Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
czyżby ten pan był z konkurencji
moim zdaniem foto całkiem ok i nie bardzo wiem o jakie błędy chodziKomentarz
-
jak mówiłem o gustach się nie dyskutuje, a tu mam wrażenie jakaś osobista wojna się toczy
chyba najważniejsze, żeby się Młodym podobało, ani tobie ani mi ani nikomu więcej podobać się nie musiKomentarz
-
-
nawet samo to ze obcial delikatnie mowiac stopy, a jesli chodzi o to ze mlodym sie podoba to tego niewiemy ale wiemy ze im sie musi podobac bo malo zaplacili
a pozatymto jego znajomi ale i tak komu niepokazywalem tego kazdy stwierdzil ze niechcialby takiego zdjecia slubnego ,dlatego nieweim czym to bronicie
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
Komentarz
-
40D + Tamron 17-50 F2.8 + Tamron 70-200 F2.8 + 430EX
AE-1P + parę słoików i innych gadżetówKomentarz
-
było, było
Komentarz
-
Komentarz
-
a to sorry
40D + Tamron 17-50 F2.8 + Tamron 70-200 F2.8 + 430EX
AE-1P + parę słoików i innych gadżetówKomentarz
-
mam wrażenie, że toczysz jakąś prywatną walkę z autorem zdjęcia, dałbyś już spokój, kto chciał to się wypowiedział, salw śmiechu to zdjęcie raczej nie wzbudziło, a ty się zastanów jakbyś się czuł, gdyby ktoś twoje zdjęcia publikował na forach i się z nich nabijał, tylko dlatego, że cie nie lubi bo jesteś z konkurencjinawet samo to ze obcial delikatnie mowiac stopy, a jesli chodzi o to ze mlodym sie podoba to tego niewiemy ale wiemy ze im sie musi podobac bo malo zaplacili
a pozatymto jego znajomi ale i tak komu niepokazywalem tego kazdy stwierdzil ze niechcialby takiego zdjecia slubnego ,dlatego nieweim czym to bronicieKomentarz
-
... aby palcem pokazywać, trzeba znać kierunek ...
Nie jestem fotografem, nie robię zdjęć, ale osoba która zrobiła owe zdjęcie jest moim serdecznym przjacielem i nie mogę pozostawić tego bez małego komentarza ...
Nie znam się, ale mogę ze spokojem powiedzieć że gdy Panowie Szysz i Białek pili mleko z butelki to owy fotograf już biegał z lufą i strzalał z aparatu ...
Ależ oczywiście że to prywatna wojenka ... w końcu to konkurencja ...mam wrażenie, że toczysz jakąś prywatną walkę z autorem zdjęcia, dałbyś już spokój, kto chciał to się wypowiedział, salw śmiechu to zdjęcie raczej nie wzbudziło, a ty się zastanów jakbyś się czuł, gdyby ktoś twoje zdjęcia publikował na forach i się z nich nabijał, tylko dlatego, że cie nie lubi bo jesteś z konkurencjinawet samo to ze obcial delikatnie mowiac stopy, a jesli chodzi o to ze mlodym sie podoba to tego niewiemy ale wiemy ze im sie musi podobac bo malo zaplacili
a pozatymto jego znajomi ale i tak komu niepokazywalem tego kazdy stwierdzil ze niechcialby takiego zdjecia slubnego ,dlatego nieweim czym to bronicie
Zamiast wytykać błędy innym sami byście się zabrali za poprawianie swoich ...
Byłem, komentarz zostawiłem ... i wybyłem
PozdroKomentarz
-
A mnie zawsze ciekawi kto daje cynk osobom o których jest 'mowa'
Tyczy się to wątków o allegro (typu nieuczciwy sprzedawca), ostatnio chyba wątek ramzy, itd itd
Niby fajnie, ale w sumie tego zweryfikować nie można - osoby które rejestrują się żeby coś odpowiedzieć tylko dla paru postów, to zawsze może być ktoś przypadkowy
Komentarz
-
Niby tak, tylko jeśli nie uczęszcza się na np. tym forum, to jak ma się być zweryfikowanym ;p
Gdyby było JEDNO ... wtenczas może by tak, ale jednak ...
Komentarz
-
Co do fotografow (i przedstawicieli innych zawodow tez), ktorzy sie afiszuja "ile to oni juz lat tego nie robia" to zdecydowanie w wiekszosci znacznej przypadkow te lata praktyki kompletnie nie przekladaja sie na wzrost poziomu jaki prezentuja. Wzrasta im tylko poziom bezkrytycznosci wobec siebie....Komentarz

Komentarz