Dowcipy o/na fotografii

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • djtermoz
    Uzależniony
    • 2004
    • 995

W niedziele mielismy parade na Dzien Sw Patryka w Bostonie i moj kumpel strzelil moim aparatem taka fotke. Moment chwycony poprawnie , ostrosc nie za bardzo...
    djtermoz@pbase

Komentarz

• dan7770
      Zablokowany
      • 2006
      • 119

ta... czasem nazwa tez moze byc "ciekawa" . ciekawe,czy przyciagnie klientow. minette

Komentarz

• APP
        Uzależniony
        • 2006
        • 664

Ciekawe kiedy nasi "Słodowi" do TEGO dojdą?
        A TU reszta.

Komentarz

• miszaqq
          Uzależniony
          • 2006
          • 678

znakomita czesc juz chyba byla, ale sa tez nowe ktorych wczesniej nie widzialem wiec wklejam, ja sie ubawilem z samego rana:

Обалденная подборка о жизни и работе фотографов – Самые лучшие и интересные новости на развлекательном портале Fishki.net

oraz

EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• Mutt
            Początki nałogu
            • 2006
            • 252

Zobaczcie ile mozna zmieścić do Minitrekkera
            Instagram

Komentarz

• czajna
              Początki nałogu
              • 2005
              • 401

Zamieszczone przez Mutt
              Zobaczcie ile mozna zmieścić do Minitrekkera
              Fajnie koleś sprzętem rzuca...

Komentarz

• dan7770
                Zablokowany
                • 2006
                • 119

nie moge na to patrzec,za bardzo kocham sprzet. co za palant. tak rzucac sprzetem...

Komentarz

• DoMiNiQuE
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 3548

Zamieszczone przez dan7770
                  nie moge na to patrzec,za bardzo kocham sprzet. co za palant. tak rzucac sprzetem...
                  No widzisz, dla niektorych kawalek szkla i metalu (czy tez plastiku) staje sie obiektem kultu a dla inych jest po prostu zwyklym narzedziem pracy bez jakies tam mistycznej otoczki jak mlotek czy tez kombinerki. Jego sprzet i traktuje go jak chce, ale czy od razu musi byc palantem? To tylko sprzet i napewno nic mi sie nie stanie jak sie go troszke bardziej energicznie odlozy za szybke do gablotki

Komentarz

• adamek
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2265

Po opisie myślałem że bóg wie jak mocno gość będzie tutaj machał sprzętem...
                    a on tylko rzucił paroma bateryjkami... szkła i aparaty odkładał przecież...

przesadasz dan7770. Tak to by strach było w ogóle wyjmować sprzęt.
                    Miłego dnia
                    adam jastrzębowski
                    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
                    tu tu

Komentarz

• SimOn!
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 371

Zamieszczone przez adamek
                      Po opisie myślałem że bóg wie jak mocno gość będzie tutaj machał sprzętem...
                      a on tylko rzucił paroma bateryjkami... szkła i aparaty odkładał przecież...

przesadasz dan7770. Tak to by strach było w ogóle wyjmować sprzęt.
                      Jak to nie przesadza.... gosc nawet bialych rekawiczek nie zalozyl

Tak serio to jak ze wszystkim, nie dajmy sie zwariowac... mam sasiada co zamiast jezdzic samochodem to go tylko ciagle pucuje, woskuje, myje itd.

Swoja droga to mial inwenceje i dobra wyobraznie przestrzenna ze tyle upakowal do plecaka, ciekawe tylko jak "wygodnie" musi sie chodzic z taka iloscia wrzuconego sprzetu.
                      podpis...

Komentarz

• djtermoz
                        Uzależniony
                        • 2004
                        • 995

To jest dobre: http://www.pbase.com/bret/image/71055999
                        djtermoz@pbase

Komentarz

• mor_feusz
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1370

Zamieszczone przez djtermoz
                          o matkies z córkies - o malo co oczu mi nie wypalilo

Komentarz

• Arek Piekarz
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 334

Zamieszczone przez miszaqq
                            znakomita czesc juz chyba byla, ale sa tez nowe ktorych wczesniej nie widzialem wiec wklejam, ja sie ubawilem z samego rana:

Обалденная подборка о жизни и работе фотографов – Самые лучшие и интересные новости на развлекательном портале Fishki.net

oraz

http://www.bahneman.com/liem/blog/ar...Rockwell_Facts
                            Właściwie to dlaczego ludzie śmieją się z Kena Rockwella? Przeglądnąłem jego galerię i robi całkiem niezłe wrażenie. Może za często używa ultraszerokiego kąta i czasem narzeka na to, że Canon ma większe tendencje do prześwietlania i robi gorsze LCD od Nikona, ale czy to powód, żeby tworzyć o nim mity jak o Chucku Norrisie? Chyba, że o czymś nie wiem? ;-)
                            40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
                            Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
                            Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
                            Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Komentarz

• akustyk
                              gajowy
                              • 2004
                              • 12226

Zamieszczone przez Arek Piekarz
                              Właściwie to dlaczego ludzie śmieją się z Kena Rockwella? Przeglądnąłem jego galerię i robi całkiem niezłe wrażenie.
                              no...
                              Velvia tez mnie kiedys jarala jak malego misia. przeszlo mi, jak zaczalem dostrzegac w zdjeciach cos wiecej niz kolory

Zamieszczone przez Arek Piekarz
                              Może za często używa ultraszerokiego kąta i czasem narzeka na to, że Canon ma większe tendencje do prześwietlania i robi gorsze LCD od Nikona, ale czy to powód, żeby tworzyć o nim mity jak o Chucku Norrisie? Chyba, że o czymś nie wiem? ;-)
                              poczytaj recenzje Kena
                              www albo tez flickr

Komentarz

• Allensteiner
                                Bywalec
                                • 2006
                                • 177

wszedłem na stronę Kena R. i to pierwsza z galerii jaką ujrzałem

link

i to mi wystarczyło, więcej nie oglądałem

( może to powinno być w dowcipach nie o fotografii )

najlepszy "kawałek" w wolnym tłumaczeniu:
                                "ufoki 1000 lat temu zobaczyły, że w europie technologia jest tak zaawansowana, że przeniosły swoje bazy ( ufockie bazy ) do ameryk, bo nie chciały przeszkadzać nam (europejczykom) w rozwoju" itp. itd.

- może się mylę ale "Ken" chyba pisał to serio

dopiszę jeszcze jeden fakt o Kenie R. (prawdziwy tym razem)
                                - ma swoją ulicę w Warszawie (Ursynów) :cool:
                                Ostatnio edytowany przez Allensteiner; 7413.
                                lepsze jutro było wczoraj

Komentarz

Pracuję...