Czy nie jestem już trochę za stary?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sławek
    Uzależniony
    • 2008
    • 968

Zamieszczone przez janmar
    Poprawa jakosci następuje w tempie siadania wzroku
    I powiększania się prostaty
    Mój starszy kolega mówi że obecnie robienie zdjęć idzie mu równie łatwo jak dochowywanie wierności.
    www.fotokrajs.pl

Komentarz

• Slider
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 1052

Zamieszczone przez janmar
      Dobre toto ??
      Ponoć miód na uszy..;-)

Ktoś ma ??
      Nie wiem, czy kogoś stać.. to po pierwsze.. po drugie, prawdziwe Stradivariusy trafiają do prawdziwych wirtuozów skrzypiec, a nie amatorów pstrykania Canonami:-) wiekszośc to kopie wykonane w Czechach albo Niemczech.. za oryginał można dostać paręset tysięcy dolarów.. Nie wiem czy byłby ktoś gotów do takich poświęceń:wink:

Ja mam oryginalną, klasyczną gitarę Admiry, ze świetnymi, miekkimi strunami Savareza.. chętnie sprzedam:grin:

Pozdrawiam

Komentarz

• wujek
        Coś już napisał
        • 2008
        • 86

a ja miałem kiedyś gitarę elektryczną która dosłownie sama grała

czytam teraz na WP opis mojego byłego zespołu, że <Głównym atrybutem muzyki wykonywanej przez COVERAGE były ultraszybkie, techniczne solówki gitarowe.> oraz że <Krzychu (‘Wuja’) – mimo bardzo wysokich umiejętności technicznych i solidnych predyspozycji na profesjonalnego muzyka, z tego co wiadomo, pozbył się sprzętu, i o nim również słuch zaginął...>

fotografia, jak już dziś stwierdziłem, polega na zatrzymaniu chwili w kadrze

po kilkunastu latach nawet najbardziej spartolone zdjęcie będzie dziełem sztuki bo zatrzymało czas

widział może ktoś film pt. rezerwat?

wstyd się przyznać ale pod koniec ryczałem jak bóbr

Komentarz

• kuduś
          Dopiero zaczyna
          • 2009
          • 21

Jeśli masz obawy, że jesteś za stary, to nie zaczynaj od kupowania obiektywów "elek". One rzeczywiście mogą być trochę za ciężkie do dźwigania. No i EOS 1 jest waży ciut więcej od 450ki. A przede wszystkim te raty do spłacenia...

Komentarz

• kantor
            Dopiero zaczyna
            • 2009
            • 38

daj znac, czy fotkujesz, a może dałeś się już pochłonąć starości w wieku młodym? czasem zadziwia mnie, kiedy ludzie sobie kłody pod nogi stawiają.. eh, jeszcze możesz się tyle nauczyć. nu powodzenia. złap bakcyla. i pstyk!

Komentarz

Pracuję...