W niedziele mielismy parade na Dzien Sw Patryka w Bostonie i moj kumpel strzelil moim aparatem taka fotke. Moment chwycony poprawnie
, ostrosc nie za bardzo...
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
-
-
-
Komentarz
-
No widzisz, dla niektorych kawalek szkla i metalu (czy tez plastiku) staje sie obiektem kultu a dla inych jest po prostu zwyklym narzedziem pracy bez jakies tam mistycznej otoczki
jak mlotek czy tez kombinerki. Jego sprzet i traktuje go jak chce, ale czy od razu musi byc palantem? To tylko sprzet i napewno nic mi sie nie stanie jak sie go troszke bardziej energicznie odlozy za szybke do gablotki
Komentarz
-
Po opisie myślałem że bóg wie jak mocno gość będzie tutaj machał sprzętem...
a on tylko rzucił paroma bateryjkami... szkła i aparaty odkładał przecież...
przesadasz dan7770. Tak to by strach było w ogóle wyjmować sprzęt.Komentarz
-
Jak to nie przesadza.... gosc nawet bialych rekawiczek nie zalozyl

Tak serio to jak ze wszystkim, nie dajmy sie zwariowac... mam sasiada co zamiast jezdzic samochodem to go tylko ciagle pucuje, woskuje, myje itd.
Swoja droga to mial inwenceje i dobra wyobraznie przestrzenna
ze tyle upakowal do plecaka, ciekawe tylko jak "wygodnie" musi sie chodzic z taka iloscia wrzuconego sprzetu.
podpis...
Komentarz
-
-
o matkies z córkies - o malo co oczu mi nie wypaliloTo jest dobre: http://www.pbase.com/bret/image/71055999Komentarz
-
Właściwie to dlaczego ludzie śmieją się z Kena Rockwella? Przeglądnąłem jego galerię i robi całkiem niezłe wrażenie. Może za często używa ultraszerokiego kąta i czasem narzeka na to, że Canon ma większe tendencje do prześwietlania i robi gorsze LCD od Nikona, ale czy to powód, żeby tworzyć o nim mity jak o Chucku Norrisie? Chyba, że o czymś nie wiem? ;-)znakomita czesc juz chyba byla, ale sa tez nowe ktorych wczesniej nie widzialem wiec wklejam, ja sie ubawilem z samego rana:
Обалденная подборка о жизни и работе фотографов – Самые лучшие и интересные новости на развлекательном портале Fishki.net
oraz
http://www.bahneman.com/liem/blog/ar...Rockwell_Facts40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.plKomentarz
-
no...
Velvia tez mnie kiedys jarala jak malego misia. przeszlo mi, jak zaczalem dostrzegac w zdjeciach cos wiecej niz kolory
poczytaj recenzje KenaKomentarz
-
wszedłem na stronę Kena R. i to pierwsza z galerii jaką ujrzałem
link
i to mi wystarczyło, więcej nie oglądałem
( może to powinno być w dowcipach nie o fotografii )
najlepszy "kawałek" w wolnym tłumaczeniu:
"ufoki 1000 lat temu zobaczyły, że w europie technologia jest tak zaawansowana, że przeniosły swoje bazy ( ufockie bazy ) do ameryk, bo nie chciały przeszkadzać nam (europejczykom) w rozwoju" itp. itd.
- może się mylę ale "Ken" chyba pisał to serio
dopiszę jeszcze jeden fakt o Kenie R. (prawdziwy tym razem)
- ma swoją ulicę w Warszawie (Ursynów) :cool:Ostatnio edytowany przez Allensteiner; 7413.lepsze jutro było wczoraj
Komentarz

Komentarz