Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
-
Im dluzej 5D2 jest w sprzedazy tym bardziej zwraca sie Canonowi. Nowy model wprowadza gdy osiagna odpowiedni zysk, lub gdy sprzedaz 5D2 zacznie spadac na rzecz nowego Nikona FF
Komentarz
-
Ja się pytam gdzie następca aparatu, który wyprzedził swoje czasy?
Mają nowy kodek, 1080p 24-120, poprawić szkło (CA, od 28mm, zoom 10x), inny ekranik, karty SDXC, ewentualnie rozważyć czy nie da się zrobić tego w serii tough/FT - jak u konkurencji.
20 MPx, jpg, raw, style obrazka, ND4.
Wsadzić gps, Google Earth, barometr, termometr, itp
i czesać $500
the silence is deafeningKomentarz
-
no to sobie jeszcze poczekamy... :-?
znaczy nie zeby mi sie palilo... bo mkI mimo wszystko nie przestal mi robic fot. ba... calkiem za* te foty robi, choc to moze byc zasluga podlaczonego operatora
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
JarekKomentarz
-
o pardon... w moim kraju to nie ma w tym nic zdroznego. tzn. nie mowie o tym wybrzydzaniu
nawet przy ankiecie emerytalnej w pracy podawalem plec swoja i osobno tez plec partnera
EDIT: rowniez dziekuje za posprzatanie
Komentarz
-
-
Komentarz
-
A to specyfikacja zgodnie z canon rumors, rzecz jasna dla 5d mkIII:
Specifications
32mp
ISO 100-25600 (L1, H1, H2, H3)
DIGIC V
4.2fps
19point AF
CF Card
Slightly larger LCD (new ratio)
New autofocus while filming, performance unknown.
All the standard video stuff.
RAW video still unknown
This is apparently coming before any 1Ds replacement.C7D + F14mm f2.8 + EF 50mm f1.8 + EF 85mm f1.8 + T135mm f2.8Komentarz
-
Czyli nic ciekawego. Dalej zamiast uniwersalności to będzie puszcza głównie dla ślubniaków i portrecistów.Moje portfolio i blog: http://www.islight.pl
Możesz mnie także polubić: https://www.facebook.com/Fotografia.IsLightKomentarz
-

Komentarz