Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
-
-
Komentarz
-
Alpha A450 - 14 MPx, 500D - 15 MPx = więcej MPx
Alpha 550/Nikon D90 - 14/12MPx, 50D - 15 MPx = więcej MPx
D300s - 12 MPx, 7D - 18 MPx = więcej MPx
Jest D3s i jest MarkIV
wszystkie bazy jakby obsadzone, miejmy nadzieję, że nadszedł czas 3D
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=34155687the silence is deafeningKomentarz
-
Ja stawiam, ze w lutym pokażą 1Ds mk4, a na jesień pójdzie 3D na photokinie. Tak to widze. Chce jeszcze 35L2 zobaczyc no.Komentarz
-
-
No a to nie koniec
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
tak mi się przypomniało:
stąd: http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=205Też jestem trochę zdziwiony 5DMKII bo to co ja testuję to nie ta sama puszka. Patrząc na parametry (np. pełne uszczelnienie i 45 punktowy AF) wychodzi na to, że szykowana jest druga puszka w segmencie która będzie poziom wyżej od 5DMKII.
czy to był 1d4 czy 3d
no i w ogóle:
hmm.. czy to 24LII czy to co powyżej?Jeśli mogę coś powiedzieć. To sądzę, że jednym z pierwszych którzy nową lustrzankę zanabędą będzie oskarkowy I do tego z jednym szkiełkiem które na pewno przyda mu się w pracy
Chyba dział R&D tym razem wziął pod uwagę prośby branży zdjęć ślubnych.
Jakby ktoś nie wiedział skąd kolega Corwin to napisał:
Dawno go nie byłoAha i pozdrowienia dla całego forum z Oita w Japonii
Ale coś forum tutaj cienko działa.... Trzeba się łączyć przez proxy w Polsce. Nie ma tu jakiejś blokady na adresy IP z Japonii?
Ostatnio edytowany przez arturs; 4076.5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Zmnieszyli min odleglość ostrzenia na 1,2m mila zmiana, choc w sumie moglby jakos dociagnac do 1m.
Glownie to mnie powstrzymywalo przed wymiana mojej 70-200f4 na f2,8.
a, no i chyba L-ka lekko stracila na wadze w nowym wydaniu.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz