Popieram Kuchatka, logo dużo lepsze, ale te napisy...
tapetka z kfanonen :)
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Nie zrozumiales... chodzi o to ze jesli w logo zamiast body analogowego (EOS 3) mialoby byc body cyfrowe to musialby to strzelic ktos kto ma dwa aparaty (gdzies tu widzialem kolege z 20D i A95 8) - jemu najlatwiejZamieszczone przez mmszaNie przesadzaj - oba te aparaty w takim logo to się tylko jedną cyferką różnią. Może 20D i 300D/350D?
).
A jesli mialyby byc dwa body w logo to proponuje EOS3 i 1DMkII zeby klasowo za mocno sie nie roznily
Komentarz
-
A ktory digitalny korpusik ma czerwony paseczek jako ozdobe? :OZamieszczone przez KuchateKJa to osobiscie mysle ze lepszy to by tam byl digitalny korpusik z czerwonym paseczkiemKomentarz
-
Dobra, napisow nie bedzie. Mam jeszcze taka wizje:
Nie moge namierzyc w sieci lepszej fotki jakies eLki... chyba ze pozniej sam strzele wlasna 17-40L. A moze wkleic tam jakas biala rure? Nadal wyglada to dziwnie po prawej stronie...
confused:
Komentarz
-
Szczerze to te napisy mi sie podobały a co do tego nowego logo z L'ką to jeno nie pasi do drugiego. Jakby ten obiektyw byl strzelony w tym samym stylu i kolorze co ten body to moze by to lepiej wyglądało. No i moze ostrosc jednak na logo canon.Komentarz
-
Dla mni za duże - nik nie mowi ze logo ma byc na cała szerokosc forum - mysle ze trzeba zrobic jesli juz cos wielkosci obencnego logo tylko z jasnym tlem tak aby sie zlewało z reszta kolorow i tyle.Komentarz
-
Ucialem wiec cala prawa strone, zmniejszylem, rozjasnilem, i zrobilem gifa ktory zlewa sie po prawej z tlem. Tak wyglada moja propozaycja dla nowego forum:
Komentarz
-
-
-
To sie przeciez dopina czerwone paseczkiZamieszczone przez VitezA ktory digitalny korpusik ma czerwony paseczek jako ozdobe? :O
Albo z przodu do bagnetu albo jako wieszadelko
...Komentarz
-
No... dwa ostatnie wypas ;D
Chociaz ostrosc na pierwszym to zdecydowanie na "canon" powinna byc....Komentarz
-
A Nikonik maZamieszczone przez VitezA ktory digitalny korpusik ma czerwony paseczek jako ozdobe? :O
Komentarz
-
Wszystkie loga sa niezle tylko bardzo duże - ja bym polozyl wiekszy nacisk na napisa canon baord niz na pokazywanie jakis czesci aparatu itp.Komentarz
-
Projekt Kavoo jest jak dla mnie zaje...fajny... I kolorystycznie pasi.Komentarz
-
Komentarz

Komentarz