Zamieszczone przez Avadra_K
Cel fotografowania.
Zwiń
X
-
O mamusiu, ile ? Ja z pleneru przywoze gora 80-100 ujec i to takiego pleneru od 6 am do do 11 am. HDRy sie nie licza

-
no ja to samo co Diego. tak max do 100 - 150 zdjęć jak wychodzę na pół dnia.
a co do trzymania no to zawsze pozostają streamery:]:]| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
Zamieszczone przez Il fuocono ja to samo co Diego. tak max do 100 - 150 zdjęć jak wychodzę na pół dnia.
a co do trzymania no to zawsze pozostają streamery:]:]
Łoooooooo Jeeeeeeezzzzzzzzuuuuuuuuuuuu, bo tu chodziło o naświetlenie skali zjawiska :-D :-D
(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie
)
- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał -
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowKomentarz
-
usiłowałem fotografować a raczej robiłem zdjęcia na wiieeeelu meczach (cały sezon) Ligi siatki kobiet. w sumie fajna zabawa.nawet bardzo fajna.tyle że nie z takim sprzętem jak miałem.Zamieszczone przez adamekja jestem gorszy.
Wychodze na 2h.... przynoszę 400 zdjęć.
(Ale ja sport fotografuje
)
najlepsze szkło jakie wtedy miałem to było 50 f1.8 EF. a jak przychodziło co do czego to potrafiłem jechać Pentaconem 135 f2,8 i wychodziły mi ostre zdjęcia... 1 na 4
to były czaassyy
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
Zamieszczone przez Il fuocousiłowałem fotografować a raczej robiłem zdjęcia na wiieeeelu meczach (cały sezon) Ligi siatki kobiet. w sumie fajna zabawa.nawet bardzo fajna.tyle że nie z takim sprzętem jak miałem.
najlepsze szkło jakie wtedy miałem to było 50 f1.8 EF. a jak przychodziło co do czego to potrafiłem jechać Pentaconem 135 f2,8 i wychodziły mi ostre zdjęcia... 1 na 4
to były czaassyy
A bo one się teraz strasznie szybko poruszją na tym parkiecie......
)
-
hehe
no wkońcu mam u siebie w mieście mistrzynie polski i kilka mistrzyń europy
muszą być fast&furious
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |Komentarz
-
[OT]Zamieszczone przez Il fuocomuszą być fast&furious
To czemu w ostatnim GrandPrix nie byly?
[/OT]
Komentarz
-
Zamieszczone przez Avadra_KFakt, tyle, że kiedyś z wyjazdu na weekend przywoziło się 3-4 rolki filmu;-) Wychodziło z tego ze 100 zdjęć (takich co się nadawały mamie do pokazania
)
A teraz 2 godzinki w plenerze 500 zdjęć:rolleyes: Gdzie to trzymać
Jesli uwzasz ze te 500 jset warta zrobienia odbitek... ja bym ostroznie sugerowal ze pewnie tylko kilkanascie, bardzo optymistycznie myslac kilkadzisiat
Bardzo optymistycznie. No chyba ze te 500 to po jakiejs ostrej selekcji.. ale nie wyobrazam sobie tego
Komentarz
-
Zamieszczone przez frediJesli uwzasz ze te 500 jset warta zrobienia odbitek... ja bym ostroznie sugerowal ze pewnie tylko kilkanascie, bardzo optymistycznie myslac kilkadzisiat
Bardzo optymistycznie. No chyba ze te 500 to po jakiejs ostrej selekcji.. ale nie wyobrazam sobie tego 
Rany co żeście się tak czepili tej liczby 500:razz: mogłem wpisać 1000 i też by było dobrze - chodzi o zasadę, chociaź moje dziecko potrafi 1gb kartę zapełnić "zdjęciami" w parę godzin - dla ułatwienia w formacie L (czyli około 250 zdjęć):-P :-P :rolleyes:
)
-
No zapewne.. ale napisales to w odpowiedzi na post o tym ze lepiej zdjecie wyglada na papierze i w rece, niz na monitorze. No i ja sugeruje ze nie trzeba papierzyc wszystkiego co "twoje dziecko napelni"
Komentarz
-
No cuż chyba źle mnie zrozumiełeś, ale szkoda o ty się rozpisywaćZamieszczone przez frediNo zapewne.. ale napisales to w odpowiedzi na post o tym ze lepiej zdjecie wyglada na papierze i w rece, niz na monitorze. No i ja sugeruje ze nie trzeba papierzyc wszystkiego co "twoje dziecko napelni"
Co do papierzenia - gdybym tak wszystko co on sfoci papierzył to pensji by mi nie wystarczyło na papier - żartujesz 95% prac młodego nawek kompa nie ogląda
)
Komentarz