Otwieracz MP3 - który??

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • DoMiNiQuE
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 3548

Zamieszczone przez swiderski
    Szkoda tylko, że tak jak większość firm Apple ma nas głęboko w dupie i nie udostępnia iTunes w Polsce :-?
    Nawet jakby baaardzo chcial to i tak mafia z ZAIKSu sie na to nie zgodzi.

Komentarz

• muflon
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 6763

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
      (...) mafia z ZAIKSu
      No, i w końcu konkluzja z którą zgodzą się wszyscy, niezależnie od preferencji sprzętowych
      zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• KuchateK
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 4895

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
        No jak to dlaczego? Od 2001 roku Apple sprzedalo 100000000 (tak, sto milionow) iPodow.
        Obserwuje te biale (ostatnio czarne) wynalazki od jakiegos czasu, i jestem swiecie przekonany, ze 3/4 tej sprzedazy (jak nie wiecej) poszlo na zastepowanie starego zlomu z padnietymi bateriami czy uszkodzonego w inny sposob przez posiadaczy wczesniejszych generacji.

Po wejsciu nowszego modelu nagle stare znikaja, mimo ze wczesniej bylo ich pelno.

Apple pewnie sie do tego nigdy nie przyzna, mimo ze dzieki itunes sa w stanie to chyba dosyc precyzyjnie policzyc.

Poza tym rysowalnosc ipodow w stosunku wspomnianego T10 jest koszmarna.
        ...

Komentarz

• PrzemeS
          Początki nałogu
          • 2006
          • 310

w ipodach przeraza mnie ze staly sie "kultowe". niby z jakiego powodu? ze mtv i reklama? nie masz bialych sluchawek to znaczy zes cienias?
          Kultowość IPoda polega raczej na jego rozpoznawalności. IPod jest rozpoznawany wszędzie i właściwie każdy jest w stanie powiedzieć co to jest... no dobra, moja babcia nie

Ale zapytaj się kogoś o IRivera to większość osób nie będzie wiedziała co to. To samo tyczy się IAudio, mimo tego, że są to najlepsze odtwarzacze.
          Ślubna
          No i niestety N.

Komentarz

• muflon
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 6763

Zamieszczone przez PrzemeS
            Kultowość IPoda polega raczej na jego rozpoznawalności. IPod jest rozpoznawany wszędzie i właściwie każdy jest w stanie powiedzieć co to jest...
            Yup. Ale "kultowość" w takim znaczeniu nie ma nic wspólnego z jakością, ergonomią itp. Paris Hilton też jest w takim razie "kultowa" ;-)
            zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Rocker

Hejka

No ja właśnie zakupiłem iRiver'a T10. Pierwsze wrażenie extra. Jakość dźwięku zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie, obsługa banalna, za tę cenę (238zł z przesyłką, nowy oczywiście) ciężko znaleźć coś równie dobrego. iPod nano odpadł ponieważ, jak wyczytałem, nie odtwarza .wma, a dla mnie to ważne. iRive'a polecam.

Pozdrawiam

Komentarz

• PrzemeS
                Początki nałogu
                • 2006
                • 310

Możesz napisać gdzie kupiłeś tego T10 za taką cenę? Sam się przymierzam właśnie do tego modelu, ale z tego co pamiętam, to w Empiku chcą za niego kupę kasy, którą wolę wydać na gripa do mojej czystapińćdziesiątki
                Ślubna
                No i niestety N.

Komentarz

• comatus
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 725

Ja tam w empiku to tylko książki kupuję, bo resztę to mają strasznie drogo
                  http://allegro.pl/item197767278_krak...war_1_rok.html

No i Rocker nie napisał jaki kolor ma (pojemność)

Komentarz

• Zielony
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 2928

Allegrowicz hinol ma bardzo atrakcyjne ceny. I licytacje.
                    Tyle, że on sprzedaje wersję niebieską 1GB FM (z dystrybucji USA) także gwarancja jest realizowana przez sprzedawcę (gwarancja sprzedawcy a nie producenta) i ma 12msc. Normalnie na iRiver'a jest 24msc gwarancji respektowane normalnie w serwisie polskim.
                    Dziś gadałem z kolesiem w mp3store i mówił, że najbardziej niezawodne obecnie na rynku są iRivery. Z Creative'a całkowicie zrezygnowali na rzecz MPIO. To on mi właśnie mówił, że niebieskie są z USA bo się go pytałem czy to nie jakieś podróbki bo na oficjalnej stronie iRiver nie znalazłem żadnego info o niebieskim :rolleyes: Są jedynie zielone, żółte, czerwone no i czarne.
                    Pisałem jeszcze do hinol'a jak wygląda realizacja gwarancji to napisał tylko: "gwarancja u mnie w firmie" Dosłownie. Trochę mnie wkurzają takie nierzeczowe odpowiedzi

BTW, ktoś wie czemu np w ceneo.pl wyskakuje mi na pierwszym miejscu np sklep z ceną 350zł a jak wchodzę do sklepu to cena widnieje np. 430zł :-x
                    Jakieś sztuczki oni stosują, że wyszukiwarka ich pozycjonuje najwyżej???
                    Trochę mnie to wkurza. Obecnie najtaniej T10 2GB znalazłem w www.hifiexpert.pl.
                    sigpic

Komentarz

• PrzemeS
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 310

Może ceneo.pl podaje ceny netto, a w sklepie ostatecznie podana jest cena brutto. To by się nawet zgadzało. 350zł +22%Vat =427zł.
                      Ostatnio edytowany przez PrzemeS; 7955.
                      Ślubna
                      No i niestety N.

Komentarz

• Zielony
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2928

Zamieszczone przez PrzemeS
                        Może ceneo.pl podaje ceny netto, a w sklepie ostatecznie podana jest cena brutto. To by się nawet zgadzało. 350zł +22%Vat =427zł.
                        No możliwe ;-) Dziś coś im lepiej to działa. Może to był przypadek.

W każdym bądź razie otrzymałem wiadomość od użytkownika hinol.
                        A więc gwarancja jest realizowana przez niego. Jako dowód zakupu na specjalne życzenie może wystawić fakturę komisową - cokolwiek to znaczy
                        Pytałem o zwykły paragon - napisał ja wyżej.
                        sigpic

Komentarz

• danny
                          Coś już napisał
                          • 2007
                          • 76

wlasnie dostalem linka do takiego czegos...
                          jesli to jest prawda to ipody, kowony, rivery i inne maja bardzo powaznego konkurenta. ale ta cena to jakas na moj wid malo realna...

analog i prajmy.
                          cyfra gdzieś w kącie.

Komentarz

• PrzemeS
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 310

Ciekawi mnie jak to gra. Może ktoś miał przyjemność użytkować?
                            Ślubna
                            No i niestety N.

Komentarz

• Roni
                              Bywalec
                              • 2004
                              • 129

Do jakiego grajka prowadzil powyzszy link? U mnie jest "brak towaru w sklepie" i zadnej wiecej info.

Co do grajkow, rozwazam Creative ZEN V 2GB... moge miec nowke za 280zl, a to imho ladna cena. Sluchalem go i gra bardzo ladnie, w przeciwienstwie do tych wszystkich muvo, czy tez ZEN nano.

Komentarz

• Relison
                                Dopiero zaczyna
                                • 2007
                                • 18

Polecam cowon iaudio g3 jakość dźwięku IMO lepsza niż iriver t10 tylko z dostępnością w naszym kraju może byc problem...
                                30d T17-50 C70-200/4
                                www.pawelnawrot.com

Komentarz

Pracuję...