Parodie na weselach (i nie tylko) :D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pawel_G
    Uzależniony
    • 2008
    • 527

No właśnie - a czy ktoś ma obklejony samochód? Bo wydaje mi się to jawnym zaproszeniem dla jakiegoś dresa by zrobił włam w poszukiwaniu sprzetu. U jednego fotografa który był na weselu kuzyna i miał właśnie obklejony samochód widziałem stalową skrzynie w bagażniku, chyba była nawet wspawana do podłogi.

Komentarz

• Chris_11
      Uzależniony
      • 2006
      • 572

Ja przedwczoraj trafiłem na obklejony samochód. Piękny, czarny Golf III z napisem "fotografia ślubna".
      Z doświadczenia w pracy w firmie zajmującej się instalacjami multimedialnymi wiem, że oklejenie auta to jak zaproszenie dla złodzieja.
      Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• h4ry
        Bywalec
        • 2009
        • 155

Jeśli chodzi o obklejanie auta, zwłaszcza prywatnego to trochę mija się to z celem. Dobrym rozwiązaniem są maty magnetyczne, które można zakładać tylko na konkretne okazje. Coś takiego: http://allegro.pl/item806015039_foli...v_30x61cm.html
        5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Komentarz

• ArturBonoVox
          Uzależniony
          • 2007
          • 684

Hey chlopaki.

Byl w sieci filmik z Wesela japonskiego. Dwu mistrzow jechalo na ostro i po calosci. Tytul mniej wiecej: Try to find photographers. Googluje i nic. Pomozecie?

Komentarz

• roofman
            Początki nałogu
            • 2006
            • 386

Zamieszczone przez ArturBonoVox
            Hey chlopaki.

Byl w sieci filmik z Wesela japonskiego. Dwu mistrzow jechalo na ostro i po calosci. Tytul mniej wiecej: Try to find photographers. Googluje i nic. Pomozecie?
            O ten chodzi?

Komentarz

• ArturBonoVox
              Uzależniony
              • 2007
              • 684

Zamieszczone przez roofman
              Good Stuff!

Komentarz

• trothlik
                Uzależniony
                • 2004
                • 782

O synu....
                moim skromnym zdaniem kamerun powinien go kopnąć w tylną intymną część ciała...
                trothlik
                "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Komentarz

• goran
                  Coś już napisał
                  • 2008
                  • 96

Zamieszczone przez trothlik
                  O synu....
                  moim skromnym zdaniem kamerun powinien go kopnąć w tylną intymną część ciała...
                  tzn. mi się wydaje, że najpierw Pan Młody powinien kopnąć kameruna za to, że jest daleko od akcji. Podejrzewam, że to jednak nie wynajęty kamerun tylko któryś z gości.
                  A co do fotografów to czy coś oprócz żałosnego braku dyskrecji jest w tym śmieszne ?
                  7D, 5D2, 16-35, 35, 50, 85, 135, 70-200

Komentarz

• Jago
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 1503

Jakieś tele jednemu z nich by się przydało. Komunikacji pomiędzy kamerzystą a ślubnymi pstrykaczami nie było w sumie żadnej. No i odpowiedni montaż filmu też przenosi się na odpowiedni odbiór całości materiału. W sumie taka parodyjka ślubna.
                    Ostatnio edytowany przez Jago; 16499.
                    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Komentarz

• donald7000
                      Początki nałogu
                      • 2004
                      • 382

Zamieszczone przez trothlik
                      O synu....
                      moim skromnym zdaniem kamerun powinien go kopnąć ...
                      A moim skromny zdaniem powinien im ............... w łeb i udusić na pasku.
                      Operator chciał mieć statyczne ujęcia dlatego widać że kręci ze statywu.
                      Podejrzewam że owi pstrykacze idą na ilość a nie na jakość, ale teraz częściej się spotykam z pytaniem : a ile Pan zdjęć robi na weselu?
                      Ostatnio edytowany przez janmar; 7379.

Komentarz

• Loram
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 325

Odwieczny zgrzyt pomiędzy fotografem a kamerzystą ;-) Film zmontowany tendencyjnie, ale oddaje "pracę" fotografów.
                        Specyfika pracy obu zawodów jest nieco inna i trzeba sporo czasu razem popracować, żeby się zgrać i żeby jeden drugiemu nie przeszkadzał. Ostatnio "współpracowałem" z ekipą 2 kamerzystów w jaskrawożółtych koszulkach z reklamą firmy na plecach. Mam ich niemal na każdym szerszym ujęciu :-(
                        MichalRamza.pl / FOTOGALICJA.PL

O mnie...

Komentarz

• BRS
                          Bywalec
                          • 2009
                          • 116

Zamieszczone przez roofman
                          znalazlem! na samym poczatku jest koles w koszuli w paski
                          i niebieskawym krawacie! to fotograf bo ma kompakta w rekach:P pozniej juz niezauwazylem zadnego...:P
                          Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
                          http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html

Komentarz

• Shadow
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 1572

Fajne odbłyśniki mają na lampach. Co to za typ ?

Komentarz

• heniek
                              Uzależniony
                              • 2004
                              • 614

Heniek

Komentarz

• oskarkowy
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 2513

Zamieszczone przez Loram
                                Specyfika pracy obu zawodów jest nieco inna i trzeba sporo czasu razem popracować, żeby się zgrać i żeby jeden drugiemu nie przeszkadzał. Ostatnio "współpracowałem" z ekipą 2 kamerzystów w jaskrawożółtych koszulkach z reklamą firmy na plecach. Mam ich niemal na każdym szerszym ujęciu :-(
                                A ja często pracuję z dwoma kamrzestami, którzy przychodzą w trampkach i t-shirtach. Mimo to bardzo lubię z nimi pracować, bo nigdy się nie widzimy w kadrach i zawsze szanujemy swoją pracę. Wszystko to kwestia obopólnego porozumienia.
                                Za to bardzo mi przeszkadzają kelnerzy, którzy zwykle podczas pierwszego pocałunku na weselu wjeżdżają zza młodych z dymiącymi ziemniaczkami..
                                Czyli wszystko zależy jak się trafi, jak łatwo się irytujemy i czy uda się to obejść w inny sposób.
                                Jarek

Komentarz

Pracuję...