Forum "Nikoniarze" na sprzedaz.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jacek_73
    Pełne uzależnienie
    • 2010
    • 2587

Odp: Forum "Nikoniarze" na sprzedaz.

Zamieszczone przez Jacek_Z
    Tzn zniechęcasz nas/ich do rejestracji tutaj ? A co z tymi co tu piszą od 2005 ?
    Niemożliwym jest wręcz, zniechęcić do czegoś kogoś, kto i tak nie ma na to ochoty, a pozdrowić ludzi nigdy nie zaszkodzi - nawet jeśli wejdą do wątka z czystej ciekawości

Zamieszczone przez Vitez
    ...Ale ślepy nie jestem i widzę co jest w dzisiejszych czasach popularne,...
    Głęboko sięga wzrok twój? Mój się zatrzymuje na pewnym etapie: mnie lubi jedna osoba, wielki format trzy osoby, rozklekotał mi się tamron 17-50 RATUNKU lubi osiemnaście osób.

Zamieszczone przez namoamo
    ...
    2. mega trolle ...
    Chwilowa posucha nie trwać będzie wiecznie
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez jacek_73
      Głęboko sięga wzrok twój? Mój się zatrzymuje na pewnym etapie: mnie lubi jedna osoba, wielki format trzy osoby, rozklekotał mi się tamron 17-50 RATUNKU lubi osiemnaście osób.
      Wystarczy że widzę jaka aplikacja najczęściej i najdłużej jest wyświetlana na ekranach smartfonów w komunikacji miejskiej . A co do użyteczności tejże aplikacji to widzę, że mamy bardzo podobne wrażenia .

Mimo tego jednak... przy okazji sprawdziłem, że ktoś mi za plecami już całkiem dawno temu włączył na forum Canona możliwość połączenia i logowania się kontem z FB. Dla chętnych mimo wszystko używających - wystarczy to ustawić tu: http://www.canon-board.info/profile....ditconnections

Komentarz

• dinderi
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 3028

Zamieszczone przez jacek_73
        mnie lubi jedna osoba, wielki format trzy osoby, rozklekotał mi się tamron 17-50 RATUNKU lubi osiemnaście osób.
        Skąd masz te dane?
        Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
        09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• jacek_73
          Pełne uzależnienie
          • 2010
          • 2587

Przy wątkach stoi (obok fejsbukowego kciuka).
          Jestę fotografę
          miszcz martwi się o podpis

Komentarz

Pracuję...