Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Komentarz
-
Na minoltę już mało kto narzeka w temacie aparatów fotoNałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeriaKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Robienie zbyt długich tele EF-S nie ma większego sensu. Mniejsze pole krycia ma niewielki wpływ na zmniejszenie rozmiarów szkła - co za tym idzie ma minimalny wpływ na cenę. Nie sądzę żeby pojawiały się takie konstrukcje."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Nikon wypuścił ostatnio tele pod cropa 55-300... tak się tym zasugerowałem, że Canon też mógłby i dołożyłby swej wspaniałomyślności 50mm
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeriaKomentarz
-
A i owszem
Teraz wychodzi że z matmy na polibudzie miałem same tróje 
A sentencja miała być pseudonaukowym wyrażeniem nurtującego mnie przeświadczenia, potwierdzonego liczbą odbitek powieszonych w ramkach na ścianach w mieszkaniu, że najlepsze zdjęcia robiłem 300D
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Kup uzywana Sigme 80-400 F4,5-5,6 OS, za ta cene znajdziesz
Ale 15cm i 650gram nie bedzie.
Albo Tamron 28-300mm F/3.5-6.3 VC - a te 50mm jakos przeblejesz na koncu
550 gram i sporo mniej jak 15cm zlozony.
Komentarz
-
SR5:
A77 ma mieć 24 MPx, więc marzenia o 600D w 25 MPx powoli nabierają rumieńców
Zdziwiłbym się gdyby obok 7D Mark II nie pokazali ef-s 60/2.8 hIS, które będzie ostrzejsze od... 100LhIS.
Czad na maxa! Gdyby jeszcze pokazali nowego flesza (h fps, szybsza elektronika) to byłby miód.the silence is deafeningKomentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
O, widzę, że pojawił się temat 600d (to już niedługo pewnie). Jestem żywotnie zainteresowany, jako że miałem wszystkie puszki x00d, a x50d zwyczajowo omijam
Uchylny ekranik jak w banku, 25Mpx mi się nie widzą. Może nowy DIGIC wreszcie dający sensowny AF w video? A może zupełnie coś innego...Komentarz
-
-
Komentarz
Komentarz