Masa ciała

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • liquidsound
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1956

Widze efekty, miesnie sie zaokraglily albo raczej zarysowaly
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• dentharg
      Uzależniony
      • 2005
      • 867

Ja mam jeszcze problemy ze złapaniem swojego tempa. I nie wiem, czy lepiej dawać drobne kroczki a gęsto, czy nieco wolniejsze ale szersze.

I kondycyjnie wypadam już trochę lepiej po tych dwóch tygodniach - tj. nie umieram już po bieganiu. Poza tym żona też zadowolona bo jej kwiaty na łącę czasem zbiorę (to nie jest jeszcze gejowskie, tak?)
      Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Komentarz

• oskarkowy
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 2513

Zamieszczone przez liquidsound
        Widze efekty, miesnie sie zaokraglily albo raczej zarysowaly
        No w końcu. teraz już będzie tylko lepiej.

Zamieszczone przez dentharg
        Ja mam jeszcze problemy ze złapaniem swojego tempa. I nie wiem, czy lepiej dawać drobne kroczki a gęsto, czy nieco wolniejsze ale szersze.
        Nie myśl o tym, po prostu biegnij i szukaj na trasie ciekawych kadrów. Organizm sam się dostosuje do potrzebnego rytmu. Jedno, co czasem trzeba wymusić, to ilość kroków na oddech.
        A co do myślenia w trakcie biegania, to już nie raz przekonałem się, że wtedy przychodzą do głowy najlepsze pomysły. Ostatni: zmieniam 85/1.8 na 85L.

I kondycyjnie wypadam już trochę lepiej po tych dwóch tygodniach - tj. nie umieram już po bieganiu. Poza tym żona też zadowolona bo jej kwiaty na łącę czasem zbiorę (to nie jest jeszcze gejowskie, tak?)
        A skąd my to mamy wiedzieć? Przecież to Ty zbierasz
        Jarek

Komentarz

• dentharg
          Uzależniony
          • 2005
          • 867

Zamieszczone przez oskarkowy
          A skąd my to mamy wiedzieć? Przecież to Ty zbierasz
          No to nie jest Zadowolona żona to je to

Komentarz

• liquidsound
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1956

Nie no stary nie chce Cie zalamywac ale zbieranie kwiatow na lace jest gejowskie moze Ty juz przestan biegac bo to Ci jednak nie sluzy
            1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
            Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• dentharg
              Uzależniony
              • 2005
              • 867

Hehe.. jak maszeruje odpoczywając to zrywam pare kolorowych chwastów. Kobieta jest zachwycona, przez co milutka wieczorem

Komentarz

• liquidsound
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1956

Prawdziwy maczo ewentualnie!!!! kupuje kwiaty w kwiaciarni ale tak zeby go nikt nie widizal:wink: BTW ja rosne!!

BTW Dentharg ja se jaja robie ;-)

Komentarz

• dentharg
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 867

A rób se

A prawdziwy maczo^w mucho zamówi w internecie i kurier dostarczy

Komentarz

• mantiz
                    Dopiero zaczyna
                    • 2007
                    • 46

I przeprosi na wejsciu ze tak dlugo dostarczal :P

Komentarz

• dentharg
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 867

Kurcze, po dzisiejszym bieganiu mam jakieś dziwne bóle w nodze. Łydka mnie boli, ale tak jakby to kość bolała nie mięśnie :/ Nie wiem co o tym sądzić.

Dzisiaj jak biegałem to była taka sytuacja, że płuca i serce już spokojnie mogły pociągnąć, a właśnie noga się odezwała..

Komentarz

• Viracocha
                        Uzależniony
                        • 2004
                        • 853

Kurcze, po dzisiejszym bieganiu mam jakieś dziwne bóle w nodze. Łydka mnie boli, ale tak jakby to kość bolała nie mięśnie :/ Nie wiem co o tym sądzić.

Dzisiaj jak biegałem to była taka sytuacja, że płuca i serce już spokojnie mogły pociągnąć, a właśnie noga się odezwała..
                        Spokojnie przeczekaj. Daj trochę mięśniom odpocząć i będzie OK. Niewytrenowane nogi często bolą na wysokości łydki, ale z przodu (właśnie jakby kość bolała). To nic strasznego i za kilka dni minie, więc nie ma powodów do obaw.

Komentarz

• dentharg
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 867

Biegam od poniedziałku do piątku. W weekendy robię przerwę (kiedyś trzeba pospać dłużej ). Zacząłem 5.06 zatem dziś minęło 2 tygodnie. Jak na ten czas widzę niemałą poprawę w oddychaniu i wydajności pary płuca/serce właśnie.

Muszę przyznać, że przyjemnie wstaje się teraz o 6. Człowiek się dotleni przed pracą.

Komentarz

• oskarkowy
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 2513

Zamieszczone przez Viracocha
                            Spokojnie przeczekaj. Daj trochę mięśniom odpocząć i będzie OK. Niewytrenowane nogi często bolą na wysokości łydki, ale z przodu (właśnie jakby kość bolała). To nic strasznego i za kilka dni minie, więc nie ma powodów do obaw.
                            Dokładnie, chodzi pewnie o ten długi mięsień na piszczelu.
                            W nogach, gdy nie będą bolały mięśnie, to mogą boleć tylko stawy. W takiej sytuacji koniecznie trzeba przestać biegać. Rozwalenie stawu (nie ma znaczenia którego), to praktycznie wyrok i przerwanie treningów na lata.
                            Jarek

Komentarz

• dentharg
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 867

Po bieganiu ok godziny czułem też podobny ból tuż nad kolanem i w biodrze. Chyba coś mam nie tak z tym lewym kulasem. Zobaczymy jak będzie jutro; najwyżej skrócę dystans albo sobie dam spokój na dzień/2.

I tak biegam nie więcej niż 15-20 minut.

Komentarz

• oskarkowy
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 2513

Po bieganiu ok godziny czułem też podobny ból tuż nad kolanem i w biodrze. Chyba coś mam nie tak z tym lewym kulasem. Zobaczymy jak będzie jutro; najwyżej skrócę dystans albo sobie dam spokój na dzień/2.

I tak biegam nie więcej niż 15-20 minut.
                                Przerwij może faktycznie na kilka dni. Nic nie stracisz, a nie będziesz ryzykował kontuzji.

I jeszcze taki mały ekshibicjonizm z mojej strony. Mój sposób na stabilizowanie obrazu bez IS-a ;-)
                                Wiem, że mam nadwagę, możecie nie pisać
                                Może jednak kogoś uda się w ten sposób zmotywować na zasadzie "dam radę i będę lepiej wyglądał".
                                Jarek

Komentarz

Pracuję...