Legitymacja fotoreporterska??

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • himi
    Zablokowany
    • 2006
    • 2638

Na upartego legitymację może mieć przechodzień. Na nowoczesne obuwie na przykład.

Komentarz

• MM-architekci
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2227

Zamieszczone przez telma
      Myślałem ze legitymacja jest dla użytkowników foto, dla tego kto chce takową posiadać.
      nie bierz tego do siebie , ale to jest tekst roku
      no comment...

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez telma
        Gdzie i za ile można takową legitymacje zamówić? Jestem chętny
        Tu możesz zamówić dowolną: http://www.allegro.pl/item680172968_...gitymacje.html

Tylko wzór co ma być w środku dostarczasz. Powodzenia

Komentarz

• telma
          • 2009
          • 5

Myślałem o legitymacji dla szczęśliwych posiadaczy sprzętu firmy Canon. :/

Komentarz

• Krzychu
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 3611

Zamieszczone przez telma
            To sobie ja zrob i przestac zawracac glowe - bedzie dokladnie tyle samo warta co ta ktora bys otrzymal skadkolwiek...
            Pozdrowienia,
            KZ
            KZ Aviation Photography

Komentarz

• BuRton
              Uzależniony
              • 2008
              • 681

Zamieszczone przez telma
              To dopisz się tu: http://www.canon-board.info/showthre...=36724&page=26
              Może jeszcze kiedyś wyjdzie nowa seria. Legita wyłącznie jako pamiątka - gadżet.
              Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Komentarz

• HuleLam
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1641

Zamieszczone przez telma
                Myślałem ze legitymacja jest dla użytkowników , dla tego kto chce takową posiadać.
                W takim razie... w hydeparku jest wątek o kubkach, smyczach, badge'ach forumowych.
                Fotograf platoniczny

Komentarz

• goodsmack

... cos o legitymacjach

na co dzien praktycznie sie ich nie uzywa wrecz czasami lepiej nimi sie nie chwalic , bo i po co .
                  1 Zastanowcie sie czy jak bedziecie kogos fotografowac ( zalozmy reporaz o jakiejs tam dzielnicy miasta) to szybciej nawiazecie kontakt , bo chcecie pofotografowac czy dlatego bo zamachacie mu legitymacje przed nosem .
                  2. Fotografujecie jakas mala impreze dla ludzi - koncercik itd . Wyobrazcie sobie pod mala scena gdzie jest kilku widzow 100 fotografow , ktorzy zaslaniaja widzom dokladnie wszystko, bo chca miec lepsze zdjecie.
                  3 Macie juz upragniona legitymacje i chcecie wejsc na jakas wieksza impreze -najczesciej akredytacje przyznaja wiec biura prasowe , ktore weryfikuje te legitymacje . Sa ograniczone ilosci miejsc dla fotografow i w pierwszej kolejnosci otrzymuja je tytuly najbardzie pozadane przy obsludze danej imprezy .
                  4 Na swiecie ta weryfikacja dotyczyprawie kazdej imprezy , najczesciej duzych imprez sportowych - niejednokrotnie trzeba wypelniac cale formularze podpisane przez naczelnego do tego przedstawic portfolio z publikacji

.... to tyle chwilowo na temat legitymacji

Komentarz

• Sławek
                    Uzależniony
                    • 2008
                    • 968

Najważniejsza jest zawsze akredytacja , a o tą najczęściej występują redakcje jeszcze długo przed imprezą. Prasówki można nawet nie wyciągać. Jak nie masz akredytacji to ochrona cie wpuści choć byś miał prasówkę Newsweek`a.
                    www.fotokrajs.pl

Komentarz

Pracuję...