A mnie zaskakuje ten pozytywny komentarz :-)
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...Komentarz
-
Komentarz
-
Tak, jako lokatę kapitału na przyszłość :-DFomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2Komentarz
-
Wg mnie napisane było jasno co jest przedmiotem aukcji. Niestety brak umiejętności czytania ze zrozumieniem nie popłaca :]Komentarz
-
Aukcja wprowadzała w błąd - koles przedawał zdjęcie, jedno zdjęcie, nie było sprecyzowane, które to, z zaprezentowanych dwóch zdjec. I założe się, że wysłał by mi nie to, które ja bym chciał - wtedy negatyw o razu.
Pomijam to ze aukcja jest tak skonstruowana zeby wprowadzic w blad kupujacego.Komentarz
-
dostał nawet następnego dania komentarz pozytywny wiec pewnie kupujący wiedział co kupuje jak jest zadowolonyKomentarz
-
Fakt tu masz absolutną racje, nie zostało sprecyzowane które zdjęcie sprzedajeAukcja wprowadzała w błąd - koles przedawał zdjęcie, jedno zdjęcie, nie było sprecyzowane, które to, z zaprezentowanych dwóch zdjec. I założe się, że wysłał by mi nie to, które ja bym chciał - wtedy negatyw o razu.
Pomijam to ze aukcja jest tak skonstruowana zeby wprowadzic w blad kupujacego.
Komentarz
-
ciekawe, jak to się skończy... niestety na Allegro jest trochę tego cwaniactwaKomentarz
-
Panowie temat o Allegro jest poruszany w innym wątku."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Jak nie robić zdjęć !!!!!!!!!!
Tak jak w tytule :
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a tu jeszcze cos dla fotografow slubnych
Komentarz