Masa ciała

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • oskarkowy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2513

Masa ciała

Wycięte z "Sprzęt do ślubów" http://canon-board.info/showthread.php?t=5085

Zamieszczone przez marekb
    nie chwal się Vitez , ja też mam 95kg i 174cm i wszedzie się zmieszczę
    Ja jestem tylko kilka centymetrów od Ciebie wyższy, ważę trochę bliżej 100tki i żeby było śmieszniej, praktycznie nie mam nadwagi. A z Vitezem jest o tyle wygodnie, że można się z nim umówić w każdym tłumie i zawsze się go znajdzie bez telefonowania
    Jarek
  • liquidsound
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1956

i żeby było śmieszniej, praktycznie nie mam nadwagi.
    Przeciez masz nadwage. Jak nie masz jak masz.
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• oskarkowy
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2513

Zamieszczone przez liquidsound
      Przeciez masz nadwage. Jak nie masz jak masz.
      Może to po prostu kwestia punktu odniesienia. Nikt mnie nie przekona, że ideałem budowy ciała jest kołnierzyk o numerze 38, a idealnie zbudowanego mężczyznę przeważa torba z dwoma puszkami i kilkoma szkłami. To nie jest ideał, tylko kalectwo, które powinno się leczyć.
      A nadwaga ma chyba prosty związek z zatłuszczeniem, w takiej sytuacji nie mam raczej problemów.
      Jarek

Komentarz

• miklo
        Uzależniony
        • 2006
        • 681

Zamieszczone przez oskarkowy
        To nie jest ideał, tylko kalectwo, które powinno się leczyć.
        Mnie się nie da wyleczyć. Mogę żreć i żreć i bez ołowianych butów nie powinienem wychodzić na wiatr. Ale mam to gdzieś ;-)

Komentarz

• liquidsound
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 1956

Zamieszczone przez miklo
          Mnie się nie da wyleczyć. Mogę żreć i żreć i bez ołowianych butów nie powinienem wychodzić na wiatr. Ale mam to gdzieś ;-)
          Hehe ja podobnie. Oskarkowy nie do konca masz racje
          1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
          Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• oskarkowy
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 2513

Zamieszczone przez liquidsound
            Hehe ja podobnie. Oskarkowy nie do konca masz racje
            Wpadnijcie do mnie na miesiąc, wyjedziecie 3kg cieżsi. Nie ma mężczyzn, których nie da się rozbudować. A pierwsze skoki wagowe zawsze są spore.
            Jarek

Komentarz

• shaqi
              Początki nałogu
              • 2005
              • 448

to co zaproponujesz??
              jakies koksy dla konia??

bo ja nie wiem co bym zjadl to na moje 195cm i 109kg nie potrafie podskoczyc z waga do gory.

a wszyscy mowia ze taki biedacek wyglodzony
              Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
              Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
              A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Komentarz

• miklo
                Uzależniony
                • 2006
                • 681

Pewnie anabole w czopkach. Eee. Wolę być chudy ;-)

Komentarz

• oskarkowy
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 2513

Zamieszczone przez miklo
                  Pewnie anabole w czopkach. Eee. Wolę być chudy ;-)
                  Gratuluję wiedzy i podejścia do tematu rodem spod majowej kapliczki.
                  A wystarczy upilnować rozsądnej, białkowej i węglowodanowej diety i trochę się poruszać. Sami nie wiecie jaki macie potencjał.
                  W sumie to zakończmy ten wywód, jest zupełnie nie na temat i nijak nie da się go podciągnąć pod noszenie cieżkiej torby ze sprzętem.
                  Ostatnio edytowany przez oskarkowy; 29.
                  Jarek

Komentarz

• miklo
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 681

Gratuluję wiedzy i podejścia do tematu rodem spod majowej kapliczki.
                    A uśmieszka nie zauważyłeś? :-) Nie czepiajmy się fizjonomi chociaż ;-) Nawet moja żona przyzwyczaiła się do sylwetki ala brytyjski pedał. Więc dla mnie jest ok

Komentarz

• oskarkowy
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 2513

Zamieszczone przez miklo
                      A uśmieszka nie zauważyłeś? :-) Nie czepiajmy się fizjonomi chociaż ;-) Nawet moja żona przyzwyczaiła się do sylwetki ala brytyjski pedał. Więc dla mnie jest ok
                      Ja mam po prostu trochę inne (dla wielu spaczone) poczucie wyglądu i tyle. Na teksty o sterydach uczciwie ćwiczący reagują najczęściej walnięciem w modrę, nie po to ciężko ćwiczy się wiele lat, stosuje drakońskie diety i katorżnicze treningi, żeby byle leszczu sugerował, że jesteś leń i idziesz na łatwiznę. Pewnie nie znajdę zrozumienia wśród większości z Was i wcale tego nie oczekuję. Skończmy to już.
                      Jarek

Komentarz

• mkwiek
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 862

Wpadnijcie do mnie na miesiąc, wyjedziecie 3kg cieżsi. Nie ma mężczyzn, których nie da się rozbudować. A pierwsze skoki wagowe zawsze są spore.
                        nie jeden już próbował ze mną. dieta, siłownia itp i..... nic niestety. masz jakieś super diety? masa białka? pytam serio, bo jakbym trochę na wadze nabrał to bym się nie obraził
                        I am FX

Komentarz

• miklo
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 681

oskarkowy: Dobra. Kończmy. Mi chodziło tylko o to, że nie jestem łatwym materiałem do takich działań. Co mocno przerysowałem. Lubię sobie z siebie żartować. I tyle :-)

A wygląd mnie kręci raczej u płci przeciwnej jakby co ;-)

Komentarz

• liquidsound
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 1956

sylwetki ala brytyjski pedał
                            Buhahahahah no ja sie tak nie czuje i nie wygladam:wink: Oskarkowy i tak i nie, nie do konca masz racje. Nie kazdy predyspozycje do bycia duzym. Wszystko zalezy budowy.

Komentarz

• oskarkowy
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 2513

Zamieszczone przez mkwiek
                              nie jeden już próbował ze mną. dieta, siłownia itp i..... nic niestety. masz jakieś super diety? masa białka? pytam serio, bo jakbym trochę na wadze nabrał to bym się nie obraził
                              To zależy, czy chcesz nabrać masy na wakację, czy chcesz, żeby Ci to zostało. W pierwszym przypadku kup sobie kreatynę w aptece, wytrzymaj trzy treningi tygodniowo przez 2 miesiące i staraj się jeść często i mało (zamiast tradycyjnych 3 posiłków jedz 6 dziennie, ale połowę mniejszych). Jakieś 5% wagi powinno przyrosnąć (praktycznie tylko masy mięśniowej i wody). Najbardziej skoczy jednak siła i wytrzymałość.

Gdy chcesz, żeby Ci masa została, konieczne będzie zmuszenie organizmu do zmiany przemiany materii na wolniejszą. Najczęściej jest to samoczynny proces, który u facetów przechodzi koło 25-30 roku życia. Jeśli nie zaszedł (bo i nie musi), to da się to wywołać odpowiednią dietą i stylem życia.

To tyle, ponieważ offtop się zrobił gigantyczny i aż cud, że nikt nas jeszcze nie poprzeganiał. Gdyby ktoś chciał coś więcej, to pisać na PM.
                              Jarek

Komentarz

Pracuję...