tapetka z kfanonen :)
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
Co to za paskuda i to ma byc tapeta ? - bleZamieszczone przez Czachaczyscilem sprzet przed porannym wypadem na miasto no i niechcacy popelnilem tapete pod winde
malo to artystyczne, ale moze "onanistom" sie spodoba
-
-
Komentarz
-
-
mi sie wydaje ze logo forum to najmniejszy problem i jesli bedzie fajne to Hazan bez wiekszego marudzenia zamiesci ciekawsze - tylko kto je zrobi?
Komentarz
-
To twoje foto, gdyby dokleić napisy, byłoby całkiem niezłe. Myślę o kompozycji, bo GO przy tak małym obrazku już musiałaby być chyba większa.
Może się pobawie i coś zrobie, tylko że wtedy to nie będzie 3 a 650
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
RF - Right Focus ;-)Zamieszczone przez Czachaczyscilem sprzet przed porannym wypadem na miasto no i niechcacy popelnilem tapete pod winde
malo to artystyczne, ale moze "onanistom" sie spodoba
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
Moze takie?Zamieszczone przez Tomasz Golinskia może na logo forum by zrobić coś w tym stylu? bo mi stare już maksymalnie obrzydło.
Myslalem o takim banerze zeby wypelnic puste miejsce po prawej obok obecnego logo. Byc moze jest za dlugie - zawsze mozna je ciachnac z prawej strony. No i te napisy po prawej moze by dac mniejsze? Sam nie wiem...Komentarz
-
djtermoz:
Mnie sie te male napisy nie podobaja po prawej, ale tak to wypas
Tnij z prawej strony na format banera i bedzie lux.
Czacha:
Z taka rozdzielczoscia to sie tapety robilo 10 lat temu
Dzisiaj to 1600x1200 powinno byc
A najlepiej to full 8mpix (albo najlepiej 16) to by mozna i na sciane male a4 przypiac w pracy 
Ja to osobiscie mysle ze lepszy to by tam byl digitalny korpusik z czerwonym paseczkiem, no ale co kto lubi
...Komentarz
-
Tak, wiem ze napisy sa dyskusyjne. Tyle ze gdyby zastapic obecne logo czyms takim to musimy czyms wypelnic prawa strone bo inaczej bedzie troche pusto. Dlatego pomyslalem o takich napisach. A moze by je mocniej wtopic w tlo? Zrobic mniejsze? Inna czcionka? A moze macie lepsze pomysly?
Jesli chodzi o cyfrowe body to fotke musi strzelic ktos kto ma co najmniej dwa czyli np. Muflon albo Vitez.Komentarz
-
mam tez taki sam kadr z ostroscia na napisie Canon... ale teraz lece na foty
Komentarz
-
A moze z lewej cyfrak, z prawej analog?EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
-
Nie przesadzaj - oba te aparaty w takim logo to się tylko jedną cyferką różnią. Może 20D i 300D/350D?Zamieszczone przez djtermoz
Jesli chodzi o cyfrowe body to fotke musi strzelic ktos kto ma co najmniej dwa czyli np. Muflon albo Vitez.Komentarz

Komentarz