Forum Nikona leży :(.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sniper88
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1156

Znowu sie nie laduje
    EDIT: Widac to bylo chwilowe, bo juz dziala
    Ostatnio edytowany przez sniper88; 10488.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Komentarz

• czornyj
      Zasłużeni
      • 2006
      • 2626

Od czasu premier D3 i D300 na naszym forum bardzo powiększył się ruch i serwer zaczął się przytykać (za mało RAM-u).
      Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• Bahrd
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 3053

Pomagamy, jak możemy
        http://canon-board.info/showthread.php?t=24799&page=100
        EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• jarekA
          Początki nałogu
          • 2005
          • 326

Zamieszczone przez habakuk
          Ja podobnie Jacku - a najdziwniejsze, że kiedy ja sie nie mogłem zalogowac - np. niedźwiedź, z ktorym gadałem na GG, nie miał z tym zadnych problemów. dziwy
          Pewnie admini z Nikona odcinają dostęp co poniektórym Canonnierom zbyt zapatrzonym w jedynie słuszną firmę he he. A nawiasem mówiąc to obserwujac ten wątek myślę, że członkowie CB nie mają chyba o czym pisać. A to warto by było ponownie przemysleć temat wadliwego AF w 1D III, kiedy następca 5d (Bonk-czekamy na twoją nową trójkę - czas wyposazyć go w Live Preview), następca 400D też zapewne jest oczekiwany, szumy 40D vs. 5D vs. 30D, itp ..... ;-) ;-)
          chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Komentarz

• Jacek_Z
            Moderator
            • 2005
            • 2726

Zamieszczone przez jarekA
            Pewnie admini z Nikona odcinają dostęp co poniektórym Canonnierom zbyt zapatrzonym w jedynie słuszną firmę he he.
            dementuję :-D bo ja jestem tam moderatorem i nie odcinałbym sam siebie.
            A może chcą mnie wykopać
            Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Komentarz

• schuvi
              Bywalec
              • 2007
              • 197

Wieden tez sie dolacza
              -40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)

Komentarz

Pracuję...