Podpis moderatora po akcji edycyjnej

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MacGyver
    Cenzor
    • 2006
    • 7043

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Przecież nie chodzi o otwarte dyskusje, a właśnie zamknięte. A ograniczenie wynika z tego, że zawsze możesz przestać odpowiadać
    Zawsze, to możesz zamknąć wątek, bo jak nie odpowiesz Ty to odpowie ktoś inny. I dojedziemy do tego że każde działanie moderatorskie wymagać będzie zrobienia ankiety i zastosowania się do jej wyników
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Bahrd
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 3053

Tak, tak - wszystko pięknie, ładnie, a potem i tak głosujecie na jakąś odmianę PO, żeby "głos się nie zmarnował"

A propozycję HuleLama można traktować jako delikatne przypomnienie Miłościwie Nam Moderującym mechanizmu znanego nam z "Władcy much"...
      EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• Tomasz Golinski
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 8623

MacGyver, ale czy ty na pewno o tym samym mówisz? Przecież tu nikt nie mówi o publicznej dyskusji.
        30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
        Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• MacGyver
          Cenzor
          • 2006
          • 7043

No skoro na otwartym forum, to niby jaka, jak nie publiczna ?

Komentarz

• Tomasz Golinski
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 8623

Macgyver:

Zamieszczone przez HuleLam
            [...]a użytkownik chciałby przedyskutować kwestię z moderatorem. Do kogo wysyłać wówczas PW, jeśli nie ma podpisu?
            30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
            Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• HuleLam
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1641

Zamieszczone przez MacGyver
              Czyżby ?

:-)
              Zaraz zaraz, Koledzy - nie wtykajcie pod me palce słów, których nie napisałem. Gdzież to ja proponowałem demokrację czy (a tfu!) głosowanie nad decyzją Moderatora? Ja po prostu chciałem czasami z samym Moderatorem przedyskutować jego motywy. Ponadto - Administratorem forum jest Hazan, Moderatorzy to tylko takie "służby porządkowe", więc z definicji nie są nieomylni
              Fotograf platoniczny

Komentarz

• MacGyver
                Cenzor
                • 2006
                • 7043

Ja miałem na myśli dyskusję w tym wątku.... która w zasadzie jest bezprzedmiotowa, bo w 99% zamkniętych wątków ostatni post należy do moderatora, który go zamknął :-)

P.S. Dwa razy zostałem przekonany do ponownego otwarcia ;-)

Komentarz

• HuleLam
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1641

Ja miałem na myśli dyskusję w tym wątku.... która w zasadzie jest bezprzedmiotowa, bo w 99% zamkniętych wątków ostatni post należy do moderatora, który go zamknął :-)

P.S. Dwa razy zostałem przekonany do ponownego otwarcia ;-)
                  ...to zamykaj anonimowo i nikt nie będzie miał do Ciebie pretensji
                  A co do wątku - dlatego dałem na podforum administracyjnym, by w prosty sposób powiadomić wszystkich Moderatorów. A teraz zrobiła się dyskusja Hydeparkowa...
                  Fotograf platoniczny

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

I wtedy kółko się zamknie i wrócimy do Twojej propozycji z pierwszego postu .

A tak przy okazji pewnie nikt nie zauważył że Hazan wyłączył chyba sobie możliwość otrzymywania PW od użytkowników. Przynajmniej ktoś mi tak parę mies temu narzekał .

Komentarz

• arturs
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 4196

Zamieszczone przez Vitez
                      A tak przy okazji pewnie nikt nie zauważył że Hazan wyłączył chyba sobie możliwość otrzymywania PW od użytkowników. Przynajmniej ktoś mi tak parę mies temu narzekał .
                      chyba nie.. ja niedawno pisałem do niego i bez problemu dostał i odpisał.. widocznie ten kto pisał miał za słabe argumenty..
                      5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• MacGyver
                        Cenzor
                        • 2006
                        • 7043

Tylko będą na mój temat powstawać wątki z żalami :-)

A co do wątku - dlatego dałem na podforum administracyjnym, by w prosty sposób powiadomić wszystkich Moderatorów. A teraz zrobiła się dyskusja Hydeparkowa...
                        Hydeparkowa to ona była od trzeciego postu w wątku więc ją przeniosłem. Niemniej obiecuję ze jeśli kiedykolwiek zrobię coś z jakimkolwiek Twoim wątkiem to się podpisze

Komentarz

• HuleLam
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1641

Tylko będą na mój temat powstawać wątki z żalami :-)
                          Mój zapas złośliwości (na dziś ) wyczerpał się... więc jak dziś to już nie ja.
                          Hydeparkowa to ona była od trzeciego postu w wątku więc ją przeniosłem. Niemniej obiecuję ze jeśli kiedykolwiek zrobię coś z jakimkolwiek Twoim wątkiem to się podpisze
                          Nie zaprzeczam, doceniam i trzymam za słowo.
                          Fotograf platoniczny

Komentarz

• m_o_b_y
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1095

Mój zapas złośliwości (na dziś ) wyczerpał się... więc jak dziś to już nie ja.

Nie zaprzeczam, doceniam i trzymam za słowo.

Sądzę, że gdyby moderatorzy musieli się ustosunkowywać do każdej, nawet najbardziej idiotycznej wypowiedzi, to nie mieliby czasu na nic innego i cały czas musieliby zajmować się replikami.
                            Szkoda ich czasu na taką bezproduktywną działalność.
                            Uczestnicy forum mają prawo do nawet najgłupszych wypowiedzi, ale ingerencja moderatorów IMHO nie zawsze musi być uzasadniana.
                            Pozdrówka
                            m_o_b_y
                            --------------------------------------------------------

Komentarz

• Bahrd
                              Pełne uzależnienie
                              • 2007
                              • 3053

Zamieszczone przez m_o_b_y
                              Uczestnicy forum mają prawo do nawet najgłupszych wypowiedzi
                              Zdecydowanie zastrzegam sobie takie właśnie prawo
                              Zamieszczone przez m_o_b_y
                              ale ingerencja moderatorów IMHO nie zawsze musi być uzasadniana.
                              Wątkotwórca chciał tylko podpisu - vide tytuł wątku
                              EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• Kolekcjoner
                                Obertroll
                                • 2006
                                • 18793

Zamieszczone przez Vitez
                                (....)

Nie zauważył, bo odpowiada 8).
                                "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                                Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...