Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
-
Nie ma to jak proxy:
Zamieszczone przez proxyProhibited
You have reached this page because the URL you are trying to access may not be appropriate for legitimate business use.
If you have recently had access to this site and believe you have received this message in error, please contact the helpdesk at xxx-xxx-xxx-xxx.
If you have business need for access to the requested URL, please contact IT Security
Additional information on acceptable use is available in the Business Ethics Policy and Internet Acceptable Use Guidelines at Technology Websitepuszka, szkieko i błyskotkaKomentarz
-
-
Jak sobie radzić z paparazzi?
Witam.
Torebka przeciwko paparazzi.
You can see how often poor celebs try to cover their faces with their handbags for their faces wouldn’t be seen in the picture. Now, for these people, a very cool device was invented, called Anti-Paparazzi Clutch Bag :)The operating principle is very simple. When the device detects a camera flash it responds with another flash that obscures the photo. This is not an ad ))Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. PłażewskiKomentarz
-
Jak dobrze, że mamy taki tamat
Tekst tygodnia 'znajomej', która - jak sama pisze na swojej stronie - 'profesjonalnie' zajmuje się fotografią już od 5 lat, rzekomo ukończyła także kurs PSa:
"HDR to taki filtr do Photoshopa?!"
Myślałem, że padnę jak to usłyszałem
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.Komentarz
-
Naiwna nie wiedziala ze HDR to nie filtr, tylko taki super efekt, ktorym trzeba na pelen regulator zastosowac na kazdy landscape, bo kreatywnosc w doborze ekspozycji jest juz nie na czasie. Wiem, ze mam racje, bo ogladam duzo internetu i najlepsze fotki to takie w ktorych HDR widac juz na thumbnailu.Komentarz
-
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."Komentarz
-
...Ciekawe czy ktoś się domyślił, że to tylko kartka papieru ..?
[na wszelki: http://izismile.com/img/img2/20090706/sheet.jpg
]
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350Komentarz
-
-
-
Powinni na karabinach nosić takie zawieszki jak w hotelach "Do Not Disturb" :PFotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."Komentarz
-
-
Komentarz
-
Trochę bez sensu takie zdjęcia
Ja z rekonstrukcji mam rozpoznawalnych żołnierzy z hełmami.
No ale cóż, nie moja sesja, nie będę roztrząsał :PKomentarz

Komentarz