Zalogowałem się kilka dni wczesniej ale jeszcze nie miałem okazji porządnie się pszywitac za co serdecznie pszepraszam..........!!!! Mam nadzieje że będe mógł pytac i korzystac z rad którymi zostane obdarowany!!!!! Zgóry Dzieki za miłe powitanie!!!
Witam wszystkich!
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
To w takim razie ja takze powinienem sie przywitac, a tego nie zrobilem i strasznie mi wstyd
Tak wiec witam wszystkich i jeszcze raz przepraszamCanon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4x -
Re: Witam wszystkich!
Zamieszczone przez rajmund1pszywitac
Komentarz
-
No to my Was witamy zamiast chlebem i sola, szklem i blyskiem.
I niech Wam body lekkim bedzie.... zartuje oczywiscie... no ale trzeba miec fantazje
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)Komentarz
-
Re: Witam wszystkich!
+ "pszepraszam" "Zgóry"Zamieszczone przez tpopZamieszczone przez rajmund1pszywitac
Komentarz
-
Komentarz
-
Ale mi głupio
.Czuje sie lekko po deptany,zapoznałem się już z punktem 7 i oczywiście to sie nie powtórzy. Napewno będe sie starał
. Nigdy nie byłem mistrzem ortografi.Ale na samym poczatku taka wpadka....... to Lipa!
Komentarz
-
rajmund1 - mój komentarz nie był adresowany do Ciebie i nie ma żadnej wpadkiCzuje sie lekko po deptany,zapoznałem się już z punktem 7 i oczywiście to sie nie powtórzy
. Niektórzy na tym forum zdaje się nie słyszeli o dysleksji i dysgrafii
ArkanPentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
Witaj na forum i sie nie przejmuj - ja jestem najwiekszym dysgrafem i jakos jeszcze mnie toleruja
Komentarz
-
W rzeczy samej, ja nie słyszałem :wink: W tym czasie kiedy pobierałem nauki, zjawisko takowe nie było jeszcze naukowcom znaneZamieszczone przez ArkanNiektórzy na tym forum zdaje się nie słyszeli o dysleksji i dysgrafii
Komentarz
-
Komputerów , AIDS i wielu innych rzeczy też kiedys nie było to nie znaczy ze ich teraz nie ma prawda ?.Zamieszczone przez Jurek PliethW rzeczy samej, ja nie słyszałem :wink: W tym czasie kiedy pobierałem nauki, zjawisko takowe nie było jeszcze naukowcom znaneZamieszczone przez ArkanNiektórzy na tym forum zdaje się nie słyszeli o dysleksji i dysgrafii

Komentarz
-
Jurek, a kiedy ty chodziłeś do szkoły? Pytam się, bo pierwszy opis problemu dysleksji pojawił sie w 2-giej polowie XIX wieku (W. Pringlemorgan 1886). Jeśli dobrze liczę to mature zdawałeś gdzieś pomiedzy 1945 a 1950r, bo po 1950 jest to już uznane zjawisko przez większość cywilizowanych systemów oświatyW tym czasie kiedy pobierałem nauki, zjawisko takowe nie było jeszcze naukowcom znane
ArkanPentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
Ciekawe!!!
Zdawałem maturę zdecydowanie później niż po 1950 i jakoś w szkole się tym nie przejmowali. Choć muszę się przyznać że miałem z tym spore problemy i nie wiem jakim cudem zdałem. Oko w końcu przymknęli czy co.
Komentarz
-
Słyszeli, słyszeli... tyle, że dysleksja to trudności z opanowaniem umiejętności czytania a dysgrafia to trudności w opanowaniu umiejętności pisania poprawnego pod względem graficznym. Żaden z tych terminów nie może mieć tu zastosowania.Zamieszczone przez ArkanNiektórzy na tym forum zdaje się nie słyszeli o dysleksji i dysgrafii
Arkan
Jeśli miałeś na myśli problemy z ortografią to podpada to pod dysortografię.
Sorry za OT ale warto znać te różnice na przyszłość.Komentarz
-
A ponieważ nie było w tym czasie kiedy chodziłem do szkoły komputerów, to każdy komu na tym zależało, a kto miał kłopoty z ortografią, korzystał ze słownika ortograficznego. Teraz w dobie powszechnej komputeryzacji jest to o tyle łatwiejsze, że można pisać posty w jakimś edytorze wyposażonym w słownik, a następnie wklejać je do forum. Powiem więcej - niektórzy z obecnych tutaj są zdaje się informatykami, toteż taki słownik potrafiliby zapewne zaimplementować wprost do forumowego edytora. Z jakichś powodów tego jednak nie robiąZamieszczone przez hazanKomputerów , AIDS i wielu innych rzeczy też kiedys nie było to nie znaczy ze ich teraz nie ma prawda ?.
Nie śmiem ich podejrzewać wszakże o śmierdzące lenistwo
Komentarz
Komentarz