Dowcipy o/na fotografii

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arturs
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 4196

5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• zabol
      Uzależniony
      • 2005
      • 643

Zamieszczone przez Przemek Białek
      znam troche lepiej tego fotografa i niewidze w tym zadnego zdjecia z jajem
      poorstu facet niema pomyslow i wykorzystuje takie cos aby byc trendy, a jednak
      jak wielu zauwzy w tym zdjeciu jest duzo bledow niemowiac juz o podstawowej kompozycji
      czyżby ten pan był z konkurencji
      moim zdaniem foto całkiem ok i nie bardzo wiem o jakie błędy chodzi

Komentarz

• stdanielo
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1081

znam troche lepiej tego fotografa i niewidze w tym zadnego zdjecia z jajem
        poorstu facet niema pomyslow i wykorzystuje takie cos aby byc trendy,
        jak mówiłem o gustach się nie dyskutuje, a tu mam wrażenie jakaś osobista wojna się toczy

a jednak jak wielu zauwzy w tym zdjeciu jest duzo bledow niemowiac juz o podstawowej kompozycji
        chyba najważniejsze, żeby się Młodym podobało, ani tobie ani mi ani nikomu więcej podobać się nie musi
        www.kondereszko.pl
        https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• Zielony
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2928

jak wielu zauwzy w tym zdjeciu jest duzo bledow niemowiac juz o podstawowej kompozycji

Bo nie trzyma się kurczowo mocnych punktów? A może jest już dawno na etapie żeby łamać takie książkowe reguły.
          sigpic

Komentarz

• Przemek Białek
            Uzależniony
            • 2004
            • 832

Zamieszczone przez Zielony
            Bo nie trzyma się kurczowo mocnych punktów? A może jest już dawno na etapie żeby łamać takie książkowe reguły.
            nawet samo to ze obcial delikatnie mowiac stopy, a jesli chodzi o to ze mlodym sie podoba to tego niewiemy ale wiemy ze im sie musi podobac bo malo zaplacili
            a pozatymto jego znajomi ale i tak komu niepokazywalem tego kazdy stwierdzil ze niechcialby takiego zdjecia slubnego ,dlatego nieweim czym to bronicie
            dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
            "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Komentarz

• KuchateK
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 4895

Zamieszczone przez piast9
              To podwójny Nelson Hm... Niech no zobaczę... To ma szansę działać
              Nie tylko ma szanse ale i dziala. Szczegolnie pomaga przy strzelaniu... Aparat tez w sumie strzela
              ...

Komentarz

• tomecki
                • 2006
                • 6

nie wiem czy było
                40D + Tamron 17-50 F2.8 + Tamron 70-200 F2.8 + 430EX
                AE-1P + parę słoików i innych gadżetów

Komentarz

• aptur
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 3837

Zamieszczone przez tomecki
                  było, było

Komentarz

• DoMiNiQuE
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 3548

Zamieszczone przez aptur
                    było, było
                    Pewnie, ze bylo. Sam dobazgralem ten aparat W sumie rysunek staje sie slawny na forach foto - czyzby problem szumofobii jednak wystepowal?

Komentarz

• tomecki
                      • 2006
                      • 6

a to sorry
                      40D + Tamron 17-50 F2.8 + Tamron 70-200 F2.8 + 430EX
                      AE-1P + parę słoików i innych gadżetów

Komentarz

• stdanielo
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1081

nawet samo to ze obcial delikatnie mowiac stopy, a jesli chodzi o to ze mlodym sie podoba to tego niewiemy ale wiemy ze im sie musi podobac bo malo zaplacili
                        a pozatymto jego znajomi ale i tak komu niepokazywalem tego kazdy stwierdzil ze niechcialby takiego zdjecia slubnego ,dlatego nieweim czym to bronicie
                        mam wrażenie, że toczysz jakąś prywatną walkę z autorem zdjęcia, dałbyś już spokój, kto chciał to się wypowiedział, salw śmiechu to zdjęcie raczej nie wzbudziło, a ty się zastanów jakbyś się czuł, gdyby ktoś twoje zdjęcia publikował na forach i się z nich nabijał, tylko dlatego, że cie nie lubi bo jesteś z konkurencji
                        www.kondereszko.pl
                        https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• Nosfi

... aby palcem pokazywać, trzeba znać kierunek ...

Nie jestem fotografem, nie robię zdjęć, ale osoba która zrobiła owe zdjęcie jest moim serdecznym przjacielem i nie mogę pozostawić tego bez małego komentarza ...
                          Nie znam się, ale mogę ze spokojem powiedzieć że gdy Panowie Szysz i Białek pili mleko z butelki to owy fotograf już biegał z lufą i strzalał z aparatu ...
                          Zamieszczone przez stdanielo
                          mam wrażenie, że toczysz jakąś prywatną walkę z autorem zdjęcia, dałbyś już spokój, kto chciał to się wypowiedział, salw śmiechu to zdjęcie raczej nie wzbudziło, a ty się zastanów jakbyś się czuł, gdyby ktoś twoje zdjęcia publikował na forach i się z nich nabijał, tylko dlatego, że cie nie lubi bo jesteś z konkurencji
                          Ależ oczywiście że to prywatna wojenka ... w końcu to konkurencja ...

Zamiast wytykać błędy innym sami byście się zabrali za poprawianie swoich ...

Byłem, komentarz zostawiłem ... i wybyłem

Pozdro

Komentarz

• Zielony
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 2928

A mnie zawsze ciekawi kto daje cynk osobom o których jest 'mowa'
                            Tyczy się to wątków o allegro (typu nieuczciwy sprzedawca), ostatnio chyba wątek ramzy, itd itd
                            Niby fajnie, ale w sumie tego zweryfikować nie można - osoby które rejestrują się żeby coś odpowiedzieć tylko dla paru postów, to zawsze może być ktoś przypadkowy
                            sigpic

Komentarz

• Nosfi

Niby fajnie, ale w sumie tego zweryfikować nie można - osoby które rejestrują się żeby coś odpowiedzieć tylko dla paru postów, to zawsze może być ktoś przypadkowy
                              Niby tak, tylko jeśli nie uczęszcza się na np. tym forum, to jak ma się być zweryfikowanym ;p

Gdyby było JEDNO ... wtenczas może by tak, ale jednak ...

Komentarz

• KuchateK
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 4895

Zamieszczone przez Nosfi
                                Nie znam się, ale mogę ze spokojem powiedzieć że gdy Panowie Szysz i Białek pili mleko z butelki to owy fotograf już biegał z lufą i strzalał z aparatu ...
                                Co do fotografow (i przedstawicieli innych zawodow tez), ktorzy sie afiszuja "ile to oni juz lat tego nie robia" to zdecydowanie w wiekszosci znacznej przypadkow te lata praktyki kompletnie nie przekladaja sie na wzrost poziomu jaki prezentuja. Wzrasta im tylko poziom bezkrytycznosci wobec siebie.
                                ...

Komentarz

Pracuję...