Robota jak marzenie...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • meehas
    Dopiero zaczyna
    • 2007
    • 26

Naród dobry tylko czemu nikt z tym nie walczy? Póki niszczą sobie stadion, krzesełka ,biją się między sobą jestem na tak bo to ich "własność' i oni się będą szczycić potem że połowa trybuny wygląda jak po przejściu tornada, ale jeśli cierpią na tym osoby, które są tam w celach zawodowych i pracują to już coś jest nie tak. I tak ma szczęście że od tego bydła sam nie dostał po skórze.

Komentarz

• tomcy
      • 2008
      • 13

Jeśli bym był na meczu i został pobity lub ukradziono mi jakąś moją własność próbowałbym od właściciela obiektu dochodzić swoich praw - a pewnie właściciel obciążyłby firmę ochroniarską która pilnuje porządku
      Ponieważ nie jestem jakimś kibolem tylko lubię oglądać z trybun a nie w fotelu przed telewizorem mecz - więc chce się czuć bezpiecznie (w miarę)
      Są przepisy prawne i fot. Atys może dochodzić swoich praw nawet na drodze sądowej - choć mam wrażenie że napewno jakoś się z nim dogadają

Komentarz

• piotrusb
        Bywalec
        • 2007
        • 127

Sytuacja głupia, ale podejrzewam, że pan Atys ma sprzęt ubezpieczony albo przez samego siebie, albo przez AG - w końcu jest jakimś w miarę poważanym fotografem w tej agencji, więc sprzęt powinien mieć przez nią ubezpieczony.

Ale w PL wszystko jest możliwe ^_^
        www.piotrusb.fotolog.pl
        www.piotrbednarek.pl
        Edytor.net

Komentarz

• Yenox
          Początki nałogu
          • 2007
          • 291

piotrusb - jest w tekście, że to był prywatny laptop.
          Pozdrawiam,
          Michał

Komentarz

Pracuję...