No właśnie - a czy ktoś ma obklejony samochód? Bo wydaje mi się to jawnym zaproszeniem dla jakiegoś dresa by zrobił włam w poszukiwaniu sprzetu. U jednego fotografa który był na weselu kuzyna i miał właśnie obklejony samochód widziałem stalową skrzynie w bagażniku, chyba była nawet wspawana do podłogi.
Parodie na weselach (i nie tylko) :D
Zwiń
X
-
-
-
Jeśli chodzi o obklejanie auta, zwłaszcza prywatnego to trochę mija się to z celem. Dobrym rozwiązaniem są maty magnetyczne, które można zakładać tylko na konkretne okazje. Coś takiego: http://allegro.pl/item806015039_foli...v_30x61cm.html5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705Komentarz
-
Hey chlopaki.
Byl w sieci filmik z Wesela japonskiego. Dwu mistrzow jechalo na ostro i po calosci. Tytul mniej wiecej: Try to find photographers. Googluje i nic. Pomozecie?Komentarz
-
O ten chodzi?
Komentarz
-
Good Stuff!Komentarz
-
O synu....
moim skromnym zdaniem kamerun powinien go kopnąć w tylną intymną część ciała...trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
tzn. mi się wydaje, że najpierw Pan Młody powinien kopnąć kameruna za to, że jest daleko od akcji. Podejrzewam, że to jednak nie wynajęty kamerun tylko któryś z gości.
A co do fotografów to czy coś oprócz żałosnego braku dyskrecji jest w tym śmieszne ?7D, 5D2, 16-35, 35, 50, 85, 135, 70-200Komentarz
-
Jakieś tele jednemu z nich by się przydało. Komunikacji pomiędzy kamerzystą a ślubnymi pstrykaczami nie było w sumie żadnej. No i odpowiedni montaż filmu też przenosi się na odpowiedni odbiór całości materiału. W sumie taka parodyjka ślubna.Ostatnio edytowany przez Jago; 16499.C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
-
A moim skromny zdaniem powinien im ............... w łeb i udusić na pasku.
Operator chciał mieć statyczne ujęcia dlatego widać że kręci ze statywu.
Podejrzewam że owi pstrykacze idą na ilość a nie na jakość, ale teraz częściej się spotykam z pytaniem : a ile Pan zdjęć robi na weselu?Ostatnio edytowany przez janmar; 7379.Komentarz
-
Odwieczny zgrzyt pomiędzy fotografem a kamerzystą ;-) Film zmontowany tendencyjnie, ale oddaje "pracę" fotografów.
Specyfika pracy obu zawodów jest nieco inna i trzeba sporo czasu razem popracować, żeby się zgrać i żeby jeden drugiemu nie przeszkadzał. Ostatnio "współpracowałem" z ekipą 2 kamerzystów w jaskrawożółtych koszulkach z reklamą firmy na plecach. Mam ich niemal na każdym szerszym ujęciu :-(Komentarz
-
znalazlem! na samym poczatku jest koles w koszuli w paski
i niebieskawym krawacie! to fotograf bo ma kompakta w rekach:P pozniej juz niezauwazylem zadnego...:PZapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.htmlKomentarz
-
-
-
A ja często pracuję z dwoma kamrzestami, którzy przychodzą w trampkach i t-shirtach. Mimo to bardzo lubię z nimi pracować, bo nigdy się nie widzimy w kadrach i zawsze szanujemy swoją pracę. Wszystko to kwestia obopólnego porozumienia.Specyfika pracy obu zawodów jest nieco inna i trzeba sporo czasu razem popracować, żeby się zgrać i żeby jeden drugiemu nie przeszkadzał. Ostatnio "współpracowałem" z ekipą 2 kamerzystów w jaskrawożółtych koszulkach z reklamą firmy na plecach. Mam ich niemal na każdym szerszym ujęciu :-(
Za to bardzo mi przeszkadzają kelnerzy, którzy zwykle podczas pierwszego pocałunku na weselu wjeżdżają zza młodych z dymiącymi ziemniaczkami..
Czyli wszystko zależy jak się trafi, jak łatwo się irytujemy i czy uda się to obejść w inny sposób.JarekKomentarz
Komentarz