Parodie na weselach (i nie tylko) :D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mmsza
    Zablokowany
    • 2005
    • 514

Zamieszczone przez zanussi
    już zaczynam się baz listonosza
    Stolycą idzie :wink:

Komentarz

• zanussi
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1696

boję się jeszcze bardziej.... wyczekuję wielkiego białego transportera.... normalnie chyba mu drzwi nie otworzę
      Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• Cichy
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 7450

Ja byłem w piątek i sobotę na weselu. W piątek mnie krew zalewała, jak pan "zawodowy fotograf" popierdzielał dookoła z 20d + 380ex + kit 18-55 robiąc portrety z odległości 5 metrów owym sprzętem. Ale wesele było ogólnie do **** więc i fotki mogą sobie takie być. W sobotę fociłem ja , ale o tym już w dziale Galerie
        O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• akustyk
          gajowy
          • 2004
          • 12226

to ja chyba z drugiej strony plotu bede

bo jak zdarza mi sie focic cos "do kotleta" i natknac na jakiegos mlodego teoretyka-onaniste (teoretyka, bo duzo czyta teorii, ale zdjec nie robi, nawet jak ma 5D) ze swiecacymi oczami, co tylko patrzy gdzie by mnie zdybac i zarzucic pytaniami, to unikam jak ognia. a jak sie nie uda, to wymijajaca splawiam tekstem, ze "dostalem od wujka isobie pstrykam - nie znam sie na tym".

zdecydowanie bardziej wole wyjsc na przyslowiowego "debila", niz tracic czas na kompletnie bezowocna dyskusje z onanistami-teoretykami. chocby mieli 1Dsx mk7 turbo-intercooler jak pies je to nie szczeka - jak fotograf robi zdjecia, to nie pi...li o zabawkach. howgh!
          www albo tez flickr

Komentarz

• Przemoc
            Początki nałogu
            • 2005
            • 319

Zamieszczone przez akustyk
            ........... jak fotograf robi zdjecia, to nie pi...li o zabawkach. howgh!..........
            Rozumiem, że praca (zlecenie) jest najważniejsza, ale pytającym nie ma się co dziwić, sprzęty mają dzisiaj tyle tajemniczych funkcji, że trzeba dużo czasu by je wszystkie poznać. Spotkanie zawodowca to czasem jedyna szansa by dowiedzieć się do czego jest to kółko.

Sam chętnie podyskutował bym z takim Schumacherem o prowadzeniu samochodu. ;-) Pewnie nie jeden z Was również. :grin:
            Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• snow
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1145

Zamieszczone przez Przemoc
              Sam chętnie podyskutował bym z takim Schumacherem o prowadzeniu samochodu. ;-)
              A Schumacher ci odpowie "Panie ja sie nie znam, ja tylko gaz do oporu i jazda" :wink:

Komentarz

• kami74
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1492

Schumacher to by powiedział tak: Panie ja wciskam to to w podłodze takie i samochód jedzie i wiesz Pan co jak wciskam mocniej to jedzie szybciej, czary jakie czy co ? Potem tylko krece tym kóleczkiem raz "słoma" raz "siano" a na koncu oblewają mnie jakimś sikaczem z wielkiej flaszki I jakoś sie żyje
                5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• ddChavez
                  • 2006
                  • 11

Nowy wita!!!
                  Przeczytalem uwaznie caly ten watek i mam nieodparte wrazenie, ze kupno lustrzanki powoduje znaczne podniesienie wlasnego ego Nie chce nikogo obrazac ale dalo sie tu odczuc sprzetowy onanizm. Sam to czasami mam, nie jest to chyba szkodliwe na szczescie. To, ze ktos na weselu zagadnie o sprzet to nic zlego, po prostu chce pogadac. Gorzej jesli tym kims jest zatrudniony fotograf, ktory nie ma pojecia o swoim fachu. Za miesiac ide na wesele brata, sprzetu nie biore bo nie umiem robic zdjec na imprezach i szkoda mi filmu ale bede bacznie obserwowal fotografa i byc moze go zagadne o cos
                  P. S.
                  Bardzo fajne forum
                  Moje zdjęcia

Komentarz

• DoMiNiQuE
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 3548

Zamieszczone przez ddChavez
                    bede bacznie obserwowal fotografa i byc moze go zagadne o cos
                    Tylko uwazaj, zebys pozniej swojej rozmowy w tym watku nie przeczytal

Witamy na forum

Komentarz

• Avadra_K
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 580

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
                      Tylko uwazaj, zebys pozniej swojej rozmowy w tym watku nie przeczytal

Witamy na forum
                      Oj tak, swięte słowa

(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie )

- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał - . "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow

Komentarz

• ddChavez
                        • 2006
                        • 11

Postaram sie nie byc zbyt upierdliwym, ale poniewaz wesel nie lubie i bede na pewno sie nudzil okropnie to moge stac sie "dociekliwym" A zeby przyszpanowac to walne w rozmowie na koniec bardzo prawdziwe powiedzenie, ze zdjecia robi przede wszystkim fotograf a nie aparat. Czego Wam i sobie zycze
                        Moje zdjęcia

Komentarz

• Jerry99
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 225

Zamieszczone przez Zielony
                          *pasek miał NoName więc Kobieta na pewno po aparacie nie poznała.
                          Wywnioskowała - tylko po czym?
                          Musisz Marcin uważać - Twoja kobieta czyta w myślach...
                          == Jerry99 ==
                          aparat, p-5000, jabłka i aperture...
                          http://www.jwroblewski.com

Komentarz

• aptur
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 3837

Zamieszczone przez akustyk
                            to ja chyba z drugiej strony plotu bede

zdecydowanie bardziej wole wyjsc na przyslowiowego "debila", niz tracic czas na kompletnie bezowocna dyskusje z onanistami-teoretykami.

Przypomniało mi to tekst z humorystycznego cennika admina i moją ulubioną pozycję w owym wykazie - "spotkanie z komputerowym hobbystą - 150zł"

coś w tym jest...

Komentarz

• MacGyver
                              Cenzor
                              • 2006
                              • 7043

Zamieszczone przez ddChavez
                              Nowy wita!!!
                              Przeczytalem uwaznie caly ten watek i mam nieodparte wrazenie, ze kupno lustrzanki powoduje znaczne podniesienie wlasnego ego ...
                              A pewnie że publiczne obnoszenie się z lustrzanką powoduje podniesienie ego, ważne tylko żeby była czarna i miała jak najdłuższy obiektyw ;-)
                              Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Sibil
                                Bywalec
                                • 2006
                                • 183

Zamieszczone przez MacGyver
                                ważne tylko żeby była czarna i miała jak najdłuższy obiektyw ;-)
                                koniecznie biały

Yessphoto, obiektywnie

Komentarz

Pracuję...