FAJNĄ rzecz kupiłem :)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xxkomarxx
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1456

Odp: FAJNĄ rzecz kupiłem

Zamieszczone przez salas
    da się NEW YORKER kupiłem 3 pary wciąganych szmaciaków każda po 4zł - idealne na upalne dni do śmigania z psem na spacer
    Dla chcacego nic trudnego :-)

Komentarz

• zysk
      Pełne uzależnienie
      • 2013
      • 1120

Aktywność ma wiele wymiarów.Na zewnątrz chałupy korzystamy z łatwizny: komórki,,gazowe ogrzewanie lub gotowanie
      a za chwile catering..
      A jeśli gazu zabraknie ?
      Mam i przetestowałem,używałem /używam od czasu do czasu fajny sprzęt otdorowy.
      Bardziej dla szpanu niz potrzeby :
      Ale jest świetne.
      świetne urządzenie do grzania/gotowania.
      "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
      7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Komentarz

• flipflap
        Bywalec
        • 2014
        • 110

Zamieszczone przez zysk
        Tego nie da się obronić .
        Masz całkowitą racje :SUWMIARKI sa lepsze od sówmiarek .Cóż ,obciach .
        Jak człowiek może robić takie błędy ?,
        aha wiadomo : nie używając mózgu !
        Lepiej sie czujesz teraz? A ty tak ze wszystkiego taki orzel jestes? Nigdy bledu nie zrobiles? Obciach, to z takiego czegos sie nasmiewac. Sprawdz u siebie interpunkcje. Dla informacji, to taka wiedza o przecinkach i kropkach. Tam sie dowiesz gdzie sie powinno je stawiac i gdzie zaczynac nastepne zdanie. Juz o mozgu nie wspomne ale sam pewnie sie domyslisz.
        Ostatnio edytowany przez flipflap; 52389.

Komentarz

• xxkomarxx
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1456

Zamieszczone przez flipflap
          Lepiej sie czujesz teraz? A ty tak ze wszystkiego taki orzel jestes? Nigdy bledu nie zrobiles? Obciach, to z takiego czegos sie nasmiewac.
          Nie wiem czemu sie czepiasz ale to zysk zrobil ten blad i pisal o sobie. Ma do tego pelne prawo bo nikogo nie obraza przeciez.

Komentarz

• eska
            Bywalec
            • 2013
            • 135

Flipflap chyba tylko wczesna pora Cię jakoś tłumaczy, ale tylko trochę.
            A

Komentarz

• cobalt
              Pełne uzależnienie
              • 2012
              • 1513

A ja nie mogę kupić nic fajnego . Dawno temu (jakieś 40lat) używałem wiecznego pióra chińskiego i chciałem synowi pokazać jak ono wygląda.
              Niestety w sklepie papierniczym to co pokazał mi sprzedawca załamało mnie doszczętnie. Cena przystępna (około 4zł) już daje do myślenia. Wykonanie tandeta i nazwa HERB, a nie jak stare HERO.
              Na pytanie, czy może sprowadzić to podobne do używanych w poprzedniej epoce. Odparł owszem, ale będzie kosztować około 40÷50zł. Po czym pokazał mi na wystawie Parkera za 35 i 55zł.

I teraz nie wiem, czy żółtki produkują kilka klas tych samych towarów. Czy tylko my sprowadzamy taniochę.
              Ech, kiedyś jak trumny były tańsze i dobrze wykonane, to aż chciało się umrzeć .
              C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
              www.cobalt.fr.pl

Komentarz

• becekpl
                Pełne uzależnienie
                • 2009
                • 4318

cobalt,poszukaj na allegro
                ja pamiętam takie pióra na małe wkłady plastykowe z atramentem
                Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
                Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Komentarz

• cobalt
                  Pełne uzależnienie
                  • 2012
                  • 1513

Zamieszczone przez becekpl
                  cobalt,poszukaj na allegro
                  ja pamiętam takie pióra na małe wkłady plastykowe z atramentem
                  Na Allegro są tylko używane i kiepsko wykonane. Po powrocie do domu postaram się wrzucić zdjęcie, starego, zepsutego pióra. O jakie mi chodzi. mam nadzieję, że jeszcze gdzieś poniewiera się w szufladzie biurka.
                  C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
                  www.cobalt.fr.pl

Komentarz

• zysk
                    Pełne uzależnienie
                    • 2013
                    • 1120

Lepiej sie czujesz teraz? A ty tak ze wszystkiego taki orzel jestes? Nigdy bledu nie zrobiles? Obciach, to z takiego czegos sie nasmiewac. Sprawdz u siebie interpunkcje. Dla informacji, to taka wiedza o przecinkach i kropkach. Tam sie dowiesz gdzie sie powinno je stawiac i gdzie zaczynac nastepne zdanie. Juz o mozgu nie wspomne ale sam pewnie sie domyslisz.
                    Szkoda,uczony kolego ,że nie czytasz dokladnie.
                    Ja się pomyliłem i do błędu przyznałem ,ale Ty się skompromitowaleś ,nie zrozumiałeś prostego tekstu ani jego intencji.
                    Innym kolegom nie sprawiło to problemu.Nie szkodzi: łaskawie Tobie wybaczam ten głupio-mądry wpis.
                    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]

Komentarz

• Kolekcjoner
                      Obertroll
                      • 2006
                      • 18793

Panowie, bardzo proszę o zaprzestanie wymiany tych uprzejmości .
                      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                      Kapitan Wagner

Komentarz

• zysk
                        Pełne uzależnienie
                        • 2013
                        • 1120

Kolekcjoner ,fajnie,ze dbasz o poziom, ale powodów do paniki nie widzę ,każdy może mieć słabszy dzień( :Nie siebie mam na mysli).
                        Wracając do braku zasilania:
                        komputery i kalkulatory nie policzą ,
                        a suwak logarytmiczny : TAK.
                        Taki nostalgiczny zakup + manual( wtedy takiego słowa na świecie ( u nas) nie było ),
                        no no się przecież :zapomniało .

Komentarz

• flipflap
                          Bywalec
                          • 2014
                          • 110

Sorki. Przepraszam Serdecznie. Nie Doczytalem Ze Odpowiadasz Na Swoj Wlasny Post. Myslalem Ze Ktos Sie Ciebie Czepia Za Taki Drobiazg. Gratuluje Zakupu.

Komentarz

• zysk
                            Pełne uzależnienie
                            • 2013
                            • 1120

Sorki. Przepraszam Serdecznie. Nie Doczytalem Ze Odpowiadasz Na Swoj Wlasny Post. Myslalem Ze Ktos Sie Ciebie Czepia Za Taki Drobiazg. Gratuluje Zakupu.
                            Ależ Przyjacielu: nie obrażamy sie o byle co.Miło widzieć ,ze ktoś się przyzanje do błędu.To może być przykładem dla wielu innych wypowiedzi.
                            Nie mam urazy.Dziękuję.

Komentarz

• RobertON
                              Pełne uzależnienie
                              • 2012
                              • 2194

Uff, miałem zaliczenia z elektrotechniki na suwaku. To było obowiązkowe wyposażenie i musiał być odpowiedniej długości, bo wylatywałeś z sali.
                              Jeszcze nie było nawet kalkulatora Bolek.
                              Ale to dawno było, łza się w oku kręci - tfu, tfu, to ja napisałem ?!?

P.S. Panowie flipflap i zysk przestańcie sobie słodzić, bo od tych uprzejmości mdło się zrobiło, zwłaszcza od tych WIELKICH liter
                              Ostatnio edytowany przez RobertON; 47552.
                              https://500px.com/robowert26

Komentarz

• Kolekcjoner
                                Obertroll
                                • 2006
                                • 18793

Zamieszczone przez zysk
                                Wracając do braku zasilania:
                                komputery i kalkulatory nie policzą ,
                                a suwak logarytmiczny : TAK.
                                Taki nostalgiczny zakup + manual( wtedy takiego słowa na świecie ( u nas) nie było ),
                                no no się przecież :zapomniało .
                                https://dl.dropboxusercontent.com/s/...suwak.jpg?dl=0
                                Miałem taki ale dla mnie to już była tylko ciekawostka.
                                "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                                Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...