Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
-
Komentarz
-
Typowy strzał z biodra
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
niezla ciekawostka..
klikam i klikam, a tu ciagle fotki
heh
Komentarz
-
Tylko trochę lipa, bo dużo fotek się powtarza. Albo mają słabe algorytmy i nie napisali, że obrazki obok siebie nie mogą być takie same, albo po prostu mają jeszcze małą bazę zdjęć i system nie ma w czym wybierać.Komentarz
-
Świetne to jest. Nie wiecie skąd można takie coś ściągnąć?? Chętnie stworzyłbym swoją galerię w podobny pomysł.Komentarz
-
niekonczaca sie opowiescKomentarz
-
Te zdjęcia są podzielone na katalogi/foldery, a w kazdym z nich jest ok 5-10 zdjęć (ktore de facto się powtarzają). Niby niewiele, ale każde zdjęcie musi mieć odpowiednią dominantę kolorystyczną, żeby dało się go prawidłowo zapisać jako "pixel" większego obrazka
Tak na dobrą sprawę, trzeba być naprawdę płodnym twórcą, żeby zrobić sobie taką galerię:-)
Jakby co, to mi się podoba:wink:Komentarz
-
E nie takim wcale płodnym... Tutaj zbytnio nie trzeba pracować nad złożonością, bo większość rzeczy można "stablicować".Komentarz
-
Micles, widzę, że masz pomysł. To dobrze
Teraz przyjdą studia, więc w wolnym czasie między analizą a fizyką będziesz mógł się tym zająć i doszlifować koncepcję
.Komentarz
-
Na studiach spodziewam się mojego najbardziej płodnego okresu jeżeli chodzi o informatykę i dziedziny pochodne.Komentarz
-
Też tak myślałem
Co do stronki to w części pierwszej są 243 zdjęcia, w drugiej 141. Czyli odwzorowanie kolorów danego zdjęcia jest zrobione przez uśredniony kolor jakiegoś innego. Autor najwidoczniej nie dbał czy się powtarzają, czy nie..Komentarz

Komentarz