Co nowego u Canona? [Plotki]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
jak by dla mnie nie był wazny AF to bym kupił... kolekcję Zeiss`a ;-)Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Przeca się chwalili, że zcrackowali najnowszą/najszybszą wersję lensCAD'a.
Jak będzie trochę lepszy od 16-35 to why tha **** bother? Przecież już jedno 14mm od Canona znamy
the silence is deafeningKomentarz
-
http://digitaljournalist.org/issue0912/tech-tips.html - Mr. CW zapytany o EyeControl wije się jak ichni piskorz:
Prawie jak Pinokio ze Shreka III:Eye Controlled Focus in future Canon products cannot be ruled out,
but there is no evidence to support the notion that it will reappear anytime soon.
It wouldn't be inaccurate to assume that I couldn't exactly not say that it is or isn't almost partially incorrect.Ostatnio edytowany przez Bahrd; 9841.EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
-
No wije się, bo podobno prawda jest taka, że póki co łapy na tym położyła armia. EC weszło na terytorium w którym przestają działać prawa rynku, patenty, marketing czy inne tego typu bajduryhttp://digitaljournalist.org/issue0912/tech-tips.html - Mr. CW zapytany o EyeControl wije się jak ichni piskorz:
. Dlatego może być tak, że w ogóle już tego nie zobaczymy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Możliwe. Z drugiej strony, pokojowe zastosowania są coraz powszechniejsze: http://torun.gazeta.pl/torun/1,90815..._na_swiat.htmlEOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
the silence is deafeningKomentarz
-
No to czekamy na pompkę - szykuje się nowy best eL seller set - 14-24L, 24-105L, 100-400IIZamieszczone przez www.northlight-images.co.ukA 14-24 is added to the Patent list at CR. This is a lens that we first heard of last year, as a design priority.
Still no mention of the 100-400
This was from a collection of Canon info we received in September 2008.
* Replacing core primes and zooms with higher resolution lenses more suitable for the newer 50-65MP FF sensors that are coming over the next few years. This includes the 24L [announced 3 weeks after we had this info] , 35L, 16-35L (done) and 100-400L, 200 L (done) and over time several of the longer Ls
* Upgrading IS in all lenses to current 4 stop designs while they do the lenses.
* They are also looking at a couple to match specific Nikon / Sigma lenses (think 14-24 and 200-400 2.8 style)
Jeszcze raz pokłony dla Nikona za Nikkora 14-24, nie wyobrażam sobie by Canon puścił eLe drożej niż Nikon Nikkor'a (obecnie $1780), chyba, że zrobią eLę w filtrze no to "dwójka na dzień dobry"
200-400/2.8 poprawcie mnie jeśli się mylę, ale to będzie obowiązkowy lens do futbola i innych igrzysk na stadionach.the silence is deafeningKomentarz
-
-
I dwóch niewolnikow w kontrakcie na 2 lata... Juz bardziej uwierze w 35-70/2..
Mnie tylko martwi tylko ten MP Race .. nawet w puszkach profi sie nie skonczy... o ile w Ds niech sobie dokladaja po sam pryzmat to w takim 1d mogliby sie zatrzymac juz w miejscu.Ostatnio edytowany przez wain; 11680.40d/5dIV/R/R6 15/2.8 28/1.8 50/1.8 85/1.4
www.mslezak.pl/blog/Komentarz
-
Komentarz
-
EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
Komentarz