Do Graczy ....

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gregolius
    Początki nałogu
    • 2008
    • 271

A ja zapraszam do gry w Lineage2. Kapitalna rozrywka dla
    niewtajemniczonych www.lineage2.com
    CANON aik

Komentarz

• My Nick
      Bywalec
      • 2007
      • 219

CoD 4 a AA zawiesiłem i czekam na wydanie 3.0
      EOS 400D 17-55 f2,8 IS USM 70-200 f2,8

Komentarz

• XLesio
        Uzależniony
        • 2008
        • 515

Zamieszczone przez Gregolius
        A ja zapraszam do gry w Lineage2. Kapitalna rozrywka dla
        niewtajemniczonych www.lineage2.com
        Zajrzałem, pokopałem, i.. Powiem ci, że na początku przestraszyła mnie nieco jego cukierkowość. Ale potem zrozumiałem czego szukają tam dorośli faceci

"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
        EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
        C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Komentarz

• Gregolius
          Początki nałogu
          • 2008
          • 271

No powiem Ci ze nie jest tak cukierkowa i kolorowa jak WOW ale grywalność jest znakomita. A grają w nią zarówno młodzi i starzy ma jedną wielką wadę -Wciąga masakrycznie
          CANON aik

Komentarz

• ArtMoon
            Bywalec
            • 2007
            • 113

Ja popykowuje czesto w COD 2 na serwie SnipersDreamLand, dokladnie wymierzony headshot moze mocno poprawic humorek
            http://www.maxmodels.pl/artmoon.html

Komentarz

• efish
              Zablokowany
              • 2008
              • 78

A ja trwonię czas na Heroesie III ( szukam chętnych do grania ), Warcraft II ( tu tez), FM , CS, COD 1 i 5, NBA, FIFA, GTA

Komentarz

• arturs
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 4196

Zamieszczone przez WaldekA
                Serwer World at War też postawimy jak wyjdą pliki pod linuxa. Na COD4 rzeźnia zaczyna się ok 19-20. O tej porze najwięcej graczy się loguje. Dodatki niezbędne do gry zajdują się na http://paranoicy.net/cod.html.
                tylko że chyba z konsoli na pecetowe serwery nie da się podłączyć.. zresztą z padem bym nie pograł za długo - ciężko hedy walić padem mając za przeciwnika gościa z klawiaturą i myszą.. ale za to grywalność na padzie większa.. nie mówiąc o obrazie w 42calach w rozdziałce 1080p i dźwiękach przez 6 głośników , że o wygodnym rozwaleniu sie na kanapie nie wspomnę
                5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• WaldekA
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 246

Zamieszczone przez arturs
                  nie mówiąc o obrazie w 42calach w rozdziałce 1080p i dźwiękach przez 6 głośników , że o wygodnym rozwaleniu sie na kanapie nie wspomnę
                  Chwalipięta:-D
                  Kiedyś tu była stopka:-)

Komentarz

• XLesio
                    Uzależniony
                    • 2008
                    • 515

Jego ego musi sobie jakoś zrekompensować (nie)dokładność pada, i fakt że gdyby nie "wsparcie sprzętowe" to miałby problem nie tylko zaliczeniem heada, ale pewnie i samej sylwetki wroga
                    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
                    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Komentarz

• arturs
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 4196

Zamieszczone przez WaldekA
                      Chwalipięta:-D
                      Zamieszczone przez XLesio
                      Jego ego musi sobie jakoś zrekompensować (nie)dokładność pada, i fakt że gdyby nie "wsparcie sprzętowe" to miałby problem nie tylko zaliczeniem heada, ale pewnie i samej sylwetki wroga
                      he he,dobre.. przecież dokładnie o tym tu pisałem:
                      Zamieszczone przez arturs
                      zresztą z padem bym nie pograł za długo - ciężko hedy walić padem mając za przeciwnika gościa z klawiaturą i myszą..
                      co do różnic to powiem tak, przez 3 lata grałem na pececie w Enemy Territory - między innymi dlatego nabawiłem się kontuzji nadgarstka (RSI) - najpierw w robocie 9 godzin przy kompie i potem granie w domu po parę godzin - i jeszcze do tego ciężką myszką logitecha - i nadgarstek wysiadł niestety.. do tego stopnia że co 2 tygodnie cały czas na rehabilitacji się melduję - i nie ma przeproś.. o wzroku nawet nie wspomnę, do tego ciągła pogoń za FPSami, dostrajanie konfigów - pewnie skądś to znacie koledzy ,
                      a na konsoli wszyscy mają równe szanse - każdy ma taki sam pad, te same sprzętowe warunki - jedyna zmienna to łącze - ale w dzisiejszych czasach każdy ma przyzwoite.. i wtedy wychodzi kto co potrafi a nie jaki ma konfig..
                      a po paru latach na myszce przejście na pada łatwe nie jest..
                      ale za to jest tak jak piszecie "wsparcie sprzętowe" w postaci wygodnej kanapy zamiast ślęczenia przed malutkim 22" monitorem to jest to..

no dobra.. napasłem swoje ego i idę paru złych ludzi odstrzelić
                      Ostatnio edytowany przez arturs; 4076.
                      5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• ewa_olsztyn
                        Początki nałogu
                        • 2008
                        • 311

Omatko! Poczytałam sobie i stwierdzam, że Fotoszop z Lajtrumem razem wzięte - to jest małe miki przy tym, o czym Wy tu piszecie
                        I żeby nie było - też grywam, ale tylko w szachy i w kulki...

Komentarz

• siudym
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 2249

Ostatnia moja dobra gra od tak 2005 roku to Bioshock. Naprawde piekny kawalek softu, wyjatkowy. Wiekszosc nowych gier niestety porazka :/ Dlatego emulator C64 oraz Amigi to u mnie podstawa - stare, piekne gry z czasow mojej wczesnej i pozniejszej mlodosci

Komentarz

• Gregolius
                            Początki nałogu
                            • 2008
                            • 271

Gry jak Gry bardzo wciagają a do tego RPG to już masakratory czasu ,nie daj boże online.Ale i tak zachęcam fajna sprawa zabawy dużo no i ludzie
                            CANON aik

Komentarz

• XLesio
                              Uzależniony
                              • 2008
                              • 515

Arturs - ale mam nadzieję że się nie gniewasz ???

Ale na poważniej - traktuję to jako przyczynek do obrzydliwie stereotypowej dyskusji, konsola vs PC I zdradź mi jak się nazywa taka kontuzja? "Łokieć tenisisty", "skok siatkarza" (staw skokowy) już znam. Twoje to pewnie "nadgarstek grafika/programisty"??
                              I z tym "malutkim monitorem" to już do końca przegiąłeś

Zamieszczone przez ewa_olsztyn
                              Omatko! Poczytałam sobie i stwierdzam, że Fotoszop z Lajtrumem ... to jest małe miki przy tym ...
                              Ewo, bo kobiety z zaskakującą regularnością nie podzielają hobbystycznego ślęczenia facetów przy komputerach

Zamieszczone przez Gregolius
                              Gry jak Gry bardzo wciagają a do tego RPG to już masakratory czasu

Gregolius, a co sądzisz o wiedźminie? Opinie skrajne, ale ci którzy widzieli chyba przyznają - uczta dla oczu

Komentarz

• Gregolius
                                Początki nałogu
                                • 2008
                                • 271

Zamieszczone przez XLesio

Gregolius, a co sądzisz o wiedźminie? Opinie skrajne, ale ci którzy widzieli chyba przyznają - uczta dla oczu
                                Powiem Ci że kupiłem ta grę w dzień premiery i grałem w nią troszkę czasu ale nie za wiele gdyż niestety Lineage 2 pochłaniał mój czas przeznaczony na rozrywkę ale zgadzam się z jest to gra wyjątkowa i pięknie zrobiona.Niestety gry online maja swoja magię której brakuje w grach takich jak Wiedźmin.Ja ogólnie lubię tego typu gry więc czy to Wiedźmin czy niedościgniony Baldurs Gate, NeverWinter Nights dla mnei są to gry na których widok ostrze wzrok i mich a mi się cieszy.
                                CANON aik

Komentarz

Pracuję...