PODPIS - opis "sprzetu"?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • blue7
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 37

to zależy, czy napisze "50 kg sprzętu, którego nie widziałeś i chyba nie zobaczysz na oczy bo za drogi dla Ciebie kolego.." czy wymieni to co faktycznie posiada i czytając jego/jej mądre posty będę mógł oczekiwać jasnej i fachowej odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie.
    |||| ||||
    Canon S2 IS + Raynox DCR-250 + akcesoria

Komentarz

• Przemek Lipski
      Bywalec
      • 2006
      • 212

Zamieszczone przez Jac
      ale tak wlasnie jest ze netykieta obowiazuje na tym forum - i nie jest to luzna propozycja ;-)
      Też racja, ale skoro za długa stopka jest niemile widziana, to jest to mniejsza waga niż była by absolutnie niedopuszczalna. Po prostu trzeba znac umiar, czasem konieczne jest 5 linijek, czasem wystarczy jedna. Ważne by nie przeginac...
      "Wszyscyśmy z płócien
      Rembrandta:
      To tylko kwestia
      Światła ; " (Jacek Kaczmarski "Światło")

Komentarz

• Kubaman
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4709

to proste - ilość osób, którym pomogłem poprzez PM, GG, maila lub spotkanie mówi sama za siebie. Ludzie z tego korzystają i dlatego to ma wielki sens. A gdybym się chciał pochwalić, to bym napisał, że mam świetną żonę.
        www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Tomasz Golinski
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 8623

Zamieszczone przez Kubaman
          A gdybym się chciał pochwalić, to bym napisał, że mam świetną żonę.
          Wiemy, pisał o tym Birez :P A żona i tak w awatarze
          30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
          Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• snow
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1145

Może żona moderuje?

Komentarz

• pantomas
              Bywalec
              • 2004
              • 117

Niech zostanie tak jak jest ...
              Ewentualnie można pomyśleć nad wyszukiwarką ukierunkowaną na siga co ułatwiałoby wyszukanie konkretnego sprzętu choć wtedy tak poetyckie opisy jak :
              "Sprzęt: fullfrejm + 24-200 2.8 L" wręcz to uniemożliwiają ... (no offense , Cichy)

Komentarz

• Max_im
                Uzależniony
                • 2006
                • 668

Głosowałem wcześniej, ale wypowiem się teraz jak już trochę poczytałem
                Opis sprzętu w PODPISIE jest bardzo, bardzo pomocną informacją podczas czytania/pisania wypowiedzi

- to świetny przykład

I moim zdaniem powinniśmy namawiać, aby to była reguła
                ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

• Lodek
                  Coś już napisał
                  • 2005
                  • 68

Ciekawe to co do tej pory przeczytałem ...dodam od siebie że ja stopke zrobiłem taką a nie inną bo zauważyłem u większości z was
                  nie mam się czym chwalić taki jest stan faktyczny i często patrzę jak ktoś wypowiada się na temat danego sprzętu to czy go posiada (jest wtedy bardziej wiarygodny przynajmniej dla mnie)

zaznaczam odp. 1
                  Czarna skrzynka firmy C

Komentarz

• matka_Wariatka
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 120

ogladajac zdjecia uzytkownikow zwracam uwage na sprzetowa_stopke,
                    czasami dzieki temu polepszam sobie humor niezly sprzet a zdjecia kiepskie.
                    niestety nie zawsze ilosc i jakosc posiadanego sprzetu ma odzwierciedlenie w portfolio autora.
                    ale to tylko moj_babski punkt widzenia
                    nie mam super_hiper sprzetu ale staram sie doskonalic warsztat i umiejetnosci, moze kiedys beda ze mnie ludzie.
                    matka
                    ((((()))))

Komentarz

• Max_im
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 668

Gdzieś na forum wyczytałem, że jakość zdjęć zależy od przystawki do aparatu
                      - fotografa :-)
                      A rozmowy o sprzęcie są nieuniknione - to mój męski punkt widzenia
                      Wtedy stopka pomaga

PS

Ja się z nikogo nie śmieje tylko podziwiam lepszych, (czyli większość)
                      Ostatnio edytowany przez Max_im; 7569.
                      ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

Pracuję...