PODPIS - opis "sprzetu"?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • DoMiNiQuE
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 3548

Zamieszczone przez Drozdi
    DoMiNiQuE myslisz oczysicie o np. GOOGLE, prawda? Bo na pewno nie o tej na CB
    Jedno i drugie. Googlarka takze mozna przeszukiwac CB i to sprawniej niz wbudowana wyszukiwarka KLIK

Komentarz

• Drozdi
      Początki nałogu
      • 2006
      • 418

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
      Jedno i drugie. Googlarka takze mozna przeszukiwac CB i to sprawniej niz wbudowana wyszukiwarka KLIK
      Wow, ciekawe, ciekawe :wink:
      - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Komentarz

• ripek
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1486

Ładnie wyglada taki podpisik z EX'ami L'lkami i innymi skrótami - jakoś tak ładnie oddziela treść i układa ją w <TD> mojego posta. :P
        Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• muflon
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 6763

Ech, tak ładnie agitujecie.. w sumie mam gdzieś stary podpis zapisany chyba ;-)
          zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• piotrzon
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 37

Ja nic nie mam, ale głosuję, że to, co inni wypisują u siebie jest dla mnie "niczym ważnym" Aczkolwiek (fajne słowo), pierwsza odpowiedź też byłaby sensowna...
            Ostatnio edytowany przez piotrzon; 4445.

Komentarz

• Tomasz1972
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 3042

chyba sobie stworzę stopkę ze sprzętem

Komentarz

• Drozdi
                Początki nałogu
                • 2006
                • 418

Podsumowujac! Az co czwarta osoba uwaza podpis ze sprzetem, za chwalenie sie. Nie spodziewalem sie.

Dziekuje Wam za udzial w ankiecie
                - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Komentarz

• pst
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 560

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                  Ja również dostaje co jakiś czas PM-y związane z sigiem, mimo, ze nic specjalnego w nim nie ma.
                  sam pisałem/pytałem zanim kupiłem mojego srebrzystego...

zresztą do Muflona też choć jak sie wyraził 'to nie jego przedziały cenowe' - i zdziwiłem się że schował swój sig

sam zmieniłem troche konwencję siga choć nietrudno sie zorientować jaki sprzęt mam ;-)

ja zaznaczyłem opcję pierwszą - często ludzie posiadający lepszy sprzęt, np eLki też zaczynali (podkreślam że nie zawsze) od tańszych obiektywów i mogą doradzić co na początek
                  a jak ktoś chce coś bardziej profi to też może wysłuchać kilku opini różnych użytkowników

btw zdaje sie ze wg regulaminu 8) podpis może mieć nie więcej niż 4 linijki? (Vitez jest dobry z regulaminu ;-) )
                  Ostatnio edytowany przez pst; 4866.

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez pst
                    btw zdaje sie ze wg regulaminu 8) podpis może mieć nie więcej niż 4 linijki? (Vitez jest dobry z regulaminu ;-) )
                    Posrednio tak. Regulamin nakazuje "zyc w zgodzie z netykieta" a w netykiecie napisano ze stopka wieksza niz na 4 linijki jest niemile widziana.
                    Znowuz netykieta to tylko albo az "zbior ogolnie przyjetych zasad" uwazanych za kulturalne, a nie scislych nakazow i zakazow.
                    Wiele juz widzialem przypadkow "a ja bede robil wbrew netykiecie bom taki indywidualista" - i niektorych to nie obchodzi ze zachowuja sie po prostu niekulturalnie .

Zamieszczone przez Drozdi
                    Podsumowujac! Az co czwarta osoba uwaza podpis ze sprzetem, za chwalenie sie. Nie spodziewalem sie.
                    A ja sie spodziewalem. Znam to forum na tyle dobrze i tyle wojenek o stopki przezylem ze moge sie latwo domyslac czemu niektorzy tak wlasnie mysla o innych. Co mi wcale nie przeszkadza sie trzymac swojego zdania 8) .

Komentarz

• Tomasz Golinski
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 8623

zdanie zdaniem, ale z boldem troche przesadzasz
                      30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                      Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Vitez
                        zło konieczne
                        • 2004
                        • 19804

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                        zdanie zdaniem, ale z boldem troche przesadzasz
                        A kolorki szary i czerwony nie przeszkadzaja tak jak bold? ;P

Komentarz

• pst
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 560

Zamieszczone przez Vitez
                          Wiele juz widzialem przypadkow "a ja bede robil wbrew netykiecie bom taki indywidualista" - i niektorych to nie obchodzi ze zachowuja sie po prostu niekulturalnie .
                          odwiedzając inne fora można natknąć sie na takich :rolleyes:

ja z reguły nie czytam regulaminów - ale tez nie zdarzyło mi się dostać warna, bana lub coś w tym stylu

a co do kolorków to jak ktoś zrobi wyróżnienie kolorem L czy hsm, czy jakis inny XD to sie ladnie rzuca w oczy - oczywiscie w granicach zdrowego rozsądku...

a poza tym tak sobie mysle ze ci którzy wpisują sprzęt po to żeby sie chwalić to chyba też po to go tylko kupili...

Komentarz

• Przemek Lipski
                            Bywalec
                            • 2006
                            • 212

Zamieszczone przez Vitez
                            Posrednio tak. Regulamin nakazuje "zyc w zgodzie z netykieta" a w netykiecie napisano ze stopka wieksza niz na 4 linijki jest niemile widziana.
                            Znowuz netykieta to tylko albo az "zbior ogolnie przyjetych zasad" uwazanych za kulturalne, a nie scislych nakazow i zakazow.
                            Ale czy te wytyczne dotyczące stopki nie były pierwotnie tworzone z myślą o grupach dyskusyjnych i poczcie?? To jaka stopka i jakie zasady są dopuszczalna na forum zależy tylko i wyłącznie od twórców i użytkowników danego forum. Jak sobie postanowią w regulaminie, to tak będzie, chocby to było sprzeczne z całą netykietą. Netykieta może tu byc jedynie luźną propozycją, a nie obowiązującymi zasadami.
                            A co do opisów sprzetu w stopkach, to nie jest to całkiem głupie, ale wyliczanie wszystkich kart, chusteczek do czyszczenia optyki itp. drobiazgów, to chyba lekka przesada ??
                            "Wszyscyśmy z płócien
                            Rembrandta:
                            To tylko kwestia
                            Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")

Komentarz

• Jac
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 4813

ale tak wlasnie jest ze netykieta obowiazuje na tym forum - i nie jest to luzna propozycja ;-)
                              Instagram

Komentarz

• Bagnet007
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 1344

Ja tam wpisałem swoje słoiki w celu "cenna informacja" :rolleyes:, bo chwalić to się zabardzo nie ma czym :grin:

Komentarz

Pracuję...