Canon Gangster :)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thedoc
    Początki nałogu
    • 2006
    • 328

dla mnie czad!

Komentarz

• 7osiem
      Coś już napisał
      • 2008
      • 66

heh listy klientow tylko pozazdroscic..pomijajac chmirowate twilight ale pieniadz nie smierdzi
      www.s78.eu

Komentarz

• kucza21
        Uzależniony
        • 2007
        • 518

Po jakości i plastyce odrazu widać, że teledysk robiony 5D mkII dlatego mi się podoba, a bardziej raczej to, że można śpiewać czy rapować o aparatach Można się uśmiać.

Zamieszczone przez Sergiusz
        Kicha jak mawiają u mnie na podwórku. Teledysk to amatorszczyzna. W zdjęciach też nie ma nic porywającego. Nieudolne próby jak przystało na 19 latka.
        Dla mnie to jest totalna ignorancja, zazdrość i nawet nie powinienem tego komentować. Wystarczy zobaczyć jego personalne projekty zdjęcia z Abisynii czy z Mołdawii. Eeeeh szkoda gadać, naprawdę nie rozumiem Twojego podejścia Sergiusz.

Komentarz

• Sergiusz
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2708

Zamieszczone przez wojkij
          Sergiusz, jesteś ponad dwa razy starszy niż ten chłopak a nie masz nawet jednego zdjęcia w folio które by mogło stać obok jego prac. Prowadzenie warsztatów o podstawach foto i redagowanie amatorskiego magazynu też porywającymi osiągnięciami bym nie nazwał. Więc proszę Cię ale nie wypowiadaj się tonem mentora w takich wątkach bo to już nawet śmieszne nie jest.

I nikt nie mówi że gość robi idealne foty - ale jeśli mu nie odbije to koło trzydziestki będzie bogiem. I tyle.
          Jak miałem dwa lata mniej niż w tej chwili ten chłopak to robiłem zdjęcia, które do dnia dzisiejszego wykorzystywane są w necie i publikacjach takich jak książki i gazety. http://www.kult.art.pl/pl/multimedia...ie,7,1894.html Zapodaj teraz linka do Twoich osiągnięć z czasu kiedy miałeś 19 lat albo przestań wypowiadać się w temacie, w którym jesteś zupełnym ignorantem. Mam na myśli ocenianie mojej skromnej osoby. :grin:
          Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• yanovitz
            Coś już napisał
            • 2009
            • 99

Zamieszczone przez Sergiusz
            Jak miałem dwa lata mniej niż w tej chwili ten chłopak to robiłem zdjęcia, które do dnia dzisiejszego wykorzystywane są w necie i publikacjach takich jak książki i gazety. http://www.kult.art.pl/pl/multimedia...ie,7,1894.html Zapodaj teraz linka do Twoich osiągnięć z czasu kiedy miałeś 19 lat albo przestań wypowiadać się w temacie, w którym jesteś zupełnym ignorantem. Mam na myśli ocenianie mojej skromnej osoby. :grin:
            Sergiusz nie zebym Cie ocenial czy krytykowal ale wydaje mi sie ze przywolujesz to zdjecie jako przyklad Twojego dorobku co najmniej drugi raz, odkad dolaczylem do CB. Po za tym moze ciezko o inne zdjecia Kultu z tego okresu, moze dlatego je publikuja?

I tu az prosi sie o pytanie, gdyby Kult nie osiagnal sukcesu, to nadal byloby to wartosciowe zdjecie?

Dobra starczy zlosliwosci :-) Pozdrawiam.
            Fotki na CB

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Prosiłem po dobroci o nie kontynuowanie offtopa. Teraz proszę siłą.
              Za zamknięcie wątku dziękujcie użytkownikom wojkij, mxdanish, kucza21, Sergiusz, yanovitz.

Nauczcie się oeniać/krytykować na temat... nie innych oceniających. Nikt nikomu nie może zabraniać wypowiadania swojej opinii tylko na podstawie "bo robisz coś gorzej/inaczej niż guru!" .

Komentarz

Pracuję...