Object Dock, wersja darmowa od pro rozni sie chbya tylko tym ze mozna miec w nim jescze ikony z tray-a. Bardzo fajne przyjemne funkcje ma ten programik. Odkod go mam wszytko jest pod reka :]
Wasz pulpit?
Zwiń
X
-
-
pożyczyłem wodoszczelny aparacik (olek) - w pierwszej chwili masz pewne opory, żeby się zanurzyć z włączonym aparatem
za pierszym razem sprawdzasz wszystko
potem jakoś już leci, oczywiście o kadrowaniu pod wodą praktycznie nie ma mowy, ale i tak polecam :wink:
pozdro.,
m.
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.Komentarz
-
Jak patrzę na statystyki forum którym administruję to aż serce rośnie ;-)
"Przeglądarki użytkowników:
1. Firefox - 338
2. IE - 68
3. Opera - 58"
Żeby nie było nieporozumień - nie jest to forum 'miłośnicy firefoxa' ;-) , spotykają się na nim ludzie których ciągnie do lasów dzikich i bezkresnych...Komentarz
-
Poza tym można mieć większą liczbę pasków "przeźroczystych" i takich "zakładkowych". Polecam dla ludzi którzy lubią porządek na pulpicie.Object Dock, wersja darmowa od pro rozni sie chbya tylko tym ze mozna miec w nim jescze ikony z tray-a.400D + Sigma 17-70 + 1001 innych gratów
Sa takie fotografie – te nikomu nie pokazane, te nigdy nie zrobione – tak bardzo twoje, a jednak dla swiata nie istniejace. najcenniejsze? M.MrozekKomentarz
-
-
Blindseeker - w pracy na GG siedzisz :razz: Wydalo sie :razz:Komentarz
-
-
No sniper malo masz ikonkow
axel-sam - tez juz mam object docka, strasznie mi sie spodobalo to ustrojstwo
Komentarz
-
-
Ja też mam object docka (a nawet dwa! w #44 do zaobserwowania), ale nie widziałem u mnie takiej opcji co by się ikonka rozjechała na kolejne ikonki ;/
Może delikatna podpowiedź gdzie i jak to poustawiać bo miałbym ułatwione życie, a tak to mam wszystkie programy do obróbki zdjęć osobno ;/Ostatnio edytowany przez zonk; 13514.>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<Komentarz
-
-
Szanuję przywiązanie do marki, ale jakoś mi to tak (bez urazy MaciekH
) onanizmem sprzętowym zalatuje..
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350Komentarz
-
Maciek masz piękny pulpit mnie w realu troszkę tego sprzętu jeszcze brakuje
pozdrawiamDobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgiKomentarz

Komentarz