Narty

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bundy
    Uzależniony
    • 2006
    • 760

Tak sobie czasami czytam posty na naszym forum i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że dzięki niektórym tematom 'sprzedajemy' do sieci tyle wiedzy na swój temat, że ho, ho... "Jakim samochodem jeździsz?", "Jaki masz rower?", "Jakie masz narty?" itd., itd.... Przyznam, że mnie to trochę śmieszy i zawsze uważałem takie wątki za pastwisko dla tych, co lubią się dowartościować wyliczaniem stanu posiadania. Prawdę mówiąc dla mnie niewiele wynika z wiedzy o tym jaki samochód ma każdy z was czy też ile klamer w butach narciarskich lubi. Oczywiście 'wpółczynnik onanizmu' tych wątków nie jest tak duży jak tych, w których ludziki na dpreview pokazują zdjęcia wnętrza swoich toreb fotograficznych :-)
    Znam człowieka, który na jednym forum samochodowym pochwalił się nowym car-audio za prawie 15kpln i za tydzień już miał tylko car, bo audio ktoś sobie pożyczył :-)
    A może się po prostu czepiam? ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• Kolekcjoner
      Obertroll
      • 2006
      • 18793

Zamieszczone przez bundy
      Tak sobie czasami czytam posty na naszym forum i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że dzięki niektórym tematom 'sprzedajemy' do sieci tyle wiedzy na swój temat, że ho, ho...[...]
      A może się po prostu czepiam? ;-)
      Wiesz chyba zbytnio generalizujesz i tu leży problem .

No więc jest fajnie, bo zaczyna padać śnieg i temperaturka leci w dół (co prawda umiarkowanie). W związku z tym rodzi się nadzieja .
      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
      Kapitan Wagner

Komentarz

• czornyj
        Zasłużeni
        • 2006
        • 2626

Zamieszczone przez Kolekcjoner
        No więc jest fajnie, bo zaczyna padać śnieg i temperaturka leci w dół (co prawda umiarkowanie). W związku z tym rodzi się nadzieja .
        A ja właśnie kończę za 2 dni robotę i będę w miarę wolny - oby twoje prognozy się sprawdziły, bo mi te cholerne narty zardzewieją na amen
        Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• eternus
          Uzależniony
          • 2004
          • 668

Otoz to! :>

Ale zauwaz tez, ze ma to spora wartosc informacyjna - patrz topic o wyborze samochodu, choc tam tez ludzie wymieniaja czym jezdzili.

Mysle, ze poki nie bedzie topicu typu: kto ma najfajniejszy pin do karty bankomatowej, to nie powinno byc zle
          EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
          "Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
          że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18793

Zamieszczone przez eternus
            Otoz to! :>

Ale zauwaz tez, ze ma to spora wartosc informacyjna - patrz topic o wyborze samochodu, choc tam tez ludzie wymieniaja czym jezdzili.

Mysle, ze poki nie bedzie topicu typu: kto ma najfajniejszy pin do karty bankomatowej, to nie powinno byc zle
            Ale to i tak nic przy tym jakby ktoś założył topic o najdłuższym .... !
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

• czornyj
              Zasłużeni
              • 2006
              • 2626

Zamieszczone przez Kolekcjoner
              Ale to i tak nic przy tym jakby ktoś założył topic o najdłuższym .... !
              U nas na forum Nikoniarzy jest dwóch kolegów, którzy jeśli chodzi o ptaki, to są trudni do pobicia - mają 600mm f/4!!!
              Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• Kolekcjoner
                Obertroll
                • 2006
                • 18793

Zamieszczone przez czornyj
                U nas na forum Nikoniarzy jest dwóch kolegów, którzy jeśli chodzi o ptaki, to są trudni do pobicia - mają 600mm f/4!!!
                Tja... . No konkurencja rzeczywiście ostra .
                Kapitan Wagner

Komentarz

• Hellfire
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 414

U nas ktoś ma 800mm z tego co mi się obiło o oczy.

Komentarz

• Avadra_K
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 580

Zamieszczone przez Hellfire
                    U nas ktoś ma 800mm z tego co mi się obiło o oczy.
                    ??: ??: a ja mam słonia w karawce, gumowe wiertło do zakreconych otworów i młotek z celownikiem optycznym..... Szanowni Państwo zaczynacie sie licytować.... :rolleyes:

K2 najczęściej Zakopane, Gapa

(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie )

- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał - . "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow

Komentarz

• tomalxx
                      Bywalec
                      • 2005
                      • 216

Tydzień przed Świętami wróciłem z Livigno i polecam wyjazdy przed sezonem do Włoch (o ile oczywiście jest śnieg). Dobre warunki, zero ludzi (poza weekendem) i można szusować do woli.

Komentarz

• Hellfire
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 414

Zamieszczone przez Avadra_K
                        ??: ??: a ja mam słonia w karawce, gumowe wiertło do zakreconych otworów i młotek z celownikiem optycznym..... Szanowni Państwo zaczynacie sie licytować.... :rolleyes:
                        Każdy szanujący się onanista powinien czasem sie policytować o długość ruły

Komentarz

• kazper
                          Coś już napisał
                          • 2005
                          • 76

A wracając do tematu to macie jakieś refleksje o ośrodku Donovaly - Slowacja ??
                          kazper

Komentarz

Pracuję...