Zoom Lens Mug - coś dla zapaleńców :)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dinderi
    Pełne uzależnienie
    • 2009
    • 3028

Zamieszczone przez najeli
    Ale jakby ktoś zamawiał to 70-200 w standardowej cenie to ja się piszę
    Ja zamówilem w sklepie Vistek 3 sztuki. Niestety najpierw odpisali, że dziękuja, skasuja moja visę i zrealizują, a potem:
    'Hello Miroslaw,
    Due to the unexpected demand for the Limited Edition Canon 70-200 Thermal Mug we are now completely sold out of this item. As there were limited quantities made available to us by Canon, unfortunately, we will not be able to fulfill your order at this time. Therefore, we have had to cancel your order and no charges have been applied.
    We apologize for any inconvenience this may have caused. "
    Śledzę temat na fejzbuku i oodobnie jest ze wszystkimi sklepami, które je oferowały. Najpierw przyjmuja, potem przepraszają i nie wazne jest, czy ktos rezerwował jako pierwszy, czy ostatni.
    Trochę to wyglada niepoważnie.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• AMMarshall
      Uzależniony
      • 2009
      • 671

Zamieszczone przez dinderi
      Ja zamówilem w sklepie Vistek 3 sztuki. Niestety najpierw odpisali, że dziękuja, skasuja moja visę i zrealizują, a potem:
      'Hello Miroslaw,
      Due to the unexpected demand for the Limited Edition Canon 70-200 Thermal (...)
      Managery z tych sklepów opylili pod ladą całe partie tych eLek ibejowcom co to sprzedają po $100. I wszyscy happy.

Swoją drogą to jeśli popyt nie przygaśnie to taniej będzie kupić uszkodzony EF70-200 F/4.0 L, wsadzić z niego wkładkę od termosu z Tesco i zamknąć dekielkiem Canon Ultrasonic fi77.

Vitez, daj znaka, jak dotrze do Ciebie ten 24-105, bo jak narazie, to niby te gadżety są ale ich nie ma.
      Adam Marczak Marshall
      Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez AMMarshall
        Vitez, daj znaka, jak dotrze do Ciebie ten 24-105, bo jak narazie, to niby te gadżety są ale ich nie ma.
        Wczoraj wyruszył z Chengde, dziś leży w Beijing:

"Your item has been dispatched. Please use the following tracking number to monitor the status of your shipment.
        (...)"

Nie podam tracking numbera bo jeszcze ktoś mi będzie jakiś numer chciał wywinąć

Komentarz

• Krzychu
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 3611

Zamieszczone przez AMMarshall

Swoją drogą to jeśli popyt nie przygaśnie to taniej będzie kupić uszkodzony EF70-200 F/4.0 L, wsadzić z niego wkładkę od termosu z Tesco i zamknąć dekielkiem Canon Ultrasonic fi77.
          Fi 67 jak f/4
          Pozdrowienia,
          KZ
          KZ Aviation Photography

Komentarz

• AMMarshall
            Uzależniony
            • 2009
            • 671

Zamieszczone przez Vitez
            (...)

Nie podam tracking numbera bo jeszcze ktoś mi będzie jakiś numer chciał wywinąć
            Przy zerowej podaży i ciśnieniu na te gadżety gdybyś podał numer napad na kuriera byłby w 100% pewny.
            Adam Marczak Marshall

Komentarz

• josif
              Początki nałogu
              • 2008
              • 380

Kubków trochę będzie w różnych sklepach w Vancouver a niektórzy już mają. Wczoraj jeden kolo dostał w prezencie w sklepie foto w Surrey (to takie południowo wschodnie przedmieścia Vancouver). Dziś przed południem można było złożyć zamówienia w niektórych sklepach Kerrisdale Camera w Vancouver. Płatne z góry niecałe 30 dolców. Kubki mają być pod koniec kwietnia do odebrania. Nie wiadomo ile i czy starczy dla wszystkich, ale to sklep od lat sprzedający C i nie powinien być zlekceważony. Kerrisdale nie sprzedaje przez neta a rezerwacje tylko na miejscu. Więc jak ktoś ma tu kogoś znajomego to można próbować. Ja się nie oferuję.

Ale jutro będę w jednym sklepie Kerrisdale (jest ich 7 w Vanc) to podpytam jakie są szanse.

Komentarz

• josif
                Początki nałogu
                • 2008
                • 380

Poszukiwań ciąg dalszy.
                Wszystkie sztuki które jeszcze do sklepów Kerrisdale nie dotarły już zniknęły. Oficjalnie już są sprzedane i zarezerwowane : )
                Sklepy które wczoraj miały przyjmować przedpłaty nie przyjmują. Odwiedziłem dwa sklepy. W jednym dostałem namiar do kogoś kto może gdzieś tam ma jakąś sztukę lub kilka albo raczej ma mieć.

Tak naprawdę najprościej kupić coś za 201 dolców s kanadyjskim sklepie internetowym canona i zdobyć potwierdzenie, że dodadzą kubek. O ile jeszcze mają, bo promocja była do wyczerpania zapasów.

Komentarz

• muflon
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 6763

Do mnie dotarl. Jakosc wykonania nawet niezla spodziewalem sie gorszej chinszczyzny. Ot taki naprawde porzadny, solidny plastik. Brakuje przedniego dekielka, tylni sie nie odkreca i nie mozna wlaczyc IS/AF
                  zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• vidocq
                    Bywalec
                    • 2010
                    • 157

Zamieszczone przez muflon
                    Do mnie dotarl. Jakosc wykonania nawet niezla spodziewalem sie gorszej chinszczyzny. Ot taki naprawde porzadny, solidny plastik. Brakuje przedniego dekielka, tylni sie nie odkreca i nie mozna wlaczyc IS/AF
                    Wstawiaj na Allegro.
                    Ciekawe za ile by poszedł
                    pozdrawiam, vidocq

Komentarz

• dinderi
                      Pełne uzależnienie
                      • 2009
                      • 3028

Nie wiem czemu, ale zawsze, patrząc na ten temat na liście nieprzeczytanych, widzę "Zoom Lens Mug - coś dla straceńców "
                      Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                      09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Parteq
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 1159

Dzis bede zamawial dla siebie na zajaca (24-105).
                        Zeby w czyms kredki trzymac

Cena z ebay'a to jakies 40 funtow.
                        Jezeli ktos jest zainteresowany to moge zamowic. Ale jedna sztuka max bo w podrecznym sie nie zmieszcze.
                        O termosy 70-200 nawet nie pytam, wszystko pre-order. Szkoda czekania.
                        Cena i tak spadnie po jakims czasie, a zima sie konczy
                        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                        Zamieszczone przez Vitez
                        No to wprost - dokładnie 100zł drożej!
                        Naprawdę zrozumiałe?
                        No ale skoro Cię stać to śmiało.
                        Ja już 120zł za kubek wydawać uważam za mało rozsądne no ale rozumiem że przesyłka swoje musi kosztować. Ale 220zł?
                        Udalo Ci sie kupic za 120pln? Mozesz podac gdzie?
                        Ostatnio edytowany przez Parteq; 489. Powód: Automerged Doublepost

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

• AMMarshall
                          Uzależniony
                          • 2009
                          • 671

Zamieszczone przez dinderi
                          Nie wiem czemu, ale zawsze, patrząc na ten temat na liście nieprzeczytanych, widzę "Zoom Lens Mug - coś dla straceńców "
                          albo ...zatraceńców...

Zamieszczone przez Parteq
                          No tak ze stronę wcześniej Vitez pochwalił się refleksem & handlowym sukcesem.
                          Kupił na amerykańskim eBayu kubek japońskiej firmy prosto od chińskiego dystrybutora.
                          Heh... Cywilizacja... Globalizacja...
                          Adam Marczak Marshall

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

http://canon-board.info/showpost.php...1&postcount=19

25$ + 20$ wysyłka. Wysłany w piątek dotarł w poniedziałek , ale odebrałem dopiero wczoraj z poczty (EMS Pocztex).
                            Solidny kawał plastiku, bardzo przekonująco oblepiony i obmalowany dodatkami. Z daleka nie do poznania .
                            Na razie jedna wada - po wlaniu gorącej kawy capi gumą (tą z pierścienia ostrości) przy piciu... trzeba chyba wygotować i z wewnątrz i z zewnątrz.

Komentarz

• Parteq
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 1159

Zamieszczone przez Vitez
                              http://canon-board.info/showpost.php...1&postcount=19

25$ + 20$ wysyłka. Wysłany w piątek dotarł w poniedziałek , ale odebrałem dopiero wczoraj z poczty (EMS Pocztex).
                              Solidny kawał plastiku, bardzo przekonująco oblepiony i obmalowany dodatkami. Z daleka nie do poznania .
                              Na razie jedna wada - po wlaniu gorącej kawy capi gumą (tą z pierścienia ostrości) przy piciu... trzeba chyba wygotować i z wewnątrz i z zewnątrz.
                              No to faktycznie sie udalo,
                              nie ma juz chyba takich okazji.

A da sie to potraktowac zmywarka czy niezalecaja?

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

nie ma juz chyba takich okazji.
                                Męczę gościa by załatwił większą dostawę od producenta i byśmy złożyli masowe zamówienie - by transport był 'bulk' a nie 20$ od sztuki

A da sie to potraktowac zmywarka czy niezalecaja?
                                Nie wiem, nie mam zmywarki... a dziewczyna twierdzi że da radę to umyć bez uszkodzenia

Komentarz

Pracuję...