Witam wszystkich!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rajmund1

Witam wszystkich!

Zalogowałem się kilka dni wczesniej ale jeszcze nie miałem okazji porządnie się pszywitac za co serdecznie pszepraszam..........!!!! Mam nadzieje że będe mógł pytac i korzystac z rad którymi zostane obdarowany!!!!! Zgóry Dzieki za miłe powitanie!!!
  • blizzard
    Coś już napisał
    • 2005
    • 76

To w takim razie ja takze powinienem sie przywitac, a tego nie zrobilem i strasznie mi wstyd
    Tak wiec witam wszystkich i jeszcze raz przepraszam
    Canon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4x

Komentarz

• tpop
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1465

Re: Witam wszystkich!

Zamieszczone przez rajmund1
      pszywitac
      photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

• eternus
        Uzależniony
        • 2004
        • 668

No to my Was witamy zamiast chlebem i sola, szklem i blyskiem.

I niech Wam body lekkim bedzie.... zartuje oczywiscie... no ale trzeba miec fantazje
        EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
        "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
        że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Re: Witam wszystkich!

Zamieszczone przez tpop
          Zamieszczone przez rajmund1
          pszywitac
          + "pszepraszam" "Zgóry"

Komentarz

• Arkan
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 1401

tpop & Vitez http://canon-board.info/viewtopic.php?t=5 (punkt 7)
            Pentax K-5 II, Leica M9

Komentarz

• rajmund1

Ale mi głupio .Czuje sie lekko po deptany,zapoznałem się już z punktem 7 i oczywiście to sie nie powtórzy. Napewno będe sie starał . Nigdy nie byłem mistrzem ortografi.Ale na samym poczatku taka wpadka....... to Lipa!

Komentarz

• Arkan
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 1401

Czuje sie lekko po deptany,zapoznałem się już z punktem 7 i oczywiście to sie nie powtórzy
                rajmund1 - mój komentarz nie był adresowany do Ciebie i nie ma żadnej wpadki . Niektórzy na tym forum zdaje się nie słyszeli o dysleksji i dysgrafii

Arkan
                Pentax K-5 II, Leica M9

Komentarz

• hazan
                  Zasłużeni
                  • 2004
                  • 1719

Witaj na forum i sie nie przejmuj - ja jestem najwiekszym dysgrafem i jakos jeszcze mnie toleruja
                  Pozdrawiam
                  Hazan
                  Canon-board.info www.pytamy.pl

Komentarz

• Jurek Plieth
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2087

Zamieszczone przez Arkan
                    Niektórzy na tym forum zdaje się nie słyszeli o dysleksji i dysgrafii
                    W rzeczy samej, ja nie słyszałem :wink: W tym czasie kiedy pobierałem nauki, zjawisko takowe nie było jeszcze naukowcom znane
                    http://plieth.com

Komentarz

• hazan
                      Zasłużeni
                      • 2004
                      • 1719

Zamieszczone przez Jurek Plieth
                      Zamieszczone przez Arkan
                      W rzeczy samej, ja nie słyszałem :wink: W tym czasie kiedy pobierałem nauki, zjawisko takowe nie było jeszcze naukowcom znane
                      Komputerów , AIDS i wielu innych rzeczy też kiedys nie było to nie znaczy ze ich teraz nie ma prawda ?.
                      Pozdrawiam
                      Hazan
                      Canon-board.info www.pytamy.pl

Komentarz

• Arkan
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 1401

W tym czasie kiedy pobierałem nauki, zjawisko takowe nie było jeszcze naukowcom znane
                        Jurek, a kiedy ty chodziłeś do szkoły? Pytam się, bo pierwszy opis problemu dysleksji pojawił sie w 2-giej polowie XIX wieku (W. Pringlemorgan 1886). Jeśli dobrze liczę to mature zdawałeś gdzieś pomiedzy 1945 a 1950r, bo po 1950 jest to już uznane zjawisko przez większość cywilizowanych systemów oświaty

Arkan
                        Pentax K-5 II, Leica M9

Komentarz

• maku
                          Uzależniony
                          • 2004
                          • 563

Ciekawe!!!
                          Zdawałem maturę zdecydowanie później niż po 1950 i jakoś w szkole się tym nie przejmowali. Choć muszę się przyznać że miałem z tym spore problemy i nie wiem jakim cudem zdałem. Oko w końcu przymknęli czy co.

Komentarz

• p13ka
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 1013

Zamieszczone przez Arkan
                            Arkan
                            Słyszeli, słyszeli... tyle, że dysleksja to trudności z opanowaniem umiejętności czytania a dysgrafia to trudności w opanowaniu umiejętności pisania poprawnego pod względem graficznym. Żaden z tych terminów nie może mieć tu zastosowania.

Jeśli miałeś na myśli problemy z ortografią to podpada to pod dysortografię.
                            Sorry za OT ale warto znać te różnice na przyszłość.

Komentarz

• Jurek Plieth
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 2087

Zamieszczone przez hazan
                              Komputerów , AIDS i wielu innych rzeczy też kiedys nie było to nie znaczy ze ich teraz nie ma prawda ?.
                              A ponieważ nie było w tym czasie kiedy chodziłem do szkoły komputerów, to każdy komu na tym zależało, a kto miał kłopoty z ortografią, korzystał ze słownika ortograficznego. Teraz w dobie powszechnej komputeryzacji jest to o tyle łatwiejsze, że można pisać posty w jakimś edytorze wyposażonym w słownik, a następnie wklejać je do forum. Powiem więcej - niektórzy z obecnych tutaj są zdaje się informatykami, toteż taki słownik potrafiliby zapewne zaimplementować wprost do forumowego edytora. Z jakichś powodów tego jednak nie robią Nie śmiem ich podejrzewać wszakże o śmierdzące lenistwo
                              http://plieth.com

Komentarz

Pracuję...