Canon Gangster :)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kucza21
    Uzależniony
    • 2007
    • 518

Canon Gangster :)

JoeyL czyli Joey Lawrence to zaledwie 19 letni chłopak. Chłopak tak naprawdę z nikąd, pomimo, że robił już dla forbes'a czy największych amerykańskich artystów i ma podpisane kontrakty z największymi wytwórniami muzycznymi i filmowymi. Jego zdjęcia są po prostu świetne co można zobaczyć na jego stronie http://www.joeyl.com/

Ostatni klip jego całkowicie mnie rozłożył na łopatki

• MarcinG
    Bywalec
    • 2007
    • 123

Joey Lawrence mnie zadziwia. W wieku 19 sprzedaje po jakieś 300$ płyty DVD z kursami :P
    Zdjęcia na CB i www

Komentarz

• il Dottore
      Początki nałogu
      • 2008
      • 292

Jakoś mnie ta jego stronka nie powaliła szczerze powiedziawszy.

Komentarz

• Sergiusz
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2708

Kicha jak mawiają u mnie na podwórku. Teledysk to amatorszczyzna. W zdjęciach też nie ma nic porywającego. Nieudolne próby jak przystało na 19 latka.
        Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• wojkij
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1915

Sergiusz, jesteś ponad dwa razy starszy niż ten chłopak a nie masz nawet jednego zdjęcia w folio które by mogło stać obok jego prac. Prowadzenie warsztatów o podstawach foto i redagowanie amatorskiego magazynu też porywającymi osiągnięciami bym nie nazwał. Więc proszę Cię ale nie wypowiadaj się tonem mentora w takich wątkach bo to już nawet śmieszne nie jest.

I nikt nie mówi że gość robi idealne foty - ale jeśli mu nie odbije to koło trzydziestki będzie bogiem. I tyle.
          Ostatnio edytowany przez wojkij; 11622.
          www.kwapisz.org

Komentarz

• sebcio80
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2655

mnie jego prace (wiadomo, że nie wszystkie) się podobają
            Moje wątki na forum: sport | fashion
            | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

• Merde
              Grzeczny i układny podpis
              • 2008
              • 7756

Zamieszczone przez Sergiusz
              Kicha jak mawiają u mnie na podwórku. Teledysk to amatorszczyzna. W zdjęciach też nie ma nic porywającego. Nieudolne próby jak przystało na 19 latka.
              Ten teledysk zlinkowany faktycznie lipa, ale zobacz 2Flies. IMHO bardzo fajnie zrobione.
              I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• bebesky
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1231

Nieudolne próby jak przystało na 19 latka.
                pokaż więc tych 19 latków których próby są lepsze

Komentarz

• dazz

czepiacie sie, fajne fotki, teledysk widzialem wczoraj, posmialem sie, ale nie widzialem kto jest autorem

Komentarz

• dinderi
                    Pełne uzależnienie
                    • 2009
                    • 3028

W zdjęciach też nie ma nic porywającego.
                    No to się uśmiałem...
                    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• oxydum
                      Bywalec
                      • 2009
                      • 230

Nie znam zupełnie człowieka, jestem ciekaw czy to talent czy maskotka w rękach speców od marketingu i kreowania wizerunku. Co do teledysku, mam wrażenie, że przynajmniej dwie wielkie firmy wyłożyły pieniądze. Nic nie dzieje się bez powodu...

ps lizał ktoś z Was tak namiętnie eLkę
                      EOS 5, 500N, 400D, 50D

Komentarz

• Vitez
                        zło konieczne
                        • 2004
                        • 19804

Zamieszczone przez wojkij
                        Sergiusz, jesteś ponad dwa razy starszy niż ten chłopak a nie masz nawet jednego zdjęcia w folio które by mogło stać obok jego prac. Prowadzenie warsztatów o podstawach foto i redagowanie amatorskiego magazynu też porywającymi osiągnięciami bym nie nazwał. Więc proszę Cię ale nie wypowiadaj się tonem mentora w takich wątkach bo to już nawet śmieszne nie jest.

I nikt nie mówi że gość robi idealne foty - ale jeśli mu nie odbije to koło trzydziestki będzie bogiem. I tyle.
                        Pozwól ludziom wyrażać swoje subiektywne opinie i skup się na temacie wątku a nie oceniaj oceniających, prowokując flame i offtopa, co nazywane jest fachowo "trollowaniem" . Z góry dziękuję.

Komentarz

• jacapa
                          Początki nałogu
                          • 2007
                          • 453

Zamieszczone przez wojkij
                          Sergiusz,......... nie masz nawet jednego zdjęcia w folio które by mogło stać obok jego prac.......... Więc proszę Cię ale nie wypowiadaj się tonem mentora w takich wątkach bo to już nawet śmieszne nie jest.
                          Mnie się zdjęcia podobają , nawet bardzo , ale jako, że nie posiadam folio to nie wiem czy wolno mi się wypowiedzieć. W/g Ciebie chyba nie.
                          Nie mam też 100 lat i w związku z tym nie wiem czy wolno mi mieć zdanie na temat II Wojny światowej.
                          Nie mam też Oskara (nawet nie nakręciłem wideo z wakacji, czy imienin) i chyba też nie wolno mi skrytykować żadnego filmu.
                          itd ,itp.
                          Jacek Paduszyński
                          40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Komentarz

• mxdanish
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 632

Zamieszczone przez Vitez
                            Pozwól ludziom wyrażać swoje subiektywne opinie i skup się na temacie wątku a nie oceniaj oceniających, prowokując flame i offtopa, co nazywane jest fachowo "trollowaniem" . Z góry dziękuję.
                            Sorki Vitez podepnę się pod ten offtop tylko dwoma zdaniami:

Nie rozumiem tego typu komentarzy, które idą od Sergiusza -> prawie żadne zdjęcia Mu się nie podobają, potrafi wynaleźć wszelkie niedociągnięcia techniczne ale tylko w teorii (jego praktyka nie pokazuje ani krzty przebłysku talentu fotograficznego w porównaniu do większości osób przez Niego ocenianych).
                            IMHO to jest jak oceniać obiektyw bazując na opiniach innych, testach z różnych komercyjnych (bądź nie) portali, a bez przetestowania go własnoręcznie, organoleptycznie.

EOT dziekuję za uwagę i bez urazy

P.S. jak ktoś mi to potrafi wytłumaczyć to bardzo proszę.
                            5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
                            RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Komentarz

• Vitez
                              zło konieczne
                              • 2004
                              • 19804

Zamieszczone przez mxdanish
                              P.S. jak ktoś mi to potrafi wytłumaczyć to bardzo proszę.
                              Taka odmiana miclesa. Każde forum ma swoje indywidua . Jak Ci przeszkadza to olej (np dodając do ignorowanych - połowiczne rozwiązanie bo w cytatach wyłazi), nie próbuj zrozumieć czy walczyć .
                              Koniec offtopa w tym kierunku, albo załóżcie sobie wątek w Hydeparku/Pralni albo w wątku galeriowym Sergiusza o nim rozmawiajcie.

Komentarz

Pracuję...