może taniej będzie już kupić jakieś stare tele m42 i samemu to zmajstrować?
Zoom Lens Mug - coś dla zapaleńców :)
Zwiń
X
-
-
Nie zrozumieliśmy się, ale nie kontynuuję z Tobą dyskusji.
Za bardzo się pieklisz.
PozdrawiamKomentarz
-
Na stronie Vistek.ca nie znalazłem kubka. Jak pisałem w wątku o dowcipach foto, kubek jest na stronie canoncanada:
30 dolarów kanadyjskich czyli cena z vistka sugerowana przez świat obrazu, to jakieś 80 zeta. W Toronto i nie tylko są sklepy Vistka i jak ktoś ma tam znajomych, można kombinować. A w Toronto Polaków nie brakuje.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
NO i choć canon canada kubka nie sprzedaje to wycenia go na 40 dolców : )Komentarz
-
Canon je ma dorzucać do zakupów powyżej $200.
Potrącają $40 przy zwrocie zakupionych towarów (nie ma możliwości zwrotu kubka).Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Mi się nie wydaje dziwny.
http://cgi.ebay.com/Canon-White-Lens...item2a056ffa9c
Ciekawe, ilu będzie chętnych
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
...jeden już jest...Mi się nie wydaje dziwny.
http://cgi.ebay.com/Canon-White-Lens...item2a056ffa9c
Ciekawe, ilu będzie chętnych
Hmm... Canon wpadł na super pomysł z tymi gadżetami. Te 70-200 i 24-105 są naprawdę SUPER!
Ale popyt rozwala póki co. Kto ma dostęp do tego towaru teraz zarobi niezłą kasiejkę...
Podaży praktycznie brak!
Fajne: Item location: Canon, ChinaKomentarz
-
Mi się ten preorder nie podoba... dostępny za miesiąc, cena wyssana z palca (100 US$ != 30 CA$), sprzedawca 7 komentarzy z Chin...
Poczekam aż będą dostępne w połowie kwietnia i może wtedy ktoś z nieco bardziej udokumentowaną przeszłością jako sprzedawcy się zlituje i wystawi na ebayu. Albo może w jakichś sklepach netowych będą.Komentarz
-
Ewentualna popularnośc tej aukcji na ebay, za 100 dolarów bedzie dowodem na pewną uniwersalną prawdę o fotografach... Gadżeciaże
Zamówilem w preorderze w Kanadzie po 30 CAD, wczoraj dostalem info, że 'niestety, bardzo przepraszamy etc. etc.". Poczekam więć aż minie to szaleństwo.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
...Wszyscy faceci to gadżeciarze! (rz or ż ?? aronoł...)
Mam kumpla (mało póki co aktywny User z tego forum zresztą, pozdrawiam!!),
który w przypływie chyba emocji i dopingowania Robertowi Kubicy kupił sobie kubek, smycz na szyję i breloczek BMW sauber, dał za to chyba ze 150 €.
I zaraz jeszcze dokupił do tego używane ale fajne i wypasione BMW 735i bodajże.
Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
Komentarz
-
A jednak miewasz poczucie humoru
Koniec offtopa (to taki odpowiednik radiowego "over"?
)
-
Ale jakby ktoś zamawiał to 70-200 w standardowej cenie to ja się piszę
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exIIKomentarz
Komentarz