to chyba nie z przeciążenia, w ostatnie dni było dość spokojnie, duża dyskusja o nowych puszkach była w kilka dni po ich pokazaniu się, teraz ucichła, a nowych sampli mało. Nie wiem co jest grane. O jakiejś konserwacji chyba by zawczasu poinformowano, a nie było takiego info.
Forum Nikona leży :(.
Zwiń
X
-
Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko) -
Komentarz
-
Troche jeszcze polezy gdyz:
Przewidywany termin uruchomienia: 29 września, godzina 24:00galeria zdjęć na >>> aroundmyheadKomentarz
-
Sa miałem Nikona i często korzystałem z cennych rad kolegów z forum Nikona, dlatego uważam, że nie ma się co śmiać. Mam nadzieję, że szybko się podniosą.Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.Komentarz
-
Działa wam nasze zaprzyjaźnione czarno-żółte forum??
Bo wydaje mi się że od paru godzin leży
5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Nie
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
mnie tez nie. Od klku dni miałem kłopoty. Późnym wieczorem - wolno sie ładowało. Dziś - wcale.Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)Komentarz
-
Ja podobnie Jacku - a najdziwniejsze, że kiedy ja sie nie mogłem zalogowac - np. niedźwiedź, z ktorym gadałem na GG, nie miał z tym zadnych problemów. dziwy
Komentarz
-
ja pisałem o kłopotach juz ze 2 dni temu i nikt nie zwrócił na to uwagi. A ja czasami nie mogłem wysłac posta.
Niedźwiedź dzisiaj może wchodzic na forum?Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)Komentarz
-
A u mnie śmiga aż miło. Zero problemów.--
"Podchodź do tematu fotografowanego miękko, na czubkach polców. Ręka w aksamitnej rękawiczce, oko jastrzębia..."Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
teraz tak.
Problem jest dziwny, bo forum nie padło, ale jednak niektórzy nie mogli wejść. I to wchodząć z różnych regionów kraju, korzystając pewnie z różnych dostawców internetu.Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)Komentarz
-
Śmiga. Zero problemów :-)
Często natomiast mam problem z wejściem na Cyberfoto.Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.Komentarz
-
Problemy z DNS-ami?
Odkąd mam primary tepsy (znane 194.204...) i secondary dialogowe 217.30.137.200 (odpukać) śmiga wszystko.Komentarz
Komentarz