Jak w temacie... w jaki sposób można zdobyć, itp., itd. Czy ma ktoś jakieś doświadczenie w zdobywaniu tego kwitka...
Legitymacja fotoreporterska??
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Tylko, że ja nie chce być zależny od kogoś... Fotki mają być tylko i wyłącznie dla mnie a ten "kwitek" pomoże mi jedynie wdzierać się tam gdzie inni nie mogą...
A nie wiem czy da się tak, że idziesz do gazety, pokazujesz zdjęcia, dostajesz legitke, ale dla nich nie pracujesz... ??!!Komentarz
-
A co Ci szkodzi czesc fotek robic dla nich - a czesc dla siebie?
Poza tym sama legitka to nie wszystko - przewaznie konieczne sa ustalanie na linii naczelny - organizator czegos tam.EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)Komentarz
-
Ale sama legitka daje już to coś czego inni nie mogą, a z tą relacją naczelny-organizator to fakt...
A w sumie też nie zaszkodzi robić zdjęcia do gazetki
Komentarz
-
-
-
Ja bym zadal inne pytanie - kto te legitymacje bedzie honorowalZamieszczone przez czajnaHehe nawet niezły pomysł tylko kto się tego podejmie...
Komentarz
-
otoz to - lepiej zainteresowac swoja osoba jakas redakcje - jesli prezentuje sie przyzwoity poziom, to im bedzie na wspolpracy zalezalo bardziej niz Tobie.EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)Komentarz
-
-
Kazdy. Legitka prasowa ma jeden wzor, byczy napis ze to legitka prasowa i zdjecie, to czyim fotoreporterem jestes to juz maczkiem i nikt tego dokladnie nie sprawdza.Zamieszczone przez kavooJa bym zadal inne pytanie - kto te legitymacje bedzie honorowal

Legitke prasowa moze wydac kazde zarejestrowane stowarzyszenie posiadajace jakis periodyk (moze byc nawet kwartalnik "Co na forum piszczy"
) - szczegolow nie znam.
Komentarz
-
oo nie wiem czy pamietacie historie pewnej redakcji z 16 fotoreporterami, ta nasza forumowa chyba by ja przebila pod tym wzgledem
Komentarz
-
nie dosc ze nasza grupa by przebila, to mysle ze i sprzeto jak i umiejetnosciami pokonala
a ciekawe jak mozna sie zalapac do AFP lub innej miedzynarodowej agencji...
PozdrawiamKomentarz
-
No ale chyba ktos to kontroluje, ustala wzor legitki, moze jakas pieczatka na niej jest? Bo jak nie to drukarka w ruch i kazdy ma jzu legitke.Zamieszczone przez VitezKazdy. Legitka prasowa ma jeden wzor, byczy napis ze to legitka prasowa i zdjecie, to czyim fotoreporterem jestes to juz maczkiem i nikt tego dokladnie nie sprawdza.
Legitke prasowa moze wydac kazde zarejestrowane stowarzyszenie posiadajace jakis periodyk (moze byc nawet kwartalnik "Co na forum piszczy"
) - szczegolow nie znam.
Komentarz
-
Komentarz