Żeby rozwiać wątpliwości - znalazłem i mam wystarczającą fotkę, ale myślę, że im większe zdjęcie tym lepsze będzie odzwzorowanie na identyfikatorze
Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
No oki
widzę że siedzisz w Excelu. Ja tam w tym wypadku wolałbym bazkę , łatwo przez sieć , komunikat dwustronny itd.
A tak w innej beczki , dałoby radę w tych idikach dać np zdjęcie osoby jej noszącej? Wtedy byłoby to jeszcze ciut bardziej "wiarygodne"Komentarz
-
Wszystko można. Tylko znowu zaczynalibyśmy rozmowę o wyglądzie raz jeszcze. Jakie duże to zdjęcie, gdzie umieszczone itp. Poza tym pierwsza tura zrobiona była bez zdjęć. Ze względu na poczynione ustalenia i na poprzednie wersje ID ja nie zminiałbym nic. Ale to zostawiam Wam. Do wykonania jest jeszcze trochę czsu. Niech reszta zainteresowanych się wypowie. Tylko proszę bez krytyk, krzyków itp. na autora pomysłu. Porozmawiać można przecież zawsze.Komentarz
-
-
E tam gadżet, ja tym odbieram przesyłki polecone z poczty:P
A na serio to chyba od strony technicznej byłoby utrudnienie , jedni by chcieli fotki inni nie , i jedno wielkie zamieszanie , ale fotka byłaby fajna.
Jak na razie mam idika z poprzedniej tury , i brakuje mi mojego wizerunku
Komentarz
-
To... ja wiem? Może sobie doklej...? Na kropelkę!E tam gadżet, ja tym odbieram przesyłki polecone z poczty:P
A na serio to chyba od strony technicznej byłoby utrudnienie , jedni by chcieli fotki inni nie , i jedno wielkie zamieszanie , ale fotka byłaby fajna.
Jak na razie mam idika z poprzedniej tury , i brakuje mi mojego wizerunku
Komentarz
-
-
zasadniczo miejsce na fotke jest - wywalic wielki napis UAC i juz
ciagle czytam i wciaz wiele nie rozumiem ;pKomentarz
-
Komentarz
-
Wydaje mi się, że skoro powstał wzór ID, wypadało by się go trzymać
A fotka jest w dowodzie/prawku chyba wystarczy.
Heheh, bo idąc dalej, to avatar tez należało by nanieść
--------------------Komentarz
-
Niech każdy kupi po dwie smycze i zrobi sie drugi identyfikator pokryty w całości zdjęciem żeby było wiadomo z daleka do kogo nalerzy
hehe
Komentarz
-
Panowie mnie przekonuje skoro poprzednie tury byly bez to ja rowniez wole bez. Nie chce zeby bylo jak z oswiata w naszym pieknym kraju. Kazdy ma inne wyksztalcenie i jest wielki burdel. Chociaz my badźmy jednolici pod kątem CB card
Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
No tak , tym ostatnim zdaniem to mnie realnie przekonałaś.Powinnaś być negocjatorką:P
Już trochę tych CB-card , jak to nazwałaś poszło w świat.
Będziemy mieszać , potem wpadnie na siebie dwóch Canonowców z różnymi kartami i sie nie poznają.Komentarz
-
Racja lepiej nie kombinować jak kolejna tura to kolejna tura a nie nowości a pozatym po co ta dyskusja i tak już wybraliśmy złożyliśmy zamowienia i zapłaciliśmy
Komentarz
-
Ja z góry przepraszam za głupie pytanie, ale gdzie mogę znaleźć swój numer na forum?
Nic mi nie pomógł opis na pierwszej stronie wątku i nadal nie widzę. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć gdzie szukać tego numeru, lub go odczytać?
Komentarz
Komentarz