iczek - ja (i wielu innych tutaj w tym wątku) nie dyskutuję o karze śmierci, ale o zdjęciach egzekucyjnych. Proszę mi wątku nie usuwać
Osobiste traumy należy rozgrywać z modami
Publiczne egzekucje w Teheranie
Zwiń
X
-
-
Sprostowanie
dwa slowa wyjasnienia z mojej strony. Nie jestem autorem tego watku. Owszem pierwszy post jest moj ale zaznaczam ze podkleilem sie do jakiegos watku w Hydeparku i ktorys z moderatorow przeniosl to tutaj jako nowy watek. Prawdopodobnie podklejalem do dowcipow o fotografii zaznaczajac jednoczesnie ze to nie mialo byc smieszne a raczej mialo zwrocic uwage na to zdjecie http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...61084.html?i=6 .Pierwotnie link ktory jest w tresci tamtego posta prowadzil bezposrednio do tego wlasnie zdjecia.Do Admina!
Kurcze! To mi sie usuwa watek z dzialu Sprzedam bo cos tam napisalem za duzo, a widze, ze w dziale poswieconym fotografi toczy sie w najlepsze dyskusja o karze smierci. Nalegam aby ten watek caly usunac! To nie jest miejsca na to!!!
Czy naprawde nie ma dzialu HidePark?Komentarz
-
-
Róbta co chceta.
Nie kumam jednak. Mailem wrazenie, ze ten dzial wypracowal sobie pewna, powiedzmy, range i umieszczane tu sa linki do Fotografi (duze F).
A to nie jest żadna galeria fotografii.
W ten sposób można dawać linki do codziennych fotek w Wyborczej czy Fakcie. (zabijanych psów, sikających kotów czy pijanych rowerzystów).
Po prostu ten dział stanie sie śmietnikiem dla każdej "niby fotografii",
Dewaluujecie coś, co stanowiło ciekawa odskocznie od pozostałych działów poświęconych w 90% technice.
Zal mi.
A skarżyć się będę na każdą formę takiej deprecjacji pojęcia fotografia.
To jest sztandarowy przykład wątku do działu HidePark.
EOT
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Guzik prawda. Oto cytat z Twojego postu:
"- vuki - ma rację - tłumy na wypadkach - to coś na kształt tanatoturystyki - wycieczek po miejscach mordów. Zjawisko funkcjonujące w najbardziej nawet cywilizowanych społeczeństwach. Śmierć fascynuje - od lat."
Albo przeczytaj wielki wywód Morfiko...
To nazywasz dyskusja na temat fotografii !!??
Abstrahuje, ze te parę pstryków nawet do rangi fotografii pretendować nie może!Komentarz
-
Wątków jak ten jest w 'pozostałych galeriach' niewiele, albo wcale oprócz tego. Olejcie temat. Każdy następny podobny do tego jeśli już tu wyląduje to się go przeniesie i tyle.
Fuckt faktem...
tutaj masz rację.Komentarz
-
Komentarz
-
tpop - rozumiem idee, ja po prostu staram sie wyjasnic, ze to nie jest miejsca dla tego postu. Tylko tyle.Komentarz
Komentarz