Do Graczy ....
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Widac ze nowe, bo wszystko dvdboxy - kiedys to sie pakowalo porzadnie - nie ma to jak spore ciezkie kartonowe pudlo
Pamietam jak jeszcze w czasam amigi kupilem oryginalna cywilizacje - budzilo to respekt sama waga - kupujacy czul za co zaplacil :] nie to co teraz...
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Pierwsza i najwieksza milosc (juz od 6lat) - OperationFlashpoint.. przede wszystkim gra na multi z zespolem zwanym CFOG. Niesamowity klimat rozgrywek..
CS, AA, Q i inne klaustrofobiczne napazanki bez odrobiny myslenia moga sie schowac - taktyka na pierwszym miejscu!
I te przestrzenie... polacia niczym nieskrepowanej przestrzeni
http://www.pbase.com/oefpe_01
http://www.pbase.com/czachaofp - troche staresze obrazki z gry
Oryginal OFP i dodatek Resistance mozna kupic za ok. 30zl
Teraz wszyscy czekaja do listopada na Armed Assalut - jeszcze nie nastepca, ale zmienili tam cala mase rzeczy.. lacznie z fizyka.
Od kilku miesiecy pogrywam tez w LineageII (C4) na polskim serwerze eXistence - calkiem fajnie.. niezle na zrelaksowanie
A tak to "macam" niemal kazdy ciekawszy tytul z roznych gatunkow.. niczym raczej nie gardze - lubie wiedziec co sie dzieje.
Najwieksze wrazenie ostatnimi czasy zrobil na mnie Fahrenheit. Gra przeokropnie wciaga swoim klimatem i filmowscia
Teraz skupiam sie na Call of Chthulu - zapowiada sie niezle!
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Czacha.. OperationFlashpoint, rzeczywiście klimat i emocje gwaratowane.. super giera. Kiedys naprawde uwielbialem ta grę.. do momentu jak mnie nie wciągnął
Unreal Tournament 2003..! extra zręcznościówka jak dla mnie (Quake się chowa..;-) )
:InfraRed: pozdrawia :grin:
.Ostatnio edytowany przez jazzY; 3080.
Komentarz
-
A my (ja, mufon, dominique i follman) zagraliśmy partyjke w Q2
Miło było, rzeźnia na całego
Może są chętni na grywanie w takie gry? Najlepiej jakby ktoś mógł serwerek odpalić Q2 (Americas Army byłoby też miło jakby ktoś mógł) to by można było grać czasem. Dziś było dzięki uprzejmości muflona
Komentarz
-
O ktoś odkopał..
Ja sobie strzelam Counter-Strike`a
A tak to Heroesy, NFS`dy, COD.. ale to nie online
Jak ktoś ma jakąś ciekawą propozycję online, to pisać, bo bym w cos nowego pograł
Komentarz
-
Medal of Honor Spearhead....polecam serwer Old European Alliance...klanowy
Gram zwykle jako ToFiK
Komentarz
-
a ja polecam Company of Heroes. RTS jakiego wczesniej nie widzialem. A jak swietnie po sieci mozna pograc. Miodzio.
a tak BTW moze bysmy sie spotkali na jakims serwerku AA skoro jest tu silna ekipa. Moze nawet klanik?
Ostatnio edytowany przez tpop; 553.Komentarz
Komentarz