Zabawne jest tylko dlatego, ze zestaw nie ma przeniesienia spustu do trabanta przez co staje sie bezuzyteczny i poza tym, ze glupio wyglada do robienia zdjec sie nie nadaje
Dowcipy o/na fotografii
Zwiń
X
-
-
Taki pierwszy IS, ta kolba
A do trabanta akurat na tyle łatwo dorobić spust że ten zestaw wcale nie jest taki głupi
(bo wężyk spustowy ma zwykłe gniazdo jack 2,5mm, do tego 2 mikroprzyciski podłączone pod spust - wciskane razem z nim i można się bawić).
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWWKomentarz
-
Ja pierwszy raz widziałem coś takiego jakieś 20 lat temu, nazywało się to potocznie snajper i był to właśnie taki zestaw, można go było kupić od rosjan i był to wtedy szczyt marzeń. Dla mnie ma to wartość sentymentalną podobnie jak ZX Spectrum
EDIT:
Mnie bardziej rozbawiają ludzie, którzy fotografują kompaktami z aparatami trzymanymi w wyciągniętych rękach.Komentarz
-
A dla mnie Atari do dziś nie mogę wybaczyć sobie że oddałem go na zmarnowanie, powinnien stać na honorowym miejscu w gablocie. To był czas kiedy z każdej kasetki z grami cieszyłem się bardziej niż teraz ucieszyłbym się z Ds'a i całej "L" szklarni canona
dziś czasem odpalam emulator i przechodze tysieczny raz Agenta USA ale bez moich quikjoy'i to już nie to samo
Komentarz
-
-
Phi, nie ma River Raidu?
Komentarz
-
-
A ja mam dla was ładną panią z Elką.
EOS 300 | BP-200 | EF 28-80 mm f/3.5-4.5 | EF 75-300 mm f/4-5.6 III
EOS 350D | Delta BG-E3 | EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 II | 2 x CF Kingston 1 GB Elite Pro 50xKomentarz
-
-
Mam to od jakiegoś czasu na tapecie :]| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
-
Komentarz
-
No i co tu śmiesznego?
Komentarz
Komentarz