Zamieszczone przez zanussi
Parodie na weselach (i nie tylko) :D
Zwiń
X
-
-
boję się jeszcze bardziej.... wyczekuję wielkiego białego transportera.... normalnie chyba mu drzwi nie otworzę
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
Ja byłem w piątek i sobotę na weselu. W piątek mnie krew zalewała, jak pan "zawodowy fotograf" popierdzielał dookoła z 20d + 380ex + kit 18-55 robiąc portrety z odległości 5 metrów owym sprzętem. Ale wesele było ogólnie do **** więc i fotki mogą sobie takie być. W sobotę fociłem ja , ale o tym już w dziale Galerie
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
to ja chyba z drugiej strony plotu bede
bo jak zdarza mi sie focic cos "do kotleta" i natknac na jakiegos mlodego teoretyka-onaniste (teoretyka, bo duzo czyta teorii, ale zdjec nie robi, nawet jak ma 5D) ze swiecacymi oczami, co tylko patrzy gdzie by mnie zdybac i zarzucic pytaniami, to unikam jak ognia. a jak sie nie uda, to wymijajaca splawiam tekstem, ze "dostalem od wujka isobie pstrykam - nie znam sie na tym".
zdecydowanie bardziej wole wyjsc na przyslowiowego "debila", niz tracic czas na kompletnie bezowocna dyskusje z onanistami-teoretykami. chocby mieli 1Dsx mk7 turbo-intercooler
jak pies je to nie szczeka - jak fotograf robi zdjecia, to nie pi...li o zabawkach. howgh!
Komentarz
-
Rozumiem, że praca (zlecenie) jest najważniejsza, ale pytającym nie ma się co dziwić, sprzęty mają dzisiaj tyle tajemniczych funkcji, że trzeba dużo czasu by je wszystkie poznać. Spotkanie zawodowca to czasem jedyna szansa by dowiedzieć się do czego jest to kółko.Zamieszczone przez akustyk........... jak fotograf robi zdjecia, to nie pi...li o zabawkach. howgh!..........
Sam chętnie podyskutował bym z takim Schumacherem o prowadzeniu samochodu. ;-) Pewnie nie jeden z Was również. :grin:Pozdrawiam
PrzemoCKomentarz
-
A Schumacher ci odpowie "Panie ja sie nie znam, ja tylko gaz do oporu i jazda" :wink:Zamieszczone przez PrzemocSam chętnie podyskutował bym z takim Schumacherem o prowadzeniu samochodu. ;-)
Komentarz
-
Schumacher to by powiedział tak: Panie ja wciskam to to w podłodze takie i samochód jedzie
i wiesz Pan co jak wciskam mocniej to jedzie szybciej, czary jakie czy co ? Potem tylko krece tym kóleczkiem raz "słoma" raz "siano" a na koncu oblewają mnie jakimś sikaczem z wielkiej flaszki
I jakoś sie żyje
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Nowy wita!!!
Przeczytalem uwaznie caly ten watek i mam nieodparte wrazenie, ze kupno lustrzanki powoduje znaczne podniesienie wlasnego ego
Nie chce nikogo obrazac ale dalo sie tu odczuc sprzetowy onanizm. Sam to czasami mam, nie jest to chyba szkodliwe na szczescie. To, ze ktos na weselu zagadnie o sprzet to nic zlego, po prostu chce pogadac. Gorzej jesli tym kims jest zatrudniony fotograf, ktory nie ma pojecia o swoim fachu. Za miesiac ide na wesele brata, sprzetu nie biore bo nie umiem robic zdjec na imprezach i szkoda mi filmu ale bede bacznie obserwowal fotografa i byc moze go zagadne o cos 
P. S.
Bardzo fajne forum
Komentarz
-
Tylko uwazaj, zebys pozniej swojej rozmowy w tym watku nie przeczytalZamieszczone przez ddChavezbede bacznie obserwowal fotografa i byc moze go zagadne o cos
Witamy na forum
Komentarz
-
Zamieszczone przez DoMiNiQuETylko uwazaj, zebys pozniej swojej rozmowy w tym watku nie przeczytal
Witamy na forum
Oj tak, swięte słowa
(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie
)
- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał -
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowKomentarz
-
Postaram sie nie byc zbyt upierdliwym, ale poniewaz wesel nie lubie i bede na pewno sie nudzil okropnie to moge stac sie "dociekliwym"
A zeby przyszpanowac to walne w rozmowie na koniec bardzo prawdziwe powiedzenie, ze zdjecia robi przede wszystkim fotograf a nie aparat. Czego Wam i sobie zycze
Komentarz
-
Musisz Marcin uważać - Twoja kobieta czyta w myślach...Zamieszczone przez Zielony*pasek miał NoName więc Kobieta na pewno po aparacie nie poznała.
Wywnioskowała - tylko po czym?
Komentarz
-
Zamieszczone przez akustykto ja chyba z drugiej strony plotu bede
zdecydowanie bardziej wole wyjsc na przyslowiowego "debila", niz tracic czas na kompletnie bezowocna dyskusje z onanistami-teoretykami.
Przypomniało mi to tekst z humorystycznego cennika admina i moją ulubioną pozycję w owym wykazie - "spotkanie z komputerowym hobbystą - 150zł"
coś w tym jest...Komentarz
-
A pewnie że publiczne obnoszenie się z lustrzanką powoduje podniesienie ego, ważne tylko żeby była czarna i miała jak najdłuższy obiektyw ;-)Zamieszczone przez ddChavezNowy wita!!!
Przeczytalem uwaznie caly ten watek i mam nieodparte wrazenie, ze kupno lustrzanki powoduje znaczne podniesienie wlasnego ego
...Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
koniecznie białyZamieszczone przez MacGyverważne tylko żeby była czarna i miała jak najdłuższy obiektyw ;-)
Komentarz
Komentarz