rozmowę, bo wydaje mi się, że szkoda.
                  czasu- nie dopisałem
                  Ostatnio edytowany przez czerwiniak; 10932. Powód: Automerged Doublepost
                  5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
                  ---------------------------------------

Komentarz

Pracuję...