Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
-
Wydał 15 tysięcy dolarów na wywołanie klisz filmowych
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...Komentarz
-
kontynuując wątek 'how it's made'
link do 2 części po prawoKomentarz
-
Nie dowcip ale warte pokazania większej publiczności moim zdaniem. Podejrzewam, że C5DII robione, chociaż nie znalazłem potwierdzenia. http://www.youtube.com/watch?v=Ty-3SDp7cb8Komentarz
-
-
A propos feszjon
http://warsawfashion.blogspot.com/
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
dinderi, to Twój blog albo jakiegoś Twojego znajomego? facet jest niesamowity - takie jaja sobie robić :-DA propos feszjon
http://warsawfashion.blogspot.com/
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
np. takie zdanie
Łał!Aby zimą poczuć upragnione wiosenne promienie słońca głaszczące delikatnie swoimi złotymi dłońmi nasze policzki wcale nie trzeba od razu paradować w przesadnie kolorowych i pseudo wiosennych ubraniach. Łatwo popaść przy takiej okazji w niesmaczną przesadę, dlatego przygotowałem dziś zestaw, który swą powściągliwością i delikatnym stonowaniem jest jak wiosenny ciepły deszczyk padający wprost na wschodzącą po srogiej zimie trawę.Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
Nie, to nie mój blog
Faceta również nie znam, ale jego podejscie do tematu, tak bliskiego dla wielu tu obecnych, wyjątkowo przypada mi do gustu
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
Mamy więc bardzo podobne gusta :-D
Ponieważ forum jest fotograficzne, zachodzi obawa iż większość userów ograniczy się tylko do obejrzenia obrazków, które technicznie nie są very łel. Natomiast ja gorąco zachęcam do zapoznania się z tym co gościu pisze. Zaprawdę świetna lektura.Jestę fotografę
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Fakt jest taki, że zdjęcia to pięta achillesowa tego bloga. Za to teksty...Vougue by się nie powstydziło:
Dzisiejszy wpis:
Zamieszczone przez Fashion ManWyjątkowo długi karnawał
Karnawał w sezonie 2011 to przede wszystkim nakrycia głowy. Tylko perfekcyjne zwieńczenie sylwetki odpowiednim kapeluszem czy czapką pozwoli nam w pełni zabłysnąć na salonach. Celujemy przy tym w rozwiązaniach prostych acz nie banalnych. Dzisiejszy zestaw karnawałowy oddaje w pełni idee “szałowo ale praktycznie”. Gdy zabraknie szampana lub ostryg na przyjęciu w gronie najbliższych przyjaciół, w takim zestawie śmiało można udać się do pobliskich całodobowych delikatesów. Półgolf wraca , ale za to w jakim stylu! Melanżowy, opinający ciało daje jednocześnie niespotykaną swobodę ruchów, tak przydatną podczas karnawału. Poprzez tak modne w tym sezonie zastosowanie sznurka w ściągaczu spodni, możemy podkreślić sylwetkę wpuszczając półgolf w spodnie typu młodzieżowego. Dodatki w tej kreacji są niczym Spirit of Ecstasy na masce Rolls Royca.Jestę fotografę
-

Komentarz